• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه هفت فریدون جیرانی بهتر بود یا هفت محمود گبرلو ؟

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
فریدون جیرانی واقعا یه چیز دیگه بود
برای عوض شدن مجری گزینه های زیادی وجود داره ولی اگر بخواهم کسی رو پیشنهاد کنم که واسه سازمان حاشیه ساز نشه سعید مدقق رو پیشنهاد می کنم چون هم متخصصه و هم زیاد به پر وپای نویسنده و کارگردان بدبخت نمی پیچه

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
معلومه جيراني خيلي بهتر بود...

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
برنامه ای که گفتش که ما با سینمای دولتی مخالفیم

اون که البته جنجالی بود واسه خودش ولی سر وزیر و مسئولان جدید خانه سینما هم زیاد غر میزد
یادمه یه بار حال این شمقدری نامرد رو حسابی گرفت...خدایی دمش گرم...متاسفانه مردم تو بعضی حوزه ها مثل فوتبال انتقاد پذیر اند و تو این حوزه اصلا...وصلش کردن به سیاست خارجی حتی!!!
یادمه یه بار حامد بهداد رو دعوت کرده بودند چقدر اون برنامه توپ بود! مخصوصا تیکه آخرش که حامد نظرشو راجع به بهترین فیلم سال گفت

naviddj

Registered User
لایک‌ها
78
به نظر من هر دوشون جالب نیستن.کاش یه مجری مثل فردوسی پور رو واسه سینما پیدا میکردن.برنامه باید جنجالی و چالشی باشه تا بتونه مخاطب رو میخکوب کنه.جیرانی هم زمان خودش از چالش می ترسید به نظر من .

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
به نظر من هر دوشون جالب نیستن.کاش یه مجری مثل فردوسی پور رو واسه سینما پیدا میکردن.برنامه باید جنجالی و چالشی باشه تا بتونه مخاطب رو میخکوب کنه.جیرانی هم زمان خودش از چالش می ترسید به نظر من .

هی آقا عادل که حوزه ورزشه هر کار کنن نمی تونن بگن شما دشمن امام زمانی ولی این سینمای لعنتی رو راحت میشه به هزار جا ربطش داد
خود عادل هم تو این حوزه خبر رسانی و مجری گری می کرد بیش از این حد دهنشو باز نمی کرد...یعنی نمی تونست باز کنه

naviddj

Registered User
لایک‌ها
78
هی آقا عادل که حوزه ورزشه هر کار کنن نمی تونن بگن شما دشمن امام زمانی ولی این سینمای لعنتی رو راحت میشه به هزار جا ربطش داد
خود عادل هم تو این حوزه خبر رسانی و مجری گری می کرد بیش از این حد دهنشو باز نمی کرد...یعنی نمی تونست باز کنه
کاملا درست میفرمایید .کلا در حوزه سینما مجریان و افرادی که حضور دارن بسیار معلومات و اظهار نظراشون پخته تر و به روز تر از افراد ورزشی است و بیشتر میتونه جنبه سیاسی داشته باشه و چون در سینمای ما محدودیت های بیشتری اعمال میشه کلا نظارت و محدودیت بیشتری روی این حوزه است ولی باز به نظر من جیرانی بیشتر میتونست روی خط قرمز حرکت کنه .....

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
کاملا درست میفرمایید .کلا در حوزه سینما مجریان و افرادی که حضور دارن بسیار معلومات و اظهار نظراشون پخته تر و به روز تر از افراد ورزشی است و بیشتر میتونه جنبه سیاسی داشته باشه و چون در سینمای ما محدودیت های بیشتری اعمال میشه کلا نظارت و محدودیت بیشتری روی این حوزه است ولی باز به نظر من جیرانی بیشتر میتونست روی خط قرمز حرکت کنه .....

نظر شما محترمه ولی هر کسی صلاح کار خودشو بهتر می دونه...این با دو سه تا انتقاد ساده و بدون هیچ کنایه ای از صفحه هفت رفت کنار...انتقاد ناجور می کرد از صفحه گیتی میرفت کنار:دی

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
یعنی من که هر هفته اگه برنامه 7 ر نگاه نمیکردم خوابم نمیبرد (هرچند هنوزم جیرانی ر به عنوان مجری قبول ندارم و سوتی هاش بدجوری رو اعصابم بود) حالا با اومدن این یارو که به شدت حس دافعه داره اصلا بریده شدم از این برنامه
نمیدونم اینا ر از کجا پیدا میکنند. هزار تا گزینه بهتر از این میتونستن بیارن که مطیع خودشونم باشه ولی یه ذره اطلاعات و فن بیان و قیافه داشته باشه

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
از وقتی جیرانی رفته اصلا حال و حوصله نگاه کردنش رو ندارم.هر چند خود جیرانی هم که بود خیلی وقتا خواب آور میشد.
البته با مجری جدید فقط یه بار اونم برنامه اولش رو دیدم ولی اینقدر حرف اضافه زد که کلا بی خیال شدم.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
جيراني كه عالي برگزار مي كرد
ولي اگر اشتباه نكنم جيراني داره سريال مي سازه كه بازيگر نقش اولش سعيد راد هست
اسمش فيلمش اگر اشتباه نكنم
فصل بي پروايي است
ولي كلا جيراني قشنگ اجرا مي كرد
و از همه مهم تر فراستي است خوشم مي ايد
خيلي كم تعريف مي كند فقط انتقاد درستش نيز همين است
بايد انتقاد بكني تا طرف بيشتر پيشرفت بكنه
درستش همينه
مخصوصا بازيگران را مي اورند
از به ياد ماندني ترين انها
فريبرز عرب نيا را اوردند واقعا غوغا بود به نظرم يك برنامه يا دو تا برنامه بود
و بعد ابوالفضل پور عرب كه واقعا خيلي شكسته شده بود . حيفش بازيگر خوبي بود

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
همگی کره یه خر هستن! و هیچ فرقی نمکنه کیدوم اونها باشه زمانی که همه چیز و هر چزی نمیتونن بگن و حق انتقاد ندارن البته جیرانی که خیلی له بود ! تعجب میکنم دوستان اینو میگن ! اصلا پک و پوزش به مجری نمیخورد مخصوصا وقتی حرف میزد کلی اب از دهنش پرت میشد بیرون
:D

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
با اینکه اجرای جیرانی هم چنگی به دل نمیزد..اما واقعا بهتر از این گبرلو. بود..بابا این به خودش زحمت نمیده یه متن دو خطی رو حفظ کنه....
حتما به بچه های بالا وصله که یه شبه شد سردبیر و مجری هفت!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
بدون شک هفت قبلی با اجرای جیرانی بهتر بود .
کلا صداوسیما عادت داره برنامه هایی که مخاطب پسند میشن و رکورد میزنن رو دستخوش تغییر کنه تا از تعداد مخاطبینش کم بشه.
مثل سری اول برنامه به سوی فردا که بعدا شد دیروز امرزو فردا ... یا همین هفت و امثالهم

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
بدون شک هفت قبلی با اجرای جیرانی بهتر بود .
کلا صداوسیما عادت داره برنامه هایی که مخاطب پسند میشن و رکورد میزنن رو دستخوش تغییر کنه تا از تعداد مخاطبینش کم بشه.
مثل سری اول برنامه به سوی فردا که بعدا شد دیروز امرزو فردا ... یا همین هفت و امثالهم

صدا وسیما اسکل نکرده که عزیز من...
صدا و سیما برنامه هایی رو دستخوش تغییر می کنه که با مصالح **** منافات داشته باشند

دوستان برنامه گره رو کی میدید؟ پتانسیل این رو داشت که به بهترین برنامه کل سازمان تبدیل شه ولی یهو به باد رفت!
این یه نمونشه

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
بله خوب منم همینو عرض کردم .
جالب اینجاست که ابتدای آغاز برنامه فکر نمی کنن که با برخی خط قرمزها ممکنه تداخل بشه ؟ بعدش به این فکر میفتن !
از این دست برنامه ها زیاد بوده .
حتی همین ماه عسل با اجرای عالی مجری قبلیش که رمضان پارسال واقعا خوب و مخاطب پسند بود رو امسال دیدی به
چه حالی انداختن ؟! شده بود شوی ریش و سیبیل و چادر ...

بازم خوب شد جیرانی وقتش ازاد شد بره دنبال فیلم سازیش .
از اولش اشتباه کرد فکر کرد صداوسیما خونه ی دومشه .

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
بی تردید برنامه ی قبلی با اجرای جیرانی به مراتب جالب تر و حرفه ای تر بود .. لااقل چهار تا مهمان درست و حسابی دعوت می کردند . این چیه آخه ؟! مجری که حرف زدنشو بلد نیست و هی تپق می زنه ، مهمان ها هم بیشترشون ارزشی انتخاب و دعوت میشن . قدیم برنامه ی هفت رو هم مثل نود تا 2 شب می نشستم تماشا می کردم ولی حالا دیگه قیدشو زدم . مگه اینکه شانسی یه ده دقیقه ش رو نگاه کنم

بالا