• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه نویس برای طراحی سایت با وردپرس

masuod1970

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان..برای راه اندازی سایتی آموزشی با مشخصات زیر به یک نفر جهت برنامه نویس و اجرا با قیمت مناسب نیازمندیم.
برای مقاطع تحصیلی و واحد های درسی بتوان عنوان جداگانه اختصاص داد.- مثلا مقطع ابتدایی برای کلیه کلاسها و کلیه درسها بصورت درختواره-
برای کسانی که میخواهند مطلب و یا تصویر آپلود کنند اکانت ساخته بشه و بعد از تایید مدیر سایت مطالب رو سایت قرار بگیرد. با انتخاب مقطع تحصیلی و درس مورد نظر کسانی که در این رابطه مطلب نوشته اند نمایش داده شود و با انتخاب فرد مورد نظر به مطالب نوشته شده توسط ایشان دست رسی داشته و مطالعه کنیم.
کسانی که فقط میخواهند مطالب را مطالعه کنند احتیاجی به اکانت نداشته باشند ولی برای نوشتن مطلب و یا سوال کردن بایستی اکانت داشته باشند.
استفاده کنندگان بتوانند برای مطالب امتیاز بدهند.
مدرسینی که برای تدریس خصوصی اعلام آمادگی میکنند بایستی با اکانت خود وارد شده و تمامی اطلاعات لازم را در این زمینه ارائه بدهند.
کسانی که به دنبال دبیر خصوصی میگردنند بایستی اطلاعات خود و نیازمندی خود را اعلام نمایند.
بتوان برای صفحه های سایت بنر تبلیغاتی اختصاص داد.
برای دانلود مطالب پولی به سیستم خرید آنلاین متصل باشه به محض خرید قابل دریافت باشه.
دانلود مطالب و نرم افزارهای رایگان در دسترس باشه
اطلاعات عمومی مثلا نواحی آموزش و پرورش و مدارس هر ناحیه رو سایت باشه

و بقیه موارد ............ سئو و امنیت آن بخوبی رعایت بشود.

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
پیام دادم دوست عزیز.

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
پیام خصوصی دادم خدمتتون

NikOnline

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
در خدمتیم . از طریق پ.خ در ارتباط باشید
باتشکر

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
در خدمتیم . از طریق پ.خ در ارتباط باشید
باتشکر

ايشان كلاهبردار هستند كسي به ايشون كار نده
از طريق پليس فتا و دادسراي ناحيه 31 و جرائم رايانه اي ايشون تحت پيگيري وتعقيب هستند

masuod1970

Registered User
لایک‌ها
20
اگر هنوز طراح مورد نظرتون رو انتخاب نکردین من میتونم انجام بدم .
1- اگر بخوایین اختصاصی مینویسم (هزینه منصفانه)
2- یا با وردپرس براتون آماده کنم . (هزینه کمتر )
با تشکر
من با ورد پرس میخوام هزینه برام مهمه.شما پیشنهاد قیمت را بفرمائید

hoseinq1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
بنده اسکریپت مخصوص این کار را بصورت اختصاصی براتون مینویسم با هزینه 800 هزار تومان و اگر هم میخواهید با ورد پرس براتون مینویسم باحداکثر هزینه ای که میتونید برای این کار صرف کنید و با وردپرس توافقی باستون مینویسم ولی حداقل 400 هزار تومان که کمتر هم میشه توافقیه.من تازه کارم و کارمم خوبه و چند تا نمونه کار دارم برای این که نمونه کارام بیشتر بشه این قیمتا میدم و اگه از کارم راضی نبودید پولتونو پس میدم و پشتیبانی هم داره .

بالا