دوستان سلام
راستش نمی دونم از کجا شروع کنم
خیلی ضروری هست لطفا راهمایی کنید
من یک سری مدارک رو به یک دارالترجمه در شیراز بردم تا برام به آلمانی ترجمه کنه ( کسی بهم معرفیش کرد) . همراه مدارک 200 تومان گفت بیانه باید بدی که نقدا دادم اما برای هیچ کدام به من رسیدی نداد ایشون
مدارک شامل :
1- مدرک دیپلم + ریزنمرات 3 ساله دبیرستان
2- مدرک پیش دانشگاهی + ریزنمرات پیش دانشگاهی
3 -مدرک لیسانس ( دانشنامه ) + ریزنمرات لیسانس ( 10 ترمه )
من 2 سری از ترجمه این مدارک را به زبان آلمانی احتیاج دارم
ایشون به من گفت که هزینه 2 سری میشه 690 تومان ( همراه با مهر امور خارجه + دادگستری + وزارت علوم )
البته همه دارالترجمه ها دادگستری را دارند میمونه 2 تا مهر امور خارجه و علوم که قرار شد هزینه پیک را بدم برام کارش رو انجام بده
حالا زنگ زدم یک دارلترجمه دیگه در اصفهان و تهران میگن جمع 2 سری قیمت 240 تومان در میاد که اگه وزارت علوم هم بخوای 25 تومان بهش اضاف کن یعنی 265 تومان
امروز به ایشون گفتم اما ایشون گفت که این قیمت نیست و مدارک الان تقریبا همه ترجمه شده و ...
اما من از 2 جا در تهران و اصفهان قیمت گرفتم و تقریبا یک سوم هست
به نظرتون چطوری می تونم مشکلم را حل کنم ؟
الان مدارکن تکلیفش چی میشه ؟
راستش نمی دونم از کجا شروع کنم
خیلی ضروری هست لطفا راهمایی کنید
من یک سری مدارک رو به یک دارالترجمه در شیراز بردم تا برام به آلمانی ترجمه کنه ( کسی بهم معرفیش کرد) . همراه مدارک 200 تومان گفت بیانه باید بدی که نقدا دادم اما برای هیچ کدام به من رسیدی نداد ایشون
مدارک شامل :
1- مدرک دیپلم + ریزنمرات 3 ساله دبیرستان
2- مدرک پیش دانشگاهی + ریزنمرات پیش دانشگاهی
3 -مدرک لیسانس ( دانشنامه ) + ریزنمرات لیسانس ( 10 ترمه )
من 2 سری از ترجمه این مدارک را به زبان آلمانی احتیاج دارم
ایشون به من گفت که هزینه 2 سری میشه 690 تومان ( همراه با مهر امور خارجه + دادگستری + وزارت علوم )
البته همه دارالترجمه ها دادگستری را دارند میمونه 2 تا مهر امور خارجه و علوم که قرار شد هزینه پیک را بدم برام کارش رو انجام بده
حالا زنگ زدم یک دارلترجمه دیگه در اصفهان و تهران میگن جمع 2 سری قیمت 240 تومان در میاد که اگه وزارت علوم هم بخوای 25 تومان بهش اضاف کن یعنی 265 تومان
امروز به ایشون گفتم اما ایشون گفت که این قیمت نیست و مدارک الان تقریبا همه ترجمه شده و ...
اما من از 2 جا در تهران و اصفهان قیمت گرفتم و تقریبا یک سوم هست
به نظرتون چطوری می تونم مشکلم را حل کنم ؟
الان مدارکن تکلیفش چی میشه ؟