• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه نویسی یک نرم افزار برای PDF یا عکس

hamsah

Registered User
لایک‌ها
10
سلام.
پروژه به این شرح هستش که قرار یه نرم افزار ساخته بشه که چندتا ویژگی زیر رو داشته باشه:
1-دارای یک یا چند قلم باشه که بشه با دستخط خودمون روی فایل های PDF یا عکس چیز میز بنویسیم(رنگ قلم و سایزش قابل تغییر باشه)
2-بشه به قسمت هایی از PDF یا عکس یه دکمه قرار داد که با کلیک روی اون یه عکس (اسلاید شو) باز بشه و با دوباره کلیک کردن روی صفحه بسته بشه.
3-قابلیت save داشته باشه.
3-این نرم افزار می خوام جوری باشه که بتونه فایل PDF یا عکس رو مناسب ارائه روی تخته های لمسی (تخته هوشمندهایی که توی مدارس یا دانشگاه ها نصب میشن)بکنه.
اگه کسی میتونه همچین چیزی طراحی کنه شرایط و قیمت رو پ.خ بکنه.
ممنون.

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سقف هزینه ایی که میخواید کنید چقدر است برای همچین پروژه ایی قربان ؟
برای استارت کار باید جزئیات این تخته ها رو در اختیار تیم ما قرار بدید و در صورت لزوم یکی از این تخته ها رو تو شرکت بزارید تا روش کار کنیم

hamsah

Registered User
لایک‌ها
10
شما خودتون حدودا چقدر مد نظرتون هست؟
فکر نکنم به این موضوع نیاز باشه،چون تخته ها همین کار موس منتها با دست رو انجام میدن،چیز خاصی نداره.
بیشتر ویژگی های بالا مدنظرم هست.

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
قربان بیشتر باید روی دیوایس کار بشه , چون احتمالا چیز نوعی است و سیستم عاملش و بقیه ی موارد . امکاناتی که میخواید مشکلی نداره

hamsah

Registered User
لایک‌ها
10
آخه این چیزی که میخوام نباید فقط روی یک نوع تخته اجرا شه.
شما نرم افزار های کار با تخته هوشمند رو دیدید؟
یک چیزی مثل نرم افزار PDF Annotator منتها با امکاناتی که گفتم.
حالا اگر خواستین یک نرم افزار نمونه که رایگان هم هست و برای تخته هوشمنده براتون ارسال می کنم من دقیقا مثل همون می خوام منتها امکان ایمپورت PDF درونش و کار روی اون وجود داشته باشه.

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
تو پی ام هماهنگ میکنیم عزیز

بالا