• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بروز اختلاف با دارالترجمه در مورد ترجمه مدارک .. راهنمایی لطفا

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان سلام

راستش نمی دونم از کجا شروع کنم
خیلی ضروری هست لطفا راهمایی کنید
من یک سری مدارک رو به یک دارالترجمه در شیراز بردم تا برام به آلمانی ترجمه کنه ( کسی بهم معرفیش کرد) . همراه مدارک 200 تومان گفت بیانه باید بدی که نقدا دادم اما برای هیچ کدام به من رسیدی نداد ایشون
مدارک شامل :
1- مدرک دیپلم + ریزنمرات 3 ساله دبیرستان
2- مدرک پیش دانشگاهی + ریزنمرات پیش دانشگاهی
3 -مدرک لیسانس ( دانشنامه ) + ریزنمرات لیسانس ( 10 ترمه )

من 2 سری از ترجمه این مدارک را به زبان آلمانی احتیاج دارم
ایشون به من گفت که هزینه 2 سری میشه 690 تومان ( همراه با مهر امور خارجه + دادگستری + وزارت علوم )
البته همه دارالترجمه ها دادگستری را دارند میمونه 2 تا مهر امور خارجه و علوم که قرار شد هزینه پیک را بدم برام کارش رو انجام بده

حالا زنگ زدم یک دارلترجمه دیگه در اصفهان و تهران میگن جمع 2 سری قیمت 240 تومان در میاد که اگه وزارت علوم هم بخوای 25 تومان بهش اضاف کن یعنی 265 تومان

امروز به ایشون گفتم اما ایشون گفت که این قیمت نیست و مدارک الان تقریبا همه ترجمه شده و ...
اما من از 2 جا در تهران و اصفهان قیمت گرفتم و تقریبا یک سوم هست
به نظرتون چطوری می تونم مشکلم را حل کنم ؟
الان مدارکن تکلیفش چی میشه ؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
برو اتحادیه ـشون شکایت کن

ولی هیشکی رسیدگی نمیکنه تازه اینام باهات لج میکنن مدارکتو نمیدن :D

حالا یا میتونی یه کاریش کنی یا نمیتونی

ولی این چند صد هزار تومن ضرر درسی میشه برات تا دیگه به حرف این و اون اعتماد نکنی و تو زندگیت "گوز" نباشی و همیشه قبل از هر کاری اطلاعات لازمه رو کسب بنمایی...!

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79

ولی این چند صد هزار تومن ضرر درسی میشه برات تا دیگه به حرف این و اون اعتماد نکنی و تو زندگیت "گوز" نباشی و همیشه قبل از هر کاری اطلاعات لازمه رو کسب بنمایی...!

درود
اتحادیه ندارن اصلا .. نمی دونم چطوری هست
راست میگی اعتماد نباید کرد اما این م داره کلاهبرداری می کنه
اختلاف خیلی بالاست نزدیک 500 تومان هست

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
یه آدم چاقوکش غلدر و زورگیری تو فروم هست اهل همون حوالی شیرازه

معروفه به محسن بقال

میتونی باهاش تماس بگیری بیاد اونجا عربده کشی و تا قرون آخرشو به کمک جسم سخت از حلقومشون بکشه بیرون

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79

معروفه به محسن بقال

میتونی باهاش تماس بگیری بیاد اونجا عربده کشی و تا قرون آخرشو به کمک جسم سخت از حلقومشون بکشه بیرون

این موارد رو دارم خودم .. الان 10 تا کارگر زیر دستم کار می کنند اما می دونم حق با من هست و این داره حرف زور میزنه اما اگر این راهو برم ( آدم بردن و .. ) میره شکایت می کنه که اومده تهدیدم کرده

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
چک برگشتیم وصول میکنه اگه چیزی خواستی ارزون برات حساب میکنه مشتری شی.

ولی هر کی رفته پیشش جواب گرفته و اصن یه وضی از هر انگشتش یه مدل هنر خونریزی میباره
113.gif

این محسنه کارش درسته کاری میکنه که اصن جرأت نکنن جیک بزنن چه برسه به شکایت
272.gif

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
چک برگشتیم وصول میکنه اگه چیزی خواستی ارزون برات حساب میکنه مشتری شی.

ولی هر کی رفته پیشش جواب گرفته و اصن یه وضی از هر انگشتش یه مدل هنر خونریزی میباره
113.gif

این محسنه کارش درسته کاری میکنه که اصن جرأت نکنن جیک بزنن چه برسه به شکایت
272.gif

حالا ببینم چی میشه
اگر همچین کسی باشه خوبه برای جاهای دیگه لازم میشه

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

تو رو میگه ؟ دادا نرخ الان چنده ؟ یه فک بیاد پایین کافیه

پ.ن : استارتر عزیز به هیچ روشی نمیتونی ازش پول رو پس بگیری چون دیگه ترجمه کرده باید دوستانه باهاش کنار بیای اگه دیدی نمیشه کارت که راه افتاد بزن دک و دهنش رو بیار پایین ...

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
تو رو میگه ؟ دادا نرخ الان چنده ؟ یه فک بیاد پایین کافیه

پ.ن : استارتر عزیز به هیچ روشی نمیتونی ازش پول رو پس بگیری چون دیگه ترجمه کرده باید دوستانه باهاش کنار بیای اگه دیدی نمیشه کارت که راه افتاد بزن دک و دهنش رو بیار پایین ...

من پول را نمی خوام . بهش میگم قیمت اصلی را بگیر ( که همه جا میگیرند ) . به 3 تا دارالترجمه زنگ زدم ( یکی اصفهان - 2 تا تهران ) قیمت ها همه 200-240 بود .

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184

'گوز‬' رو خوب اومدی :D

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من پول را نمی خوام . بهش میگم قیمت اصلی را بگیر ( که همه جا میگیرند ) . به 3 تا دارالترجمه زنگ زدم ( یکی اصفهان - 2 تا تهران ) قیمت ها همه 200-240 بود .

حالا مطمئنی بعدش ازت هزینه ی دیگه ای نمیگیرن ؟ قیمت پایین صرفا جهت جلب توجهه بعدا آپشن اضافی میزارن روش قیمتو دوبله میکنن

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

معروفه به محسن بقال

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

ینی مثود یه هفته ای بود انقد نخندیده بودم...
بیچاره مثن
stoneage.gif

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
به نظر من اول مدارکتو بگیر بعدا هر اقدامی می خوای بکن!

پ ن:ازشون بخواه حتما یه فاکتور بهت بدند که توش قید شده باشه بابت چه مدارکی و چقدر پول ازت گرفتند! شاید اینطوری بتونی پیگیری کنی

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
بهتره الان پولو بدی مدارکتو بگیری اما حتما ازشون رسید بگیری بابت کاری که کردن و مبلغی که گرفتن

بعد که مدارکتو گرفتی‌ زنگ بزن بگو زیاد ازم گرفتی‌ باس برگردونی وگرنه ۱۲۴ یا اتحادیه یا انجمنی چیزی هرجا ک شده ازتون شکایت می‌کنم

اما الان اصلا جوگیر نشو که میگن مدارکت گم شدو‌ بیچارت می‌کنن

رسیدم نداری دیگه هیچی‌

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اول برو مدارک رو بگیر و بگو فاکتور رسمی با مهر میخوام چون هزینش به پای مثلا شرکت هست . فاکتور میگم بگیر که دقیقا بنویسن هر هزینه مال چی هست و مهر رسمی اونجا زیرش هست باشه . بعد تشریف میبرید دادسرا و شکایت نامه پر میکنید اگر حال داری میخوایی طرف رو اسمی بچزونی می تونی در چند موارد ازش ادعای خسارت کنید -: مغمومیت در معامله - خیانت در معامله به همین راحتی . حالا چرا پیگیری میشه ؟ چون اون خراب شده (دارالترجمه) مورد تائید دادگستری هست و اینا پاشون گیر میشه چون نظارتی ندارن . اتفاقا بدونید که همه ساله اینا چارت قیمتی رسمی دارن مثل دفتر خونه ها ولی عملا اعمال نمیکنن و تیغشون هر چقدر ببره میگیرن . به راحتی هم باید باقی پول شما رو برگردونند و هم رضایت شما رو جلب کنن که میتونه رایگان باشه و یا ادای خسارت کنید حتی حواست باشه رقم سنگین هم میتونید درخواست کنید تا رضایت بدید

نکته پایانی : در این مملکت متاسفانه همه فکر میکنند قانون جنگل هست و عملا هرکی به هرکی هست و هر ........ میتونه هر غلطی خواست بکنه که در صورت مغموم شدن در هر معامله چون شخصی که کلاه رفته سرش به هر دلیلی نمیره شکایت کنه . عزیز دل شاید این شکایت برای شما 6 ماه دیگه رسیده بشه ولی بالاخره میشه ولی همش به خودت بستگی داره حقت چقدر برات مهم هست . اگر در اول قبل از انجام معامله با این افراد 1 روز وقت میزاشتی و قیمت میگرفتی و در صورتیکه که این نرخ رو به شما دادن فقط پشت تلفن ضمنی میگفتی که به دادگستری و بخش مربوطه شکایت میکنی کارت با رقم روی کاغذ انجام میشد ولی حالا کاری هست که پیش اومده و راهش اونی هست که عرض کردم در صورتیکه حقت برات مهم باشه .

در ضمن یادتون باشه هر جایی از شما مدارک تون رو میگره رسید میده دیگه گنده تر از سفارت نیست که پاسپورت میگیره و رسید میده !

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
حالا مطمئنی بعدش ازت هزینه ی دیگه ای نمیگیرن ؟ قیمت پایین صرفا جهت جلب توجهه بعدا آپشن اضافی میزارن روش قیمتو دوبله میکنن
نه اینطور نیست مثلا میگن مدرک دیپلم 17 تومان .. پیش دانشگاهی 17 تومان و .... این آخرش هست
می‌می‌دونم
312jtp0.gif

- - -

@ استارتر
بزنگ 124 ، تعزیرات ، بازرگانی ، ... شاید ازت حمایت کنن
تشکر از شما حتما میزنگم
به نظر من اول مدارکتو بگیر بعدا هر اقدامی می خوای بکن!

پ ن:ازشون بخواه حتما یه فاکتور بهت بدند که توش قید شده باشه بابت چه مدارکی و چقدر پول ازت گرفتند! شاید اینطوری بتونی پیگیری کنی
تشکر از راهنماییتون
بهتره الان پولو بدی مدارکتو بگیری اما حتما ازشون رسید بگیری بابت کاری که کردن و مبلغی که گرفتن

بعد که مدارکتو گرفتی‌ زنگ بزن بگو زیاد ازم گرفتی‌ باس برگردونی وگرنه ۱۲۴ یا اتحادیه یا انجمنی چیزی هرجا ک شده ازتون شکایت می‌کنم

اما الان اصلا جوگیر نشو که میگن مدارکت گم شدو‌ بیچارت می‌کنن

رسیدم نداری دیگه هیچی‌
تشکر از راهنماییتون
اول برو مدارک رو بگیر و بگو فاکتور رسمی با مهر میخوام چون هزینش به پای مثلا شرکت هست . فاکتور میگم بگیر که دقیقا بنویسن هر هزینه مال چی هست و مهر رسمی اونجا زیرش هست باشه . بعد تشریف میبرید دادسرا و شکایت نامه پر میکنید اگر حال داری میخوایی طرف رو اسمی بچزونی می تونی در چند موارد ازش ادعای خسارت کنید -: مغمومیت در معامله - خیانت در معامله به همین راحتی . حالا چرا پیگیری میشه ؟ چون اون خراب شده (دارالترجمه) مورد تائید دادگستری هست و اینا پاشون گیر میشه چون نظارتی ندارن . اتفاقا بدونید که همه ساله اینا چارت قیمتی رسمی دارن مثل دفتر خونه ها ولی عملا اعمال نمیکنن و تیغشون هر چقدر ببره میگیرن . به راحتی هم باید باقی پول شما رو برگردونند و هم رضایت شما رو جلب کنن که میتونه رایگان باشه و یا ادای خسارت کنید حتی حواست باشه رقم سنگین هم میتونید درخواست کنید تا رضایت بدید

نکته پایانی : در این مملکت متاسفانه همه فکر میکنند قانون جنگل هست و عملا هرکی به هرکی هست و هر ........ میتونه هر غلطی خواست بکنه که در صورت مغموم شدن در هر معامله چون شخصی که کلاه رفته سرش به هر دلیلی نمیره شکایت کنه . عزیز دل شاید این شکایت برای شما 6 ماه دیگه رسیده بشه ولی بالاخره میشه ولی همش به خودت بستگی داره حقت چقدر برات مهم هست . اگر در اول قبل از انجام معامله با این افراد 1 روز وقت میزاشتی و قیمت میگرفتی و در صورتیکه که این نرخ رو به شما دادن فقط پشت تلفن ضمنی میگفتی که به دادگستری و بخش مربوطه شکایت میکنی کارت با رقم روی کاغذ انجام میشد ولی حالا کاری هست که پیش اومده و راهش اونی هست که عرض کردم در صورتیکه حقت برات مهم باشه .

در ضمن یادتون باشه هر جایی از شما مدارک تون رو میگره رسید میده دیگه گنده تر از سفارت نیست که پاسپورت میگیره و رسید میده !
دکتر جان همون طور که شما و دوستان فرمودین باید فاکتور بگیرم ازشون و بعد شکایت . با یکی از اقوام که قاضی هست صحبت کردم ایشون هم گفت فاکتور بگیر .
دیروز اونجا بودم . طرف به بهانه ای نیومد ولی از رفتار منشی خوندم که فهمیدن که چه ... کردن . اما باز کوتاه نمیان . اگر این کارو کردن باید پولو بدم و فاکتور بگیرم و بعد شکایت کنم
این مملکت واقعا بی صاحب هست درست می فرمایید .
تشکر از وقتی که همه دوستان گزاشتین . اگر مورد دیگه ای باشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان عزیزی که در جریان کارها بودن :
نتیجه این شد که دارالترجمه بعد از اینکه قیمت رو بهش گفتم و طی تماس هایی که با جامعه مترجمان رسمی تهران داشتم از قیمتی که داده بود صرف نظر کرد و در نهایت 2 سری از مدارک را با مهر وزارت خارجه و وزارت علوم و دادگستری جمعا 370 تومان گرفت ( ابتدا درخواست 690 تومان کرده بود ) .البته با 1001 اکراه و ... :D اما من می دونم همینطور هم 50 تومان سود کرده خودش .

با سپاس از دوستانی که منو در حل این مشکل یاری کردن .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
هاهاها . بابا میزدی تو گوگل خودت مفت ترجمه میکردی دیگه . منم یه انگشت میزدم رووش تموم میشد میرفت . :lol:

بالا