• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه گوگل برای حذف تبلیغات آزاردهنده

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
به نقل از تک‌تایمز، زمانی که مسدودکننده تبلیغات سال آینده منتشر شود، با ابزاری که در درجه اول روی تبلیغات مزاحم آنلاین تمرکز دارد، کاربران کروم هنگام گشتن در اینترنت شاهد تبلیغات کمتری خواهند بود. این کار همچنین کمکی به ناشران خواهد بود که بیشتر درآمد خود را از راه تبلیغات به دست می‌آورند تا بدین‌ترتیب خود را برای این قابلیت جدید و بهبود کیفیت تبلیغات آماده کنند.
پیش از این مطرح شده بود که گوگل قصد دارد یک مسدودکننده تبلیغات به مرورگر کروم اضافه کند. این ابزار پس از راه‌اندازی، معروف‌ترین مسدودکننده تبلیغات خواهد شد و البته از طرف دیگر چالش‌هایی را نیز درباره بزرگترین منبع درآمد گوگل به همراه خواهد داشت.
معاون ارشد گوگل در زمینه تبلیغات در یک پست رسمی درباره این موضوع اظهار کرده بود: ما قصد داریم از اوایل 2018، کروم را در نشان دادن تبلیغات (شامل تبلیغاتی که تحت مالکیت یا خدمت گوگل است) در وب‌سایت‌هایی که با «استانداردهای تبلیغات بهتر» سازگار نیستند متوقف کنیم.
گوگل، همراه با دیگر ناشران، بیشتر درآمد خود را از طریق تبلیغات آنلاین به دست‌ می‌آورند، بنابراین درآمد آنها با مسدود شدن تبلیغات به نوعی در معرض تهدید است. البته با روش گوگل برای مسدود کردن تبلیغات، تنها تبلیغات مزاحم که از استانداردهای تبلیغات بهتر پیروی نکنند مسدود می‌شوند.

هدف مسدودکننده تبلیغات چیست؟

با توجه به تحقیقات انجام‌شده برای پیدا کردن استانداردهای تبلیغات بهتر، تبلیغاتی که توسط کاربران به عنوان آزاردهنده‌ترین تبلیغات شناسایی می‌شوند، پاپ‌آپ‌ها، تبلیغات تصویری که به طور خودکار به همراه صدا نمایش داده می‌شوند، آگهی‌های بزرگ، و شمارش معکوسی که کاربران را قبل از آنکه بتوانند به یک صفحه وب دسترسی داشته باشند متوقف می‌کند، هستند. مسدودکننده تبلیغات کروم روی از بین بردن این تبلیغات تمرکز می‌کند.
از طرف دیگر، گوگل به ناشران کمک می‌کند تا خود را برای ورود مسدودکننده تبلیغات کروم آماده کنند. مسدودکننده تبلیغات بیشتر مانند یک فیلتر کیفیت عمل خواهد کرد و کمک‌های ارائه‌شده توسط گوگل به ناشران فرصتی چندماه جهت آماده‌سازی برای تغییر سبک تبلیغاتشان می‌دهد، پیش از اینکه مسدودکننده تبلیغات از سال آینده در مرورگر کروم به اجرا درآید.

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
تا پاپ آپ را مسدود نکردند شروع به کسب درامد کنید :D
من قبل از این شنیده بودم از سال 2017 وب سایت هایی که از تبلیغات آزار دهنده استفاده میکنند از نتایج گوگل حذف میشن
استفاده از پاپ آپ کمی باعث ریزش بازدید میشه حدود 10 20 درصد بازدید کمتر میشه.خودم سایت تفریحی داشتم به این نتیجه رسیدم بازدید کمتر باشه ولی دارمد داشته باشم بهتر از اینه که بازدید بیشتر داشته باشم ولی نتونم درامدی از سایتم داشته باشم و از پاپ آپ حدود 200 300 در میاوردم در حالی که تبلیغات بنری و... اصلا جواب نمیداد.
برای سایت های زیر 500 ایران قطعا این 10 20 درصد ریزش چند هزار ای پی میشه ولی برای سایت های بالای 500 به نظر من پاپ آپ بهترین راه کسب درآمد هست(البته فقط یک عدد پاپ آپ بدون تبلیغات مخفی در کد ها.مثلا کد پاپ آپ میگذارید داخل سایتتون یه پاپ آپ باز میشه و یه تبلیغ تلگرام که بسیار آزار دهنده تر میشه جریان که در زر پاپ از این موارد نداریم و می تونید با خیال راحت کسب درامد کنید)

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
امروز متوجه شدم مرورگرها دارن پیش فرض کل پاپ آپ رو مسدود میکنن وچندماه طول میکشه تا همه بروز کنن
البته من یک پیشنهاد به پاپ آپرها دارم

اگر فرض کنیم که مرورگرها اجازه میدن که هرسایت مجاز باشه به دامین خودش پاپ آپ بده دراون صورت جای امید هست
چون پاپ آپر ها میتونن فایل redirect.html بدن به هر مالک سایت که خودش بخودش پاپ اپ بازشه سپس ریدایرکت بشه به شمارنده پاپ آپ

هرچند شنیدم ریدایرکت ها هم در مرورگر اصلاح خواهند شد

باز براهرکاری یک ترفندی هست
اگر دامنه روت پاپ آپر بلاک شه پاپ آپ هامیتونن دهها دامنه پارک کنن رو روت اصلی هروقت بلاک شد برن رو دامنه جدید

اینجا ایرانه برادر گوگل و کروم:general304:

بالا