به نقل از ahwaztaxi :
سلام همکار محترم
ببخشید بنده توی PPC تازه کارم اما همه اون پست ها و چیز هایی که شما میگید دیده ام
دست شما هم درد نکنه
تمام 100% برنامه های سایت skyscape رو هم گرفتم و تست کردم ولی
برنامه ها اونقدر زیادن که آدم نمیدونه از کدوم استفاده کنه
مثلا این برنامه های دارویی هر کدوم یه چیزایی کم و زیاد دارن (شما silversulfadiazin توی همشون نمیبینی :lol: )
یا اینکه یه برنامه جامع در مورد همه بیماریها توشون نیست. شونصد شاخه میشن!!!
من یه چیز کامل مثلا برای توی مطب میخواستم که نبود ...
یه صحبت هم داشتم با اونایی که وقتی یه تازه کار درخواست یه برنامه میکنه جوابش میدن :
شما دوستان فوق حرفه ای و پیشکسوت به جای 6 خط داستان بنویسید در مورد اینکه باید زحمت کشید و باید توی فوروم گشت تا چیزی پیدا کرد و آخرشم هیچ لینکی نذارید لطف کنید 1 خط لینک به اون بدبخت مرحمت کنید هم زحمتش کمتره هم یارو از بلاتکلیفی در میاد
البته اینو کلی گفتم منظورم شما (dani) و این مورد خاص نبود
راستی اون برنامه کامل شوارتز خیلی عالی بود . مرسی
درست می گید ، از اسکای اسکیپ ، من این سه تا رو نصب دارم تا تقریباً همه دارو ها رو پوشش می ده:
Davis Drug Guide
A2ZDrugs
Physician Drug Handbook reference
در ضمن ، اگر دقت می کردید ، نرم افزار آی سایلو معرفی شده ، که باهاش می تونید کتاب های معروفی مثل
Harrison's Principles of Internal Medicine
رو روی پی پی سی داشته باشید ، که البته کتاب ها شو گفتم باید چطور دانلود کنید.
حالا که شما حرف از توبیخ و بی توجهی با تجربه تر ها می گویید اجازه بدید توضیحی بدهم : شما 10 فروم پر بیننده پاکت پی سی در دنیا رو نگاه کنید ، قضیه همه جا همین طور است ، یک تازه کار وارد می شود و در اولین پست درخواست برنامه می دهد، اون هم طوری که انگار بابت پرداخت وجه سرویس می خواهد.در اون فروم ها ، مدراتور هایی وجود دارند که اعضای خاطی را خیلی راحت بن یا اخراج می کنند.چون مراجع به مراتب بیشتر از پی تی ست.
اما من حتی در یکی از آنها هم ندیدم که بعد از تذکر دوستانه یه باتجربه تر ، فرد جدید ، طلبکارانه باز درخواست نرم افزار یا لینک اش را بدهد.به خاطر داشته باشید که شما و من هیچ وجهی برای این سرویس و نرم افزار هایش دریافت نمی کنیم ، پس احتمالاً حقی هم برای استیفا نداریم.ذات فروم ها ، کمک و استفاده از کمک هست ، ولی اگر تبدیل به سایت سرویس دهی شود، احتمالاً دوام نخواهند آورد.
تذکر دوستانه مرا بی طرفانه بخوانید ، منظور من شخص شما نیست.