• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برگشت زدن چک صیادی

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان من ی چک صیادی دارم ۶۶۰۰ ,حدود ۲۰ روز که مبلغو پر نکرده،بنا به اشنا بودن منم برگشت نزدم همش امروز ،فردا می‌کنه.
حالا من اگه برگشت بزنم شرایطش چجوری میشه مجبور میشه پر کنه؟براش بد میشه ایا؟ادم کاسبی هم هست مغازه مال خودشه اسم و رسم داره،میخاستم بدونم برگشت زدن چک کاری میکنه اصلا یا خودمو علاف نکنم برم دعوا

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
قوانین جدید چک

هر چقدر تو حسابش داره میتونی نقد کنی
کسریش، رسید بگیری

بد حساب بانکی محسوب میشه... ;)... :D
خب حالا صفر باشه حسابش،با برگشت زدن مجبور میشه پرش کنه؟برگشتم زد پر نکرد باید برم دادگاه ی جا خوندم دفاتر خدمات الکترونیک هم میشه رفت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
خب حالا صفر باشه حسابش،با برگشت زدن مجبور میشه پرش کنه؟برگشتم زد پر نکرد باید برم دادگاه ی جا خوندم دفاتر خدمات الکترونیک هم میشه رفت
در صورتی که موجودی حساب صادرکننده چک نزد بانک کمتر از مبلغ چک باشد، به تقاضای دارنده چک بانک مکلف است مبلغ موجودی در حساب را به دارنده چک بپردازد و دارنده با قید مبلغ دریافت‌شده پشت چک، آن را به بانک تسلیم کند.

همچنین بانک مکلف است بنا به درخواست دارنده چک فوراَ کسری مبلغ چک را در سامانه یکپارچه بانک مرکزی وارد کند و با دریافت کد رهگیری و درج آن در گواهینامه‌ای با مشخصات مذکور در ماده قبل، آن را به متقاضی تحویل دهد.

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آخرش نفهمیدم اگه صفر بود حسابش بعد چند روزم پر نکرد بعدش چیکار کنم؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بایستی از طریق دادگاه اقدام کنی و شکایت کنی ازش در انتها اموالی که داره رو می تونی توقیف کنی

x460

Registered User
لایک‌ها
703
سلام دوستان من ی چک صیادی دارم ۶۶۰۰ ,حدود ۲۰ روز که مبلغو پر نکرده،بنا به اشنا بودن منم برگشت نزدم همش امروز ،فردا می‌کنه.
حالا من اگه برگشت بزنم شرایطش چجوری میشه مجبور میشه پر کنه؟براش بد میشه ایا؟ادم کاسبی هم هست مغازه مال خودشه اسم و رسم داره،میخاستم بدونم برگشت زدن چک کاری میکنه اصلا یا خودمو علاف نکنم برم دعوا
پیشنهاد می کنم قبل اقدام برای برگشت زدن به خود شخص اطلاع بدین.
چون اگه تابحال چکشون برگشت نخورده باشه، این برگشت خوردن به ضررشون می شه و برای جلوگیری از این ضرر جهت پرداخت اقدام می کنن.
چکی که برگشت بخوره به هر حال باید پاس بشه اینجوری بدون برگشت خوردن پاس می شه که هم شما زودتر به پول می رسین هم ایشون سابقش خراب نمی شه. (البته این در صورتیه که قبلا چکشون برگشت نخورده باشه.)

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
پیشنهاد می کنم قبل اقدام برای برگشت زدن به خود شخص اطلاع بدین.
چون اگه تابحال چکشون برگشت نخورده باشه، این برگشت خوردن به ضررشون می شه و برای جلوگیری از این ضرر جهت پرداخت اقدام می کنن.
چکی که برگشت بخوره به هر حال باید پاس بشه اینجوری بدون برگشت خوردن پاس می شه که هم شما زودتر به پول می رسین هم ایشون سابقش خراب نمی شه. (البته این در صورتیه که قبلا چکشون برگشت نخورده باشه.)
درسته باهاش راه اومدم رو خساب رفاقت،کسی هم که چک‌ صیادی داره فک نکنم چک برگشتی داشته باشه یا خلاصه زود پاس کرده که اثر نکرده تو حسابش ،چون میگن تگه برگشتی داشته باشی چک‌صیادی نمیدن

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
ماده ۱۱: جرایم مذکور در این قانون بدون شکایت دارنده چک قابل تعقیب نیست و در صورتی که دارنده چک تا شش ماه از تاریخ صدور چک برای وصول آن به بانک مراجعه ننماید دیگر حق شکایت کیفری نخواهد داشت.

منظور از دارنده چگ در این ماده شخصی است که برای اولین بار چک را به بانک ارائه داده است

ماده ۱۵: دارنده چک می‌تواند وجه چک و ضرر و زیان خود را در دادگاه کیفری مرجع رسیدگی مطالبه نماید.

مراحل شکایت از چک برگشتی

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
اگه چک صیادی برگشت بخوره همه حسابهای بانکی فرد نزد همه بانک ها به حالت تعلیق در میاد (الان دقیق نمی دونم که این عملیاتی شده یا نه اما قرار بود این موضوع برای چکهای صیادی اتفاق بی افته)

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
برای اطلاع رسانی به همه تنها چیزی که در چک جدید فرق کرده فقط گرفتن استعلاک از سابقه فرده وگرنه هیچ چیزی فرق نکرده,من چند روز پیش چک شخصی رو گرفتم که وضعیت قهوه ای داشت یعنی 5 برگشت به بالا راحت هم بهش دوباره دسته چک داده بودن قانون ها هم عوض نشده دوباره باید شکایت کنی و کلی بدویی هم از بانک سوال کردم هم از وکیلمون

بالا