• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه ي بازيابي thumbnail ها در ويندوز XP

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام،

نميدونم کسي تا به حال با اين مسأله به صورت مشکل برخورد کرده يا برايش طبيعي بوده ولي براي من اينکه پس از نصب service pack 2 بر روي ويندوز XP ديگر نمي توانستم فايل هاي HTML را به صورت تامبنيل مشاهده کنم بسيار زجرآور بود (به ويژه که من عادت به ذخيره ي سايت هاي مختلف براي مراجعات بعدي دارم) چون بايد تک تک اين قبيل فايل ها رو (که معمولا نام هاي مشخص کننده اي هم نداشتند) باز مي کردم تا به آنچه که مد نظرم بود دست ميافتم. ابتدا فکر کردم ويندوز دچار مشکل شده ولي با مراجعه به سايت مايکروسافت دريافتم که به دليل مسايل امنيتي اين قابليت از زمان سرويس پک 1 برداشته شده بوده و نوشته بود اگر هنوز هم آنها را به صورت تامبنيل مي بينيد فلان پچ را نصب کنيد تا ديگر نبينيد! امنيت به جاي خود ولي همين موضوع باعث دردسر من شده بود. پس شروع کردم به گشتن به دنبال راه حلي براي آن در اينترنت و به سايتي رسيدم که مخصوص انگولک کردن رجيستري بود و از خوش شانسي من اين مورد هم درش لحاظ شده بود (متاسفانه نام سايت يادم رفته!) و مشکل من حل شد! چند ماه پيش باز سراغ همان سايت براي کار ديگري رفته بودم که ديدم واي! اون کدهاي مربوط به دستکاري رجيستري براي نشان دادن تامبنيل هاي ممنوعه (!) را به صورت يک برنامه ي کوچک درآورده بودند که به کمک آن فرد مي تواند هرگاه که خواست تامبنيل هاي يک سري از فايل ها رو فعال و آنها را مشاهد نمايد و هر وقت هم که نخواست با برداشتن تيک مربوط به اون فرمت خاص thumbnail view ش را disable کند.

نمي دونم خوب توضيح دادم يا نه ولي از اونجايي که برنامه ي مفيد و کم حجمي بود، گفتم شايد داشتنش براي بقيه هم جالب باشه و تصميم گرفتم که همينجا اتچش کنم. در عکس مربوطه هم مي توانيد فرمت هاي مورد ساپورتش را ملاحظه فرماييد، اميدوارم به شما هم به همان اندازه اي که به من خدمت کرد بکند و بيشتر :happy:

فایل های ضمیمه

• xp_thumbnail.zip
    12 KB · نمایش ها: 3
  • restorethumbnails.JPG
    restorethumbnails.JPG
    31.4 KB · نمایش ها: 12

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
دستتون درد نکنه ، متشکریم .
ولی اینجاش هنوز برای من روشن نشده که thumbnail شدن فایلهای HTML در ویندوز ایکس پی ، چرا امنیت رو پایین میاره ؟
24.gif
188.gif

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
اجرت با کرامال کاتبین ! . عزیزم من این مشکلو با عکس ها دارم . برای این راهی سراغ نداری ؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهش مي کنم:happy:

در مورد امنيت فکر کنم اشتباه کردم (خوشبختانه صفحه ي سيو شده اش را داشتم، گفتم من همه چي رو ذخيره مي کنم!) نوشته بود براي بهبود اجرا و بالابردن پايداري ويندوز اين مورد را حذف کرده اند! اينم کپي متنش در اين باره:

You cannot view Web content files in Thumbnails view after you install Windows XP Service Pack 1 or Windows XP Service Pack 2

SYMPTOMS

After you install Microsoft Windows XP Service Pack 1 (SP1) or Windows XP Service Pack (SP2), you may not be able to view some Web content files in Thumbnails view in My Computer or in Windows Explorer.

CAUSE

This behavior occurs for stability and performance reasons. For stability and performance reasons, Windows XP SP1 and Windows XP SP2 make Thumbnails view unavailable for the following file types: •HTML documents (.htm and .html files)•XML documents (.xml files)•Internet e-mail messages (.eml files)•Internet news messages (.nws files)

STATUS

This behavior is by design.

MORE INFORMATION

If you can still view some Web content files in Thumbnails view after you installed Windows XP Service Pack 1 (SP1) or Windows XP Service Pack (SP2), the Shimgvw.dll file may not have been registered correctly during the installation of Windows XP SP1 or Windows XP SP2.

To resolve this issue, follow these steps to register the Shimgvw.dll file : 1.Log on to the computer as an administrator. 2.Click Start, click Run, type regsvr32 %systemroot%\system32\shimgvw.dll, and then click OK. You receive a message that states that DllRegisterServer in Shimgvw.dll succeeded. 3.Click OK.After you follow these steps, you cannot view the actual content of the Web file in Thumbnails view. You can only see the Internet Explorer icon

اين دليل مايکروسافت بود براي اين کار ولي من که در تمام اون مدت هيچ مشکلي نداشتم و ويندوز stable و پايدار بود. در هر صورت منکه از اين کارشون خوشم نيومد و کار خودمو کردم (بعضي وقت ها حرف گوش نکردن هم بد نيست!!) :p

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من این مشکلو با عکس ها دارم . برای این راهی سراغ نداری

يعني عکس ها به صورت تامبنبل ديده نمي شوند؟ خب من چيزي نديدم جز اين که با تغيير در رجيستري ظاهرا thumbnail view رو disable و enable مي کنه:

277. Enable or DisableThumbnail View

راستش من خودم امتحانش نکردم و نميدونم درست کار مي کنه يا نه، ريسکش با خودتون!

اينم سايتي که من اين چيزا رو ازش گرفتم، خيلي خوبه :happy:

http://www.kellys-korner-xp.com/xp.htm

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
چيش کار نمي کنه؟ چطور جرآت کرده کار نکنه؟ براي منکه عالي کار ميکنه، فقط در يک مورد کار نکرد که بعدا فهميدم خود فيله خراب شده بوده. بگو مشکلت چيه تا ببينم چرا کار نکرده!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
كار كرد..
مرسي
خب خدا رو شکر
34.gif

فقط من بد بخت tumb ندارم . هر دقه باید ACDsee رو باز کنم
نکنه ويندوز يه بلايي سرش اومده که تامبنيل نشون نميده، نمايش تامبنيل رو توش ديسيبل نکرديد (اصلا همچين فرماني داشت؟). ويروس که نگرفته زده باشه همه چي رو ريخته باشه به هم؟ اين خيلي بده که تامبنيل نشون نده، ميشه عين ويندوز 98 که گاهي مجبورم باهاش کار کنم، خشک و خالي و بي روح
25.gif

بالا