• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بر سر دوراهی: برم سینمای کار و دانش یا به رشته ی خودم بچسبم؟

Linear Topography

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من شنیدم مشهد کار و دانش (کاد) سینما داره من هم در حال حاظر دانشجوی زبان انگلیسی در دانشگاه فردوسی هستم. ازش متنفرم.

چیکار کنم؟ دانشگاه رو برای کار و دانش ول کنم؟

درضمن اگر کسی اطلاعات اضافه داره بگه. ممنون.

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
زمان ما فنی حرفه ای ها و کاردانشی ها یه کنکور میدادن میرفتند دانشکده ی فنی تا مقطع کاردانی.بعد کنکور کارشناسی شرکت میکردند.
الان نمیدونم اینطوریه یا طور دیگریست!میتونی کنکور هنر بدی سینما قبول بشی ولی سخت تره این راه.
چطور ازش متنفری فردوسی مشهد قبول شدی؟

آیدین الدوله

Registered User
لایک‌ها
663
حامد بهداد بود اون طرف های شوما بود.
اندازه حامد بهداد بازیگر هستی یا استعداد سینمایی داری یا سیکیم خیاری میخوای بری سینما ؟

Linear Topography

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان دوست دارم هم وارد ساختمون شدم برای ترم بعد ثبت نام کنم. به نظرت ممکنه؟ حوصله ندارم یک سال واسه کنکور وایستم.

کنکور هنر امساس دادم سخت بود. بعدشم رشته ای نیست که کجا یاد بگیری. علی آباد کتول هم یاد بگیری کافیه. من واقعا دلم میخوام کار و دانش سینما تحصیل کنم.

از فردوستی متنفرم چون پر از چه های 13 سالست که تازه آزادی رو یاد گرفتن.

حامد بهداد حر گیه؟ من تمرکزم وی کارگردانی و پست-پرو هست.

آیدین الدوله

Registered User
لایک‌ها
663
الان دوست دارم هم وارد ساختمون شدم برای ترم بعد ثبت نام کنم. به نظرت ممکنه؟ حوصله ندارم یک سال واسه کنکور وایستم.

کنکور هنر امساس دادم سخت بود. بعدشم رشته ای نیست که کجا یاد بگیری. علی آباد کتول هم یاد بگیری کافیه. من واقعا دلم میخوام کار و دانش سینما تحصیل کنم.

از فردوستی متنفرم چون پر از چه های 13 سالست که تازه آزادی رو یاد گرفتن.

حامد بهداد حر گیه؟ من تمرکزم وی کارگردانی و پست-پرو هست.

از روی حرفات و انگیزه ات حس میکنم هیچ پـــ**خـی نمیشی . وقتت رو بزار روی یه چیز دیگع

بابای نیما

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
113
الان وضعیت درآمد سینما و تلوزیون افتضاهه
فقط گنده ها میتونن یه چیز بخور و نمیری بگیرن.
به اکبر عبدی با اون همه محبوبیتش برای سه تا سری اخراجی ها مجموعا 200 ملیون بیشتر ندادن..
جایی برای آماتور ها و نیمه حرفه ایی ها نیست..

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
تو سینما خبری نیست ، به نظرم زبان رشته خوبی هست شاید هم کم آوردی به هر حال میتونی تو علمی کاربردی ها رشته های مرتبط با سینما رو بخونی بدون کنکور هست تو مشهد فرهنگ و هنر 1 و 2 این رشته ها رو داره

بالا