• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه نویس اندروید نیازمندیم

Drgrafhic

Registered User
لایک‌ها
35
یک ایده ی ناب برنامه ریزی شده داریم + اسپانسر تبلیغاتی !
از نظر برنامه نویس باید تکمیل شویم.
طبق برنامه ریزی ها این ایده میتونه سود 70 میلیونی خالص داشته باشه.البته اگر درست اجرا بشه.
تمامی جوانب کار سنجیده شده... هر کسی مایل هست میتونه اعلام کنه:
سود به نسبت 30 میلیون برنامه نویس و 40 میلیون بنده تقسیم می شود:
مدت اجرا : 3 ماه
پشتیبانی : 3 سال
سود خالص : حداقل 70 میلیون تومان
این ایده رو هم اگر کسی میخاد میتونم بفروشم ولی فعلا قصد جذب برنامه نویس دارم در غیر این صورت ایده به بالاترین قیمت فروخته می شود.
ایده ای ناب و اجرا نشده و برنامه ریزی شده هست که در 100 صفحه تایپ کرده ام.
برنامه نویس باید توانائی اجرای هر نوع نرم افزاری را داشته باشد
خریداران ایده دقت فرمایند در صورت تائید پیشنهاد اگر تا 96 ساعت پیشنهاد بالاتری از شما نبود ایده واگذار می شود
این ایده فقط به 1 نفر داده می شود.

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
نمیگم ایدتو لو بده ها
ولی حداقل یه توضیح دو خطی از اون صد صفحه رو میدی ببینیم چی رو میخریم؟

Drgrafhic

Registered User
لایک‌ها
35
ایده در واقع خلاصه به این صورته:
یک گوشی ساده ی اندرویدی رو به یک گوشی هوشمند تبدیل میکنه با قابلیت هائی که من نه در بازار ، نه در گوگل پلی و هیچ جای دیگه ندیدم.
این یکی از 1000 کارشه:):
قفل گذاری بر روی نرم افزار ها با استفاده از امضای دیجیتالی ابداعی و اعلان پیام و مخفی سازی آیکون نرم افزار در صورت وارد کردن 3 باره ی کد اشتباه و فیلمبرداری و یا عکس برداری(قابل تنظیم از درون نرم افزار) از تصویر سارق یا فضول:) و نمایش پیام شما برای فرد مورد نظر با افکت های مختلف !
یک نرم افزار فوق العاده که نه تنها در ایران بلکه در کل دنیا طرف دار داره و من این ایده رو از 3 سال خوندن کامنت های مختلف سایت های اندرویدی ، بازار و نصب برنامه های مختلف کشف کرده گسترش داده و ناب کردم بهتره بگم جونم رو روش گذاشتم:(

Drgrafhic

Registered User
لایک‌ها
35
یعنی تو انجمن به این بزرگی یه طراح پیدا نمیشه؟

Drgrafhic

Registered User
لایک‌ها
35
جزئیات رو پخ کنید.
دوست عزیز جزئیات کاملا واضحه ! اگر جزئیات رو بگم که نمیشه ایده ی ناب یه نفر که به تمام دسترسی ها مسلطه و هر کاری میتونه با اندروید بکنه بگه چون قرارداد می بندیم و سود این کارهم تضمینیه و نگرانی ای از این بابت نداریم خوب البته اگر کسی بخواد ایده رو هم میفروشیم ولی اگر قیمت خوبی ندن ...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خب من اندرویدکار هستم منتها باید بدونم چی باید بنویسم؟ ضمنا بودجه تون برای این کار چقدره

Drgrafhic

Registered User
لایک‌ها
35
فکر کنم متن رو نخوندید!
ذکر کردم سود پروژه تقسیم میشه:)
کار هم کار سنگینیه و زحمت می خواد
دوستان لطفا پیشنهادات خودتون برای خرید ایده رو تو تاپیک مطرح کنید و قیمت درست بدید (یکی بهم پ خ داده من 1 میل میخرم:)))))))) آخه یکی نیست بهش بگه بهت فشار وارد نمیشه!)

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
همچین برنامه ای قبلا نوشته شده
برای مثال یکیش برنامه lookout AntiVirus هستش که همه این کارا رو میکنه
البته اون قسمت اول که یه گوشی معمولی رو به گوشی عالی تبدیل میکنه رو این برنامه انجام نمیده
چون در حقیقت اگه قرار بود گوشی های معمولی عالی باشن که دیگه معمولی تولید نمیشدن از همون اول عالی تولید میشدن

Drgrafhic

Registered User
لایک‌ها
35
خب دیگه کار این نرم افزار عالی کردن گوشی هستش و شیوه ی کار اسان و جالب و حرفه ای داره در حال حاضر اسپانسر تبلیغاتی اش فراهم شده:) که این ارزش نرم افزار رو میرسونه...
در واقع ...(نمیتونم ایده رو لو بدم:))

reza_na

Registered User
لایک‌ها
1
خودت تا حالا چند بار شده که پسوردتو اشتباه وارد کنی؟ به نظرت این برنامه بیشتر عکس و فیلم کیو بر می داره!:general406: خودت
منم هم قدیما یه همچین ایده ای داشتم. می خواستم روی صفحه ورود ویندوز یه برنامه بزارم که هر کس خواست پسورد منو بشکنه شناساییش کنم.
یه برنامه نوشتم که هر کس پسورد اشتباه وارد کنه اون پسورد ذخیره بشه تا بعدا با توجه به اطلاعات ورودی و شناختی که از افراد دور و برم دارم فرد متجاوزو پیدا کنم.
حدس بزن چی شد
آنتی ویروسم برنامه مو به عنوان یک ویروس Keylogger شناسایی کرد. :general611:
جالب اینجاست که این برنامه نتنها به بهبود امنیت کمک نمی کرد بلکه یه حفره امنیتی بود! حالا چطور بماند.

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز شما باید این رو هم در نظر بگیرید که برخی موارد که شاید به فکرتون رسیده قابل پیاده سازی نباشه :)
به هر حال تا به برنامه نویس نگید نمیشه گفت پروژه 100 درصد قابل اجرا هست
به هر حال بنده می تونم با شما همکاری کنم با بیش از 20 نمونه کار و غیر ممکن هست نرم افزاری با اندروید قابل پیاده سازی باشه و ما نتونیم :)
از این جهت 100 درصد خیالتون راحت

Drgrafhic

Registered User
لایک‌ها
35
خب من ایدم رو میگم یه توضیحی میدم بقیش با برنامه نویس گفته میشه :
این نرم افزار تلفیقی از جملک هستش و چند نرم افزار دیگه یعنی نرم افزاری که کاربر رو درگیر میکنه(بهترین روش جذب کاربر:D)برنامه نویس محترم پ خ بده

بالا