• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگترین آفت تجارت و کاسبی در ایران

l3ehnam.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بزرگترین آفت برای راه اندازی کسب و کار در این مملکت نظرخواهی از دیگرانه .

در ایران فرقی نمیکنه 10 میلیون سرمایه داشته باشی یا 10 میلیارد . در نهایت جواب بقیه فقط یک چیزه , نه نه , نمیشه .

نه نه .

طرف تاپیک زده شغلم معلمیه , 3 میلیارد سرمایه دارم میخوام کار تولیدی راه بندازم اومدن میگن نه نه , برو همون معلمی رو ادامه بده تولیدبه درد تو نمیخوره . 3 میلیارد پولی نیست . الان با 3 میلیارد نهایتش یه اپارتمان 60 متری تو تهران بهت بدن یا یه مغازه کلنگی در شهرستان در حاشیه شهر . حالا طرف تا حالا 3 میلیارد که هیچ 3 میلیون هم از نزدیک ندیده , در مقام کارشناس مدیریت اقتصاد و تجارت ظاهر میشه .

ملتی حسود تر از ملت خودمون ندیدم . قضیه یه تاپیک و دو تاپیک نیست , از سال 2012 تا حالا اینجام بساط همینه .

خودم توی زندگیم از هرکی نظرخواهی کردم جز یاس و ناامیدی هیچی نصیبم نشده .

یادمه زمان دانشگاه که بودیم شب امتحان میرسید همه شروع میکردن جو دادن , نه بابا پاس نمیشه , این درس با این حجم رو باید در طول ترم میخوندیم , فایده نداره , باید حذفش کنیم ترم بعد برداریم . آقا اینا تو دل مارو خالی میکردن ماهم استرس میگرفتیم اخر سر میگفتیم راه نداره . حتما میافتم . بعدش هم یا واقعا میافتادیم یا میرفتیم حذفش میکردیم .

بعد همین آدم که جو میداد خودش مینشست شب امتحان مثل سگ میخوند و ماکزیموم کلاس رو هم میگرفت .

واقعا چقدر بدم میاد از چنین جماعتی . یه چیزی وجود داره به اسم "ذات" متاسفانه خیلیا ازش بی بهره ان .

دوستانی که تاپیک میزنید با این سرمایه و اون سرمایه چه مغازه ای بزنم چه تجارتی بکنم کجا پس انداز کنم چطور پولمو زیاد کنم . . . هیچ وقت به این جماعت توجه نکنید .

آمریکاییا یه اصطلاحی دارن به اینا میگن naysayers , اینا همونایی هستن که میخوان جلوی پیشرفت شمارو بگیرن . هیچ وقت به اینا اهمیت ندین . حتی 1000 تومنی هم که توی دست شماست به اندازه خودش ارزشمنده . نه بزارید سرمایه شمارو بی ارزش جلوه بدن و نه بزارید تلاش و ایده و شوق و ذوق شمارو کور , و توی دلتون رو خالی کنن .

من خودم سال 92 زمانی که بانک با 500 هزار تومن سکه پیش فروش میکرد رفتم 2 میلیون دادم سکه خریدم . الان 4 تا سکه 24 میلیون قیمتشه . 2 میلیون کجا 24 میلیون کجا .

اگر همون روزی که بانک داشت سکه پیشفروش میکرد میومدم اینجا تاپیک میزدم که با 2 میلیون چکاری میشه راه انداخت قطعا میدونید عکس العمل چی بود :D

حالا اینکه سکه بخری و دلار بخری و انبار کنی هم هیچ هنری نیست ! ولی اگر میخواستم به حرف یک سری جماعت گوش بدم الان 2 میلیونم قد یه دوچرخه هم ارزش نداشت جای اینکه قد یه پراید دست دوم ارزش داشته باشه ;)

شما 1 میلیون تومن هم پول داشته باشی میتونی به درآمد و سرمایه برسی . همه چی بسته به عرضه خود آدم داره و انگیزه ش . میتونی یه دکه شیشه ای بخری توش سیگار و خوراکی بفروشی , خیلیا دارن از همین راه خرجشون و حتی خرج خانواده رو درمیارن . دیدم که میگم .

خلاصه نزارید هیچ وقت بقیه بهتون القا کنن که سرمایه تون بی ارزشه . بهشون اهمیتی ندید . به قول آمریکایی ها Ignore the naysayers

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
اصل جنس حرفاتو دوس داشتم اما یه جورایی هم شمیشر دو لبه اس .. مثلا ما هر چی به مدیر مجموعه میگیم
چه لزومی داره فقط لنگ حقوق کارمندایی ، می ری تیزر 50 میلیون سفارش میدی
استدلالش اینکه اگه به حرف دیگران بود من تا همنیجا هم پیش نمی اومدم !
ادام باس نقطه نظرهای مخالف رو بشنوه اما تصمیم گیرنده نهایی خودش باشه

l3ehnam.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
اصل جنس حرفاتو دوس داشتم اما یه جورایی هم شمیشر دو لبه اس .. مثلا ما هر چی به مدیر مجموعه میگیم
چه لزومی داره فقط لنگ حقوق کارمندایی ، می ری تیزر 50 میلیون سفارش میدی
استدلالش اینکه اگه به حرف دیگران بود من تا همنیجا هم پیش نمی اومدم !
ادام باس نقطه نظرهای مخالف رو بشنوه اما تصمیم گیرنده نهایی خودش باشه

توی این مملکت معمولا آدم دلسوزی پیدا نمیشه . هر آدمی به فکر منفعت خودشه , همیشه وقتی میخوای نظر بگیری ببین طرف مقابلت واقعا صاحب نظر هست یا نه ؟! واقعا صلاحیتشو داره یا نه .

جمله آخرت کاملا درسته , همیشه نظر بگیر ولی اجازه تصمیم گیری نده . ولی حواست باشه تحت تاثیر یک عده قرار نگیری . همون عده که بالاتر در موردشون گفتم . naysayers

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
الان تاپیک رو خوندم اتفاقا !
من یه اکانت دیگه داشتم توی پی تی . از حدود 10 سال پیش هم همینطوری یه سریا میومدن و میگفتن فلان قدر سرمایه دارم درصورتی که نداشت !
کاری با داشتن یا نداشتن ندارم
از همون اول ها هم یسریا هستن که میگن نه و نمیشه که خودتم توضیح دادی و دقیقا درسته !
کسایی هم که تو جامعه هستن همینطورین . در حال نالیدن و یا منصرف کردن بقیه از انجام دادن کار و این فقط مختص ایران نیست و کل دنیا همینه
اینکه بگن بکن و میشه هم الزاما خوب نیست !
هر کسی بهتر میدونه با پولش چیکار بکنه . خودم دقیقا یادم نیست چه تاپیک هایی زدم ولی مثلا یکیش این بود که میخوام ماینر بگیرم کسی شریک میشه باهام ؟
نیومدم بگم 10 تومن دارم چیکار بکنم
تصمیم رو گرفتم و دنبال شریک بودم و آخرش هم اون کار رو انجام دادن و الان دیگه انجامش نمیدم و عایدی خوبی ازش دریافت نکردم .
حالا اگه تو تاپیکم 1000 نفر میگفتن ، نه نگیر ، من اهمیت نمیدادم و میگرفتم !

اون دوست عزیزی که اومده تو پی تی تاپیک میزنه 3 میلیارد دارم و میخوام سرمایه گذاری بکنم ، خوب مشخصه تکلیفش مشخص نیست با خودش چون این همه فرصت برای سرمایه گذاری هست ! از 500 هزار تومن میشه کار کرد ( حداقل من بلدم و شاید با 10 هزار تومن هم بشه ) تا چندین میلیارد !

خوب حالا این حرفو چرا زدم ؟
من که مثلا دارم یه کاری رو انجام میدم ، فکرم توی همون محدوده خودم میچرخه ! یعنی اگه کل سرمایه من توی یه کار 1 میلیارد باشه ، ذهنم تا حداکثر 1.5 جلو رفته و آمادست . اما آیا کسی تو پی تی صلاحیت داره برای میلیارد مشاوره بده ؟
قطعا از هر 1000 نفر فقط 5 نفر این صلاحیت رو دارن و هر کسی توی حوزه کاری خودش پیشنهاد میده که استارتر به هیچ وجه از اون اطلاعی نداره .
این تیپ تاپیک ها جنبه تفریحی و پر کردن وقت داره از نظر من ، و شما یا همون استارتر هم باید قبول بکنه کسی که واقعا کاری کرده باشه و حرکت مثبت سرمایه گذاری زده باشه توی این تیپ تاپیک ها زیاد نظر نمیده مگه اینکه تاپیک موضوعش دقیق تر مشخص شده باشه ! در نتیجه همون کسایی که همیشه میگن نه و خودشون هم نمیدونن چیکار باید بکنن میان نظر میدن !

خودم چندین بار تو زندگیم شکست خوردم ولی هیچوقت نگفتم به آخرش رسیدم ! وقتی به آخرش میرسم که مرده باشم ! من اگه دوباره 50 تومن سرمایه بهم بدن ، میتونم توی حداکثر 7 سال به همین میزان ثروت برسم ! در صورتی که خودم حدود 10 ساله دارم تلاشمو میکنم تا به اینجا رسیدم و اون 3 سال که میگم حدودی هستش و به خاطر کمبود دانشم بوده که الان اونو دارم .

اما واقع بینی رو هم باید داشته باشیم و مطمئنم خیلیا حاضر نیستن حتی 1 سال اون کارایی رو که کردم ادامه بدن . هرجایی هم چیزی گفتم واقع بینانه گفتم نه خیلی مثبت نه خیلی منفی .
این واقع بینی هم در حال حاضر اینه که وضع اقتصادی کشور و مردم خوب نیست و هرکاری به راحتی نمیگیره و کسی که هر فعالیت اقتصادی ای میخواد بکنه باید این رو درک بکنه و انتظار نداشته باشه همه چی گل و بلبل باشه .
اونی که الان توی این شرایط میتونه ادامه بده توی شرایط بهتر شروع کرده و راحت تر بوده و الان یکم سخت تر شده و باید تحملش بیشتر باشه .

آما کسی که واقعا به خودش و کارش ایمان داشته باشه ، حرف همه رو دایورت میکنه و میچسبه به رویاش و بهش هم میرسه . شک نکن . چه تو ایران چه تو آنگولا ! امروز آنگولا افتاده رو زبونم :)))))

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
خداییش حرفای استارتر رو باید با طلا که هیچی با الماس نوشت
ناامیدی بدترین چیز توی دنیا هست

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
تاپیک هایی که من تا الان دیدم استارتر هیچ اطلاعاتی درمورد کاری که میپرسه نداره و میخواد با یه تاپیک از فرداش کار رو شروع کنه خوب مشخصه که با این شرایط بهترین کار توصیه به عدم انجام آن هست
من به ندرت دیدم کسی راهنمایی که واقعا بدردش بخوره بخواد و عموما اینجا همه میخوان به صورت جهادی عمل کنن و یک شبه پول دار بشن (تولید خیار شور - تولید قارچ - بسته بندی ادویه - تولید فیلتر هوا - خرید سکه دلار و ...)
کجا دید استارتر تاپیک بیاد عنوان کنه که من اینقدر تحقیقات علمی کردم و بالا و پایین این کار رو سنجیدیم و حالا توی این بخش تردید دارم و نیاز به کمک دارم

نمونه :
من x میلیون پول دارم و میخوام بزنم توی کار واردات از چین ,به نظرتون خوبه ؟
جواب این رو چی باید داد ؟ هیچ (به معنای واقعی کلمه هیچ)نمیدونه و شنیده نون توی واردات هست و میخواد بزنه تو کار واردات ...

نمونه 2 :
من x میلیون دارم سکه بخرم یا دلار ؟
حالا طرف سکه یا دلار از نزدیک ندیده تا حالا ,با این حال یکسری میان میگن برو اینو بخر و طرف میره میگیره و چند ماه بعد سکه میاد پایین و طرف که کلا دارایش 6 میلیون بوده 1 میلیون ضرر میکنه و تا چند ماه اینجا خودشو شرحه شرحه میکنه که شما گفتید سکه بخر

و بهترین هم مثال خود شما زدید :
طرف تاپیک زده شغلم معلمیه , 3 میلیارد سرمایه دارم میخوام کار تولیدی راه بندازم اومدن میگن نه نه
کسی که معلمه باید بیاد تولیدی بزنه ؟ اگر شخص یک کار مرتبط با سابقه خودش (آموزشگاه - مدرسه - سایت آموزش و ... ) میگفت به نظرم بهتر بود تا تولیدی
کاری هم نداریم که با این بودجه باید از مثال هایی که بالا زدم تولیدی زد و در آخر هم با از دست دادن سرمایه برگشت سر کار معلمی , توی دنیای واقعی همه چیز رنگی و قشنگ نیست
اگر کسی چند سالی در بازار ایران کار کرده باشه میدونه که تولید شوخی بردار نیست

من صحبت هایی انگیزشی که اگر بخوای با هر سرمایه ای و هرکاری میشه موفق شد رو که معمولا سایت هایی با عنوان های مدیر برتر و مدیر فلان و ... میفروشن قبول ندارم
اگر طرف کاری رو بلد نباشه دنیا پول رو هم که بهش بدی فقط بحث زمانه که چقدر طول میکشه به بادش بده
از طرف دیگه هم اعتقاد دارم اگر طرف کاری رو بلد باشه با اندک سرمایه میتونه در طول زمان موفق بشه

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
از 500 هزار تومن میشه کار کرد
قبول دارم این قسمتو و خیلیا با همین شروع کردن. خودم دیدم.
اما اگر لطف کنید چند مورد رو لیست کنید ممنون میشم. اگر زمان دارید.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
قبول دارم این قسمتو و خیلیا با همین شروع کردن. خودم دیدم.
اما اگر لطف کنید چند مورد رو لیست کنید ممنون میشم. اگر زمان دارید.
اینقدر زمان دارم الان که تو قرنتینه هستم که یه داستان کلی از خودم مینویسم :))

قبل از اینکه بخوام پیشنهاد بدم ، مسیر خودم رو میگم که از 0 شروع کردم چون همون 500 هم به نوعی صفر حساب میشه !
خودم اینطوری شروع کردم :
**** مشاور املاک ! هیچ سرمایه ای نمیخواد ولی کار هر کسی نیست
**** کنارش چندتا معامله غیر ملکی داشتم که نمیتونم بگم چی بودن چون مشکل قانونی دارن :)))

جمع عایدی از اینا رو دادم یه دفتر گرفتم با یکم وام ( وام از بانک نبود و از شخص بود و بخشی هم قرض از پدرم بود )
بعد توی اون دفتر کار دکوراسیون داخلی و بازسازی انجام دادم بدون ثبت شرکت ! کارای اصلی که توی شرکت میکردیم :
  1. دکوراسیون داخلی شامل لمینت ، کاغذ دیواری ، کابینت و کمد دیواری و ... که خدایییییش عالی بود . چند فان بود ، چقدر داستانای قشنگ قشنگ ، چقدر هیجان :)) واقعا این کار خیلی برام لذت داشت
  2. خونه میخریدیم بازسازی میکردیم و میفروختیم . اولش سرمایه نداشتم خودم و چند نفر با هم سرمایه رو در اختیار داشتن و ما صرفا براشون معامله و بازسازی میکردیم
  3. یه مدت واسطه گری مصالح ساختمونی میکردیم . کاشی و سرامیک ، بلوک ساختمونی ، شیرآلات و دستگیره درب !
  4. طراحی تریدی واسه کابینت سازا و دکوراتورها
بـــــــــــــــعد پول که همینطوری جریان پیدا کرده بود تو جیبم ، عمده پولامو با هدف سرمایه گذاری اینطوری پخش کردم . اینجا چندتا از تصمیمای درست رو میگم :
  1. شروع سرمایه گذاری تو بورس تهران با وجود اینکه از چندین سال قبل کد بورسی داشتم ولی بالاخره شروع کردم ولی خودم تخصصی نداشتم و یکی برام سبدگردانی میکرد . سرمایه اولیه واسه این کار یه چیزی حدود 100 تا بود
  2. شروع سرمایه گذاری ارزهای مجازی . اون موقع ماینر نگرفتم و فقط ارز خریده بودیم و معامله میکردیم که خودم بیشتر درگیرش بودم به خاطر علاقه بیشتر !
  3. یه وانت گرفتم واسه شرکت که واقعا خوب بود . آریسان فکر کنم 22 اینا بود خریدم سال 95 ! خیلی دوسش داشتم :)) آخ که 130 تا باهاش میرفتم :)) بیشتر نمیرفت . یبار اینقدر بار زده بودیم وسط اتوبان همت چرخش درومد ! یبار لاستیک جلو شاگرد ترکید ( پدر سوخته لاستیک سابی داشت خخ ) . ولی از قبل همین ماشین جدای از پول خود ماشین یه 60 یا 70 تومنی کاسب شدم !
  4. یکم سرمایه بردیم توی یراق آلات کابینت ( ریل و پایه و چندتا قلم دیگه ) و یکمم توی ورق سفید صابونی ام دی اف ( واسه بدنه کابینت و کمد دیواری استفاده میشه ) با حدود 50 تومن سرمایه سال فکر کنم 96 یا 97
  5. یکمم سرمایه تو خرید و فروش ماشین دست دوم داخلی و پراید ( ص ) ! سال 96 با حدود 50 تا
  6. یه خونه کرج خریدم با کسایی که برام کار میکردن . بهشون گفتم پولاتونو بهتون نمیدم یه خونه بگیریم :)) آخخخ هر روز سر این قضیه میخندیدیم تو دفتر :)) تقریبا مجبور بودن که توی خونه سهم داشته باشن . بهشون گفتم خونه رو بخریم و بعد بازسازی بکنیم بفروشیم ولی تو ذهنم این بود که خونه رو بخرم و بعد از اون گرونی ای که پیش بینی کرده بودم سهمشون رو به قیمت روز بخرم و بعدا خودم اجاره بدم و وارد کسب و کار املاک اجاره ای بشم :))) اینطوری اگه میگفتم استرس میگرفتن و باور نمیکردن چه تورمی قراره اتفاق بیوفته . خلاصه تورمه اتفاق افتاد و سهمشون رو به قیمت رو از درآمدهای جدیدم تا اون موقع خریدم ! توی کمتر از 1 سال پولشون از دو برابر بیشتر شد . یکیشون اینقدر خوشش اومد با قرض و وام بعدا یه خونه واس خودش خرید تو همون کرج که 70% نقدینگیش هم از این منبع بود ! خلاصه که این خونه رو بعد از اینکه سهم بچه ها رو خریدم بازسازی کردم و اجارش داد . اول های سال 96 بود که حدود 350 تا اووردیم . حدود 20 تا هم سال 97 خرجش کردم بعد از اینکه سهم بچه ها رو خریدم
  7. تامین سرمایه چندتا کسب و کار و معامله های مقطعی به صورت شراکتی
  8. چندتا معامله کوچولو ، چندتا توافق کاری کوچولو که اینا هم مثل اون اولیا بودن و نمیتونم بگم :)))

خوب اتفاقای اشتباه هم که اینا بودن :
  • وارد کردن آدمای اشتباه تو زندگیم بود و همینطور آدمای اشتباهی که از قدیم تو زندگیم بودن و فکر میکردم با ارزشن
  • خرید ماینر
  • دو تا تصادف که هر دو مقصر نبودم . یکی که اتفاق بود ولی اون یکی به خاطر طمع معامله ماشین بود که ماشین خودمو تو خیابون پارک میکردم و ماشینی که گرفته بودم رو تو پارکینگ ! خلاصه که یه روز صبح اومدم برم دنبال کارام دیدم نصف ماشین رفته :))
  • یدونه قرارداد اشتباه کابینت که باعث شد سال 95 حدود 15تومن پولم بپره . تنها جایی که توی زندگیم یکی پولمو خورده بود و به خاطر اینکه سپاهی بود نمیتونستم کاری باهاش بکنم ! دیگه به غیر از این مورد هیچ وقت هیچ کسی نتونسته از من پولی ببره . هر کی برده بود نه فقط همون پول رو حتی بیشتر از حلقومش کشیده بودم بیرون :)))
  • ثبت کردن رسمی شرکت برای حدود 2 سال که فکر میکردم همینطوری که بوده قراره بهتر باشه ولی اول یه موتور هواپیمام سوخت ، بعد دوتا ، بعد سه و چهار که باعث شد با سرعت بیشتری ارتفاع کم بکنم و زمین بخورم . این ثبت شرکت صرفا برام هزینه های قانونی مالیات و عوارض و ارزش افزوده و هزینه های ثبتی شرکت رو داشت !

اوضاعم اینقدر بد شده بود که مجبور بودم واسه برای چند روز از 7:30 صبح تا ساعت 12 شب یه سره توی تپ سی و اسنپ کار بکنم و فقط حدود نیم ساعت واسه ناهار و استراحت حدود ساعت 3 ظهر زمان میذاشتم . شاید بگی پس اون سرمایه و پولا چی شد ؟ اونا هم سر جاشون بودن ولی چندتا ایراد یا شاید مزیت دارم :
  • سبک زندگی ای که دارم یکم پر هزینه هستش ! یعنی از بابت ناهار ، رستوران ، کافه ، دست و دلبازی و یا ولخرجی واسه دل خودم ، لباس تا حدودی ( البته واسه ماشین و گوشی اصلا خرج نمیکنم )
  • قانون : فروش املاک رو ممنوع واسه خودم ممنوع کردم و اگه بخوام ملک بهتری بگیرم یا اصطلاحا تبدیل به احسن بکنم ملک رو میفروشم
  • قانون : به قوانین مالی پایبندم ! من درآمدهام رو با یسری قوانین پخش میکنم جاهای مختلف و اگه روی بخش مخارجم کم بیارم که توی اون دوره کم اوورده بودم به جای زدن از مخارجم یا برداشتن از بقیه حساب هام یا سرمایه هام ، توی اسنپ و تپسی کار میکردم
  • اگه بیکار بشم باید خودمو سرگرم بکنم چون اگه سرگرم نشم فکرای خوبی توی سرم نمیاد ، کارای اشتباه ممکنه بکنم ، خرجای الکی میکنم

بعد از اواخر امسال هم که تمرکزم فقط روی املاک و مستغلات اجاره ای ، بورس ، ارز مجازی و تامین سرمایه هستش و قراره تا آخرین لحظه زندگیم به اینا وفادار باشم . اون کوچولو موچولو ها هم باید بزارمش کنار حداقل تا 50 سالگیم هرچند که کنار گذاشتنش سخته

تعداد کسایی که مستقیما برام کار میکردن ( به غیر از خودم و به غیر از سرمایه گذارهایی که باهام کار میکردن و به غیر از کسایی که پروژه ای و موردی باهاشون کار میکردم ) از صفر شروع شد تا 7 نفر بالا رفت و دوباره به صفر رسید ولی قبل از داستان کرونا هدف گذاشته بودم که از اول سال بعد به 1 برسه و افزایشی بشه . واقعا بدترین اتفاق زندگی از نظر من اینه نتونم باعث بشم به آدمای اطرافم نون برسونم . شاید فکر کنی این حرف کلیشه ای هستش ولی به هیچ وجه اینطوری نیست و از صمیم قلبم این رو گفتم .

------
اما کسایی که دیدم با سرمایه خیلی کم شروع کردن :
یکی از دوستام که با بورس ازحدود 1 تومن اینا سال 91 شروع کرد
یکی دیگه سه ساله توی بورسه سرمایش زیر 10 تومن بود اون موقع
یکی از بچه ها با یدونه دستگاه بلوک زنی تو باغ پدرش شروع کرد . سرمایش موقع شروع چند سال پیش حدودای 40 یا 50 میشد
یکی از بچه ها کافی نت زده تو پرند دو سالی میشه با سرمایه حدودی 70 تومن ( مغازه رو اجاره کرده )
یکی از بچه ها از بازاریابی واسه یکی از شرکتای پخش شروع کرد الان خودش کالا داره و بین سوپری ها میده
کی با کافی شاپ شروع کرد و تا زمانی که رسید به رستوران فرانسوی تو سعادت آباد ازش خبر داشتم . کافی شاپ رو با دوستاش زدن اون موقع میپرسیدم رقم سرمایش در حد یه ماشین ایرانی میشد یادم نمیاد !
یکی دیگه یه رستوران جمع و جور نزدیک دانشگاه علوم تحقیقات زد با حدود 60 میگفت شروع کرده
یکی دیگه 5 نفری با هم دیگه یه آبمیوه بستنی فروشی لواسون زدن البته جمع کردن بعد از دو سال . سرمایش اون موقع حدود 30 تا بود
یکی دیگه با ارز مجازی استارت زدن کنار کارش که کارمند یه شرکت بود که یه سایت حوزه ارزهای مجازی دارن و تقریبا معروفه و نمیتونم اسمش رو بگم
یکی از اقوام شیره و حلوا ارده درست میکنه تو پارکینگ خونشون !

تا دلتون بخواد کار هست حتی توی این شرایط سخت ولی اینکه بتونید اون رو درست مدیریت بکنید تا به سود دهی برسه و اون سود دهی ادامه پیدا بکنه مهمه . خودم به شخصه همه چیز رو به چشم بازی نگاه میکنم . اگه قصد ازدواج دارین تا زمانی که مجردی دیدگاهت همین باشه .

بیشتر در مورد خودم نوشتم چون کاملا مستند و واقعی هستش و اونطوری که در مورد خودم میتونم اظهار نظر بکنم در مورد بقیه نمیتونم . خودم دقیقا نمونه کسی بودم که از صفر شروع کرد .

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
از 500 هزار تومن میشه کار کرد
توی پاسخ مفصل از خودت، موارد با سرمایه در حد 500 هزار تومان، یه تومان دو تومان ندیدم!
اگر دوس داری بنویس
وقتت گرفته نشه.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توی پاسخ مفصل از خودت، موارد با سرمایه در حد 500 هزار تومان، یه تومان دو تومان ندیدم!
اگر دوس داری بنویس
وقتت گرفته نشه.
چرا بودش
بورس که با هر میزان سرمایه ای میشه
مشاور املاک که با صفر هم میشه
دکوراسیون داخلی با دست خالی هم میشه . باید اطلاعات کسب بکنی و بعد فقط در حد تبلیغ پول داشته باشی
کارایی که خودم کردم و آخرش هم گفتم هر کسی توانایی های خودش رو داره که من این روش رو رفتم . یکی دیگه یه روش دیگه رو میره و شما هم قطعا روش خودتو داری

مثلا اگه بیام بگم با 500 تا برو آدامس بگیر از فلان شهر و بیار شهر خودت به فلان جا بفروش اینقدر سود میکنی قطعا شر و وری بیش نگفتم ! خودم انجام ندادم این کار رو پس صلاحیت پیشنهاد دادن رو ندارم

اونایی که خودم انجام دادم و پیشنهاد میدم ایناست : بورس ، مشاور املاک و دکوراسیون داخلی با زیر 1 تومن سرمایه

باید ارتباطاتت ، شغل ، مهارت و تخصص ها هم در نظر بگیری . چه با 1 میلیون سرمایه چه 1 میلیارد چه 100 میلیارد

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
استارتر چرا بن شد حالا =)

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
چرا بودش
بورس که با هر میزان سرمایه ای میشه
مشاور املاک که با صفر هم میشه
دکوراسیون داخلی با دست خالی هم میشه . باید اطلاعات کسب بکنی و بعد فقط در حد تبلیغ پول داشته باشی
کارایی که خودم کردم و آخرش هم گفتم هر کسی توانایی های خودش رو داره که من این روش رو رفتم . یکی دیگه یه روش دیگه رو میره و شما هم قطعا روش خودتو داری

مثلا اگه بیام بگم با 500 تا برو آدامس بگیر از فلان شهر و بیار شهر خودت به فلان جا بفروش اینقدر سود میکنی قطعا شر و وری بیش نگفتم ! خودم انجام ندادم این کار رو پس صلاحیت پیشنهاد دادن رو ندارم

اونایی که خودم انجام دادم و پیشنهاد میدم ایناست : بورس ، مشاور املاک و دکوراسیون داخلی با زیر 1 تومن سرمایه

باید ارتباطاتت ، شغل ، مهارت و تخصص ها هم در نظر بگیری . چه با 1 میلیون سرمایه چه 1 میلیارد چه 100 میلیارد
در حال حاضر، همین حالا یکی از دوستان من در شهر کرج، بنگاه املاک داره، اما به دلایلی درآمد خیلی کمی داره. یه سری دلایلش بیرونیه و دست خودش نیست و یه سری مربوط به خودش. بنده می خوام با ایشون کاری رو شروع کنیم تو زمینه های مختلف داریم بحث می کنیم. توی بحثامون هم کار مرتبط با ملک و پیمانکاری و این ها مطرحه، هم دکوراسیون.
چون شما این مواردو اشاره کردید، مزاحمت شدم و لطف می کنی اگر یه راهنمایی عملی و شدنی در شرایط موجود بازار به ما بدید.
در حال حاضر ایشون یه دفتر املاک داره و سرمایه مون زیر 100 تومانه. شما از کمترین سرمایه اولیه شروع کنی بهتره برای پیشنهادها.
و اولویت روی دکوراسیون. البته دکوراسیون هم دنیاییه؛ شما هر قسمتشو لطف کنی ایده و راهی بدی ممنونت میشیم.
بعد از دکوراسیون، تو زمینه املاک و ساخت و ساز.
یه زمینه ای که هر دومون علاقه مندیم، ساخت لوازم دکوری ای که ارزش افزوده زیاد داشته باشه و بشه روی تنوع و طراحی کارهای جدید مانور داد.

اگر زمان دارید و لطف می کنید ممنون میشم. اگر مزاحم اواقات میشیم، راضی نیستم زمان بزاری.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در حال حاضر، همین حالا یکی از دوستان من در شهر کرج، بنگاه املاک داره، اما به دلایلی درآمد خیلی کمی داره. یه سری دلایلش بیرونیه و دست خودش نیست و یه سری مربوط به خودش. بنده می خوام با ایشون کاری رو شروع کنیم تو زمینه های مختلف داریم بحث می کنیم. توی بحثامون هم کار مرتبط با ملک و پیمانکاری و این ها مطرحه، هم دکوراسیون.
چون شما این مواردو اشاره کردید، مزاحمت شدم و لطف می کنی اگر یه راهنمایی عملی و شدنی در شرایط موجود بازار به ما بدید.
در حال حاضر ایشون یه دفتر املاک داره و سرمایه مون زیر 100 تومانه. شما از کمترین سرمایه اولیه شروع کنی بهتره برای پیشنهادها.
و اولویت روی دکوراسیون. البته دکوراسیون هم دنیاییه؛ شما هر قسمتشو لطف کنی ایده و راهی بدی ممنونت میشیم.
یه زمینه ای که هر دومون علاقه مندیم، ساخت لوازم دکوری ای که ارزش افزوده زیاد داشته باشه و بشه روی تنوع و طراحی کارهای جدید مانور داد.

اگر زمان دارید و لطف می کنید ممنون میشم. اگر مزاحم اواقات میشیم، راضی نیستم زمان بزاری.
خیلی خوبه . اینکه بخوام چیزایی رو که میدونم بگم یکم سخته که از کجا شروع بکنم . من استارت میزنم شما هر سوالی داشتی بپرس .

خوب الان دوتا کار میخواید انجام بدید :
1 - دلالی املاک
2 - دکوراسیون داخلی
3 - استفاده از سرمایه توی یکی از دو مورد بالا

*************************** دلالی املاک :
خوب سرمایه خاصی نمیخواد و یه مهارت هستش . سرمایه ای که نیاز داری یه غیر از مهارت ، یه دونه ماشین ، لباس های تر و تمیز و مرتب ، گوشی ، کامپیوتر و بودجه تبلیغاتی ! بودجه تبلیغات رو اگه توی دفتر دوستت کار بکنی که گردش ایشونه ولی خودتم میتونی چندتا تبلیغ بعضی وقتا بالا بیاری با هزینه شخصی خودت که عملا ناچیزه . پس نتیجه میگیریم این کار سرمایه ای نمیخواد .
مهارت این کار یکیش تئوریه و یکیش عملی . عملی رو باید تو کار خودت کم کم کسب بکنی . اینکه چطوری حرف بزنی ، چطوری تلفن ها رو مدیریت بکنی ، چطوری ارتباط خودت رو با مستاجر و مالک حفظ بکنی ( البته اگه رنج رهن و اجاره باشی ) و اینکه چطوری خریدار و فروشنده رو بکشونی سمت خودت که سمت رقبا نرن ( اگه رنج خرید و فروش باشی )
بخش تئوری هم که اون دوستت باید متناسب با سابقه خودش توی منطقه و اینکه اونجا قیمت ملک و کارشناسی قیمت چطوریه ، محله ها و منطقه ها چه ویژگی ها و مزایا و معایبی دارن ( مثل سند تک برگ ، اوقافی و ... ) بهت یاد بده
کتابای پی دی اف و مقاله هم توی اینترنت زیاده . به هیچ وجه سمت دوره هایی که در رابطه با املاک وجود داره نرو چون فقط یسری احمقن که نمیتونن خودشون پول در بیارن و دوره برگذار میکنن و تا سه چهار سال قبل که من در جریان بودم سرشون به تنشون نمیارزه ! به نسبت پولی که میدی عایدی دریافت نمیکنی . کتاب بهتره چون قیمتش معقوله
مطالب رایگان هم تا دلت بخواد هستش البته فقط و فقط و فقط سرچ انگلیسی ! مقالات فارسی نخون که یا کپی از هم دیگه هستن یا اینقدر اطلاعاتشون قدیمیه که ارزش خوندن نداره . یک روز یا حداکثر دو روز وقت بزاری عملا منابع فارسی تموم میشن :)
اما توصیه های خودم :
1 - رنج رهن و اجاره فوق العادست :
شاید بهت بگن خرید و فروش یه قرارداد ببندی مثلا 20 تومن میگیری ولی رهن و اجاره 2 تومن اما من خودم علاقه زیادی به رهن و اجاره داشتم و توانایی خوبی توی خرید و فروش نداشتم . اصلی ترین علت هام ایناست :
  • توی رهن و اجاره میتونی با مستاجر و مالک ها ارتباط شخصی خودتو حفظ بکنی و با گذشت زمان گسترش بدی . مثلا امثال 10 تا میبندی ، سال بعد از اون 10 تا مثلا 7 تا میان پیشت و 10 تا جدیدم میبندی و کلا به 17 تا میرسی البته به شرطی که مهارت حفظ مشتری رو بتونی کسب و به خوبی اجراش بکنی . این روند صعودی داره
  • قرارداد های رهن و اجاره یه بدی داره و اونم اینه که فایل هات شاید به 3 یا 4 روز نکشیده بپره و کمبود فایل داشته باشی که این رو میتونی با حفظ ارتباط با مالک ها و جلوگیری از مراجعه اونا به بقیه املاک ها ( زیاد کردن فایلای شخصیت ) حل بکنی
  • توی قرارداد فروش حجم بالاییی از نقدینگی باید آماده باشه که با توجه به رکود به شدت سخته اما رهن و اجاره کاملا شسته رفته هستش و میتونی یه مستاجر رو توی کمتر از 1 هفته به قرارداد برسونی !
  • رنج خرید و فروش به شدت اشباع شده ! وقتی از هر 100 نفر ، 90 نفر رنج خرید و فروشن تو برو توی رهن و اجاره و سمت 10 نفر !
  • سر جمع عایدی از قراردادهای رهن و اجاره خیلی بیشتر از خرید و فروشه
  • همیشه بازارش سر جاشه و هیچ وقت رکودی توش نداره
حالا اگه گفتن توی هر دو رنج کار بکن به نظر من با قاطعیت بگو نه و فقط رهن و اجاره رو میخوام تخصصی کار بکنم . با یه دست چندتا هندونه نمیشه بلند کرد . بزار اونایی برن تو رنج خریدو فروش که رویای درآمد چند ده میلیونی در ماه دارن :)
2 - به هیچ وجه ، به هیچ وجه ، به هیچ وجه با دو طرف قرارداد طوری رفتار نکن که فکر کنن دور از جون بی عرضه ای و از خودت اراده ای نداری و قدرت دست اوناست و همینطور نقطه مخالفش که فکر نکنن آدمی هستی که هیچ احترامی براشون قائل نیستی و پرویی ! یه نمونه میگم که خیلی پیش میاد . مثلا من یه خونه دارم میخوام 100 تومن ماهی 1 اجاره بدم ولی قیمت منطقه 70 ماهی 800 هستش ! همون لحظه باید با حالتی که به مالک برنخوره بگی یکم بالاست ولی بازم روش باید کار بکنی ، باید ملکو ببینی شاید واقعا بیارزه ! پشت تلفن همینطوری نگو قیمتت پرته چون یا فحش میشنوی یا صدای بوق تلفن :) . خونه رو ببین و قیمت رو یکم تعدیل بعد به بازار عرضه بکن و با توجه به بازخوردت ببین قیمت خوبه یا بازم زیاده و اگه زیاده با قاطعیت بگو و الکی وقتتو سر آدم بیخودی هدر نده
3 - 10 تا از فایلاتو حفظ باش و وقتی مشتری زنگ میزنه بکوبون تو صورتش و یه جوری بهش بفهمون تو تنها کسی هستی توی منطقه که اون میتونه بهت مراجعه بکنه و اینقدری کارت حرفه ای هستش که در عین حال فرصت نداری توی تلفن کل اطلاعات فایل ها رو بدی یا اینکه جواب همه سوالاشو بدی ! اگه کسی برات ارزش قائل باشه و واقعا ملک دلخواهشو بخواد باید بیاد جلوت بشینه تا براش وقت بزاری .
4 - مشتری رو نترسونی با طرز صحبت کردنت که فکر بکنن آدم کلاهبردار یا حراف ای هستی ! بعضیا مثل کنه میچسبن با یه جوری رفتار میکنن انگار با زورگیرا داری حرف میزنی :))
5 - هر خونه ای که میخوای بفروشی یا اجاره بدی رو حتما حتما حضوری ببین و عکسای با کیفیت بگیر واسه تبلیغت
6 - آگهی دادن هم خودش مهارت میخواد . اینکه آگهیت کامله کامل نباشه از نظر اطلاعات و عکس که کسی زنگ نزنه . اینکه کل اطلاعات رو توی تلفن ندی و ...
7 - روی کارکرد و استهلاک و بنزین ماشینت حساس باش . قرار نیست کار بیهوده بکنی و مثلا 20 هزار کارکرد داشته باشی و عایدیت از املاک با هزینه های ماشینت یر به یر بشه

دنیایی داره املاک و کلی مهارت باید یاد بگیری و سرمایه ای نیاز داری ! فقط مهارت لازمه . خودم در روز همیشه سه یا چهار ساعت مطالعه دارم حالا توی هر کاری باشم . منابع آنلاین یا آفلاین منابع فارسی یا انگلیسی .

*************************** دکوراسیون داخلی :
این مورد هم به شدت نیاز به مطالعه داره . منابع فارسی خوبی هم وجود داره و مثل املاک نیست که بی ارزش باشن ! دوره های عالی ای وجود داره که ارزش خرج کردن داره . سایت ها و مقالات خارجی هم که عالیه . تا میتونی بخون و یاد بگیر . خلاق باش . عکس ببین ، نمونه کار ببین و ....

البته همونطوری که گفتم من توی اینکار بودم و بازارش خرابه الان و خودم از توی اینکار بیرون اومدم ولی شاید شما بتونی از توش نتیجه بگیری .
حتما حتما یه آدرس فیزیکی میخوای ! پس بخشی از سرمایه باید صرف دفتر کار یا مغازه بشه که از نظر من دوره مغازه سر اومده . یه اتاق هم میتونی بگیری . شیکی ساختمون مهمه . آدرسش هم همینطور ! قیمتاش رو میتونی از دیوار در بیاری . لازم نیست از اول بری دنبال یه دفتر کار مستقل . اگه میخوای فقط در رابطه با کابینت و مصنوعات چوبی کار بکنی توی همون املاک هم میشه مشتری رو بیاری !
برای تامین متریال ( بخش خیلی کوچیکی رو معرفی میکنم . اصل کارتون شناسایی اینا ، قیمتاشون و چطوری واسه مشتری به کار بگیری هستش ) :
1 - متریال مربوط به کابینت و کمد دیواری و به صورت کلی مصنوعات چوبی ( واسه اینا آدرس املاک رو میتونی بدی !!!! ) :
* یراق آلات و دستگیره و لولا و ریل و ... که اینا نمایندگی ندارن . شما میری تو مغازه ها واس مشتری خرید میکنی . بخش های تزئینی مثل دستگیره ها رو میتونه خود مشتری بگیره و اگه شما میخوای بگیری میری تو مغازه ها و عکس میفرستی از اونایی که قیمتشون مناسبه و مشتری انتخاب میکنه و شما خرید میکنی . یه سری شرکتای درست حسابی هستن که اونا رو یا باید کاتالوگشون رو داشته باشی یا با دفتر مرکزی اونا در ارتباط باشی . اون شرکتایی که برند هستن و یراق خاص با توجه به کارت نیاز داری
* سمپل ورق و صفحه و ... . اینا سمپل هاشون رایگان ولی همه رو یهو بهت نمیدم یکی دوتا میگیری اگه کارت خوب باشه بقیه رو هم رایگان بهت میدن و اگه فروش نداشته باشی ازت پول میگیرن . هزینه سمپل ها زیر 100 تومن و جزئیه که بازم میگم وقتی کار بکنی بهت رایگان میدن . فرامید ، هایگلس ایرانی ، هایگلس ترک ییلدیز و AGT پایه کارته واسه ورق . پلی گلس و ورق چرم و ... هم هست که براش شروع فقط ببینشون و لازم نیست سمپل داشته باشی . ورق سفید صابونی بدنه که سمپل نداره . فیبر هم همینطور . صفحه های کابینت رو هم باید سمپل بگیری . انواع صفحه رو باید بشناسی و ابعاداشون رو ( یه لب چیه ، دو لب چیه ، چه عرض هایی دارن ، هر شاخه چند متره ، تیکه صفحه بتونی پیدا بکنی ، شرکتی چیه دست ساز چیه ، کورین و ام دی اف چی هستن ، یه سری صفحه جدید اومده چوبه خالصه با روکش رزین اونا چی هستن ، یه سری صفحه هست روکش کورینه مغزش ام دی اف و ...) واسه ممبران هم سمپل روکش و دفترچه اقلام داره که باید از شرکت ها بگیری

2 - متریالی مثل کاغذ دیواری ، لمینت ، قرنیز،اسکوتی ، تاشون ، میت ، دیوارپوش ها ، کامپوزیت و ... :
نظر من اینه دنبال اینا نرو ! به خاطر تحریم ها تنوعش خیلی کمه و همه یا چینی هستن یا ایرانی که قیمتاشون خیلی رقابتیه و سود خوبی نمیکنی و عمده سودت واسه رفت و آمد اندازه گیری و مالیات و عوارض و اجاره دفتر و ... میره و سودی که تهش برات میمونه خنده داره در مقایسه با کابینت ! حتما هم باید دفتر یا مغازه داشته باشی که بهت نمایندگی بدن . کار خوبی که میتونی بکنی واسه اینکه جنست تکمیل باشه ، یه دفتر یا یه مغازه که جنساش جوره پیدا بکن ، اگه مشتری کابینتت خواست ، آدرس بده بره اونجا خودتم برو و بزار مشتری خریدشو بکنه یا از مغازه یا دفتر طرف بعدا میتونی سمپل قرض بکنی واسه مشتری ببری ! نمایندگی هاشم هزینه داره . هر آلبوم کاغذ دیواری شما بگیری حداقل 300 تومن باید بدی . شما اگه حداقل 40 تا آلبوم هم داشته باشی حدود 12 تومن باید فقط ودیه بدی واسه آلبومای کاغذ دیواری و سودی برات نداره . بعضی از آلبوما ودیه تا 1 یا 2 تومن هم دارن ! سمپل های لمینت و کفپوش پی وی سی از 50 تومن شروع میشه تا حداکثر 200 تومن ودیه و تقریبا به آدرس دفتر نیاز نداره ! اینا رو میتونی روی آدرس خونه یا املاک یه 10 تا 15 تا سمپل بگیری . پرده و کامپوزیت و سنگ آنتیک و دیوار پوش هم دنبالش نرو . دیوار پوش واسه واحدهای اداری کاربرد داره . اون یکی ها هم ارزش نداره . یه سری اقلام ریز هم هست مثل قرنیز و اسکوتی و ... که شما سمپل رو باید بگیری ( اگه سمپل لمینت ها رو بگیری )

3 - متریال متفرقه :
تو خونه های عموم مردم کاربرد نداره و اگه بخوای تو زمینه دکوراسیون اداری یا تجاری کار بکنی یا دکوراسیون واحدهای لوکس بالا شهر که عملا کرج وجود نداره حتی تو عظیمیه و جهانشهر و درختی . چندسال اول دنبال این نباش . اقلامی مثل پادری ، ورق های پلی گلس ،

در مورد اکیپ باید بگم که شما کناف کار ، رابیتس کار ، برق کار ، لوله کش و تاسیساتی ، سنگ کار و کاشی کار ، نصاب لمینت و قرنیز ( ابزارها ) ، نصاب کاغذ دیواری و ... رو باید کم کم کامل بکنی . لازم نیست دورتو شلوغ بکنی . کم کم اینا زیاد میشن

واسه کابینت و کمد دیواری و مصنوعات چوبی ، به غیر از متریال ها باید یه کارگاه برش و مونتاژ و پی وی سی داشته باشی ، یه کارگاه سی ان سی واسه کار ممبران و چوب و یا برش های خاص ( چهاردانگه تهران کارگاه های متفرقه هستن و شرکتی هم بخوای کار بکنی شرکتایی مثل آروین وود ، ونگه چوب ، آکس چوب و ... که اصطلاحا بهشون میگن شرکتی ! ) و دوتا اکیپ نصاب کابینت داشته باشی . نصاب رو همون کارگاه بهت میتونه معرفی بکنه . وانت و کارگر هم با کارگاهه . واسه اینا هم هیچ سرمایه ای نمیخواد .

یسری ابزارهم مثل فارسی بر ، کمپرسور باد با شیلنگش ( بهش سری های مختلف میتونی وصل بکنی مثل تیپو ، اسپری رنگ ، دریل و ... ) ، اره چکشی ، دریل و یه جعبه ابزار کامل نیاز داری . البته اون کمپرسور ضروری نیست ولی بقیه ضروریه . حدودا 10 الی 15 تومن سرمایه میتونی به این بخش اختصاص بدی . متر و تخته شاسی و خودکار هم که عملا مصرفیه :)))) ما هر سال شاید 10 تا متر میخریدیم و گم و گور میشد :))

واسه کابینت اگه سوال داشتی بازم بپرس

یه نیم نگاهی هم به بازار مناقصه های نمایشگاهی و غرفه سازی بنداز ! سود خوبی دارن ولی پیش نیازش اینه یه انبار هم داشته باشی و ابزارهات کامل باشه و ترجیحا خودت هم اجرا بلد باشی

پس مشخص شد واسه کار دکوراسیون داخلی چقد سرمایه میخوای . کامپیوتر و گوشی و ماشین هم دوباره توی این کار لازمه . به استهلاک و بنزین هم توجه بکن چون کارشناسی مشتری زیاد داری و زیاد باید بری خونه مشتری واسه اندازه گیری و صحبت .

درمورد سرمایه هم برم ناهار بزنم میام :))

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
خیلی خوبه . اینکه بخوام چیزایی رو که میدونم بگم یکم سخته که از کجا شروع بکنم . من استارت میزنم شما هر سوالی داشتی بپرس .

خوب الان دوتا کار میخواید انجام بدید :
1 - دلالی املاک
2 - دکوراسیون داخلی
3 - استفاده از سرمایه توی یکی از دو مورد بالا

*************************** دلالی املاک :
خوب سرمایه خاصی نمیخواد و یه مهارت هستش . سرمایه ای که نیاز داری یه غیر از مهارت ، یه دونه ماشین ، لباس های تر و تمیز و مرتب ، گوشی ، کامپیوتر و بودجه تبلیغاتی ! بودجه تبلیغات رو اگه توی دفتر دوستت کار بکنی که گردش ایشونه ولی خودتم میتونی چندتا تبلیغ بعضی وقتا بالا بیاری با هزینه شخصی خودت که عملا ناچیزه . پس نتیجه میگیریم این کار سرمایه ای نمیخواد .
مهارت این کار یکیش تئوریه و یکیش عملی . عملی رو باید تو کار خودت کم کم کسب بکنی . اینکه چطوری حرف بزنی ، چطوری تلفن ها رو مدیریت بکنی ، چطوری ارتباط خودت رو با مستاجر و مالک حفظ بکنی ( البته اگه رنج رهن و اجاره باشی ) و اینکه چطوری خریدار و فروشنده رو بکشونی سمت خودت که سمت رقبا نرن ( اگه رنج خرید و فروش باشی )
بخش تئوری هم که اون دوستت باید متناسب با سابقه خودش توی منطقه و اینکه اونجا قیمت ملک و کارشناسی قیمت چطوریه ، محله ها و منطقه ها چه ویژگی ها و مزایا و معایبی دارن ( مثل سند تک برگ ، اوقافی و ... ) بهت یاد بده
کتابای پی دی اف و مقاله هم توی اینترنت زیاده . به هیچ وجه سمت دوره هایی که در رابطه با املاک وجود داره نرو چون فقط یسری احمقن که نمیتونن خودشون پول در بیارن و دوره برگذار میکنن و تا سه چهار سال قبل که من در جریان بودم سرشون به تنشون نمیارزه ! به نسبت پولی که میدی عایدی دریافت نمیکنی . کتاب بهتره چون قیمتش معقوله
مطالب رایگان هم تا دلت بخواد هستش البته فقط و فقط و فقط سرچ انگلیسی ! مقالات فارسی نخون که یا کپی از هم دیگه هستن یا اینقدر اطلاعاتشون قدیمیه که ارزش خوندن نداره . یک روز یا حداکثر دو روز وقت بزاری عملا منابع فارسی تموم میشن :)
اما توصیه های خودم :
1 - رنج رهن و اجاره فوق العادست :
شاید بهت بگن خرید و فروش یه قرارداد ببندی مثلا 20 تومن میگیری ولی رهن و اجاره 2 تومن اما من خودم علاقه زیادی به رهن و اجاره داشتم و توانایی خوبی توی خرید و فروش نداشتم . اصلی ترین علت هام ایناست :
  • توی رهن و اجاره میتونی با مستاجر و مالک ها ارتباط شخصی خودتو حفظ بکنی و با گذشت زمان گسترش بدی . مثلا امثال 10 تا میبندی ، سال بعد از اون 10 تا مثلا 7 تا میان پیشت و 10 تا جدیدم میبندی و کلا به 17 تا میرسی البته به شرطی که مهارت حفظ مشتری رو بتونی کسب و به خوبی اجراش بکنی . این روند صعودی داره
  • قرارداد های رهن و اجاره یه بدی داره و اونم اینه که فایل هات شاید به 3 یا 4 روز نکشیده بپره و کمبود فایل داشته باشی که این رو میتونی با حفظ ارتباط با مالک ها و جلوگیری از مراجعه اونا به بقیه املاک ها ( زیاد کردن فایلای شخصیت ) حل بکنی
  • توی قرارداد فروش حجم بالاییی از نقدینگی باید آماده باشه که با توجه به رکود به شدت سخته اما رهن و اجاره کاملا شسته رفته هستش و میتونی یه مستاجر رو توی کمتر از 1 هفته به قرارداد برسونی !
  • رنج خرید و فروش به شدت اشباع شده ! وقتی از هر 100 نفر ، 90 نفر رنج خرید و فروشن تو برو توی رهن و اجاره و سمت 10 نفر !
  • سر جمع عایدی از قراردادهای رهن و اجاره خیلی بیشتر از خرید و فروشه
  • همیشه بازارش سر جاشه و هیچ وقت رکودی توش نداره
حالا اگه گفتن توی هر دو رنج کار بکن به نظر من با قاطعیت بگو نه و فقط رهن و اجاره رو میخوام تخصصی کار بکنم . با یه دست چندتا هندونه نمیشه بلند کرد . بزار اونایی برن تو رنج خریدو فروش که رویای درآمد چند ده میلیونی در ماه دارن :)
2 - به هیچ وجه ، به هیچ وجه ، به هیچ وجه با دو طرف قرارداد طوری رفتار نکن که فکر کنن دور از جون بی عرضه ای و از خودت اراده ای نداری و قدرت دست اوناست و همینطور نقطه مخالفش که فکر نکنن آدمی هستی که هیچ احترامی براشون قائل نیستی و پرویی ! یه نمونه میگم که خیلی پیش میاد . مثلا من یه خونه دارم میخوام 100 تومن ماهی 1 اجاره بدم ولی قیمت منطقه 70 ماهی 800 هستش ! همون لحظه باید با حالتی که به مالک برنخوره بگی یکم بالاست ولی بازم روش باید کار بکنی ، باید ملکو ببینی شاید واقعا بیارزه ! پشت تلفن همینطوری نگو قیمتت پرته چون یا فحش میشنوی یا صدای بوق تلفن :) . خونه رو ببین و قیمت رو یکم تعدیل بعد به بازار عرضه بکن و با توجه به بازخوردت ببین قیمت خوبه یا بازم زیاده و اگه زیاده با قاطعیت بگو و الکی وقتتو سر آدم بیخودی هدر نده
3 - 10 تا از فایلاتو حفظ باش و وقتی مشتری زنگ میزنه بکوبون تو صورتش و یه جوری بهش بفهمون تو تنها کسی هستی توی منطقه که اون میتونه بهت مراجعه بکنه و اینقدری کارت حرفه ای هستش که در عین حال فرصت نداری توی تلفن کل اطلاعات فایل ها رو بدی یا اینکه جواب همه سوالاشو بدی ! اگه کسی برات ارزش قائل باشه و واقعا ملک دلخواهشو بخواد باید بیاد جلوت بشینه تا براش وقت بزاری .
4 - مشتری رو نترسونی با طرز صحبت کردنت که فکر بکنن آدم کلاهبردار یا حراف ای هستی ! بعضیا مثل کنه میچسبن با یه جوری رفتار میکنن انگار با زورگیرا داری حرف میزنی :))
5 - هر خونه ای که میخوای بفروشی یا اجاره بدی رو حتما حتما حضوری ببین و عکسای با کیفیت بگیر واسه تبلیغت
6 - آگهی دادن هم خودش مهارت میخواد . اینکه آگهیت کامله کامل نباشه از نظر اطلاعات و عکس که کسی زنگ نزنه . اینکه کل اطلاعات رو توی تلفن ندی و ...
7 - روی کارکرد و استهلاک و بنزین ماشینت حساس باش . قرار نیست کار بیهوده بکنی و مثلا 20 هزار کارکرد داشته باشی و عایدیت از املاک با هزینه های ماشینت یر به یر بشه

دنیایی داره املاک و کلی مهارت باید یاد بگیری و سرمایه ای نیاز داری ! فقط مهارت لازمه . خودم در روز همیشه سه یا چهار ساعت مطالعه دارم حالا توی هر کاری باشم . منابع آنلاین یا آفلاین منابع فارسی یا انگلیسی .

*************************** دکوراسیون داخلی :
این مورد هم به شدت نیاز به مطالعه داره . منابع فارسی خوبی هم وجود داره و مثل املاک نیست که بی ارزش باشن ! دوره های عالی ای وجود داره که ارزش خرج کردن داره . سایت ها و مقالات خارجی هم که عالیه . تا میتونی بخون و یاد بگیر . خلاق باش . عکس ببین ، نمونه کار ببین و ....

البته همونطوری که گفتم من توی اینکار بودم و بازارش خرابه الان و خودم از توی اینکار بیرون اومدم ولی شاید شما بتونی از توش نتیجه بگیری .
حتما حتما یه آدرس فیزیکی میخوای ! پس بخشی از سرمایه باید صرف دفتر کار یا مغازه بشه که از نظر من دوره مغازه سر اومده . یه اتاق هم میتونی بگیری . شیکی ساختمون مهمه . آدرسش هم همینطور ! قیمتاش رو میتونی از دیوار در بیاری . لازم نیست از اول بری دنبال یه دفتر کار مستقل . اگه میخوای فقط در رابطه با کابینت و مصنوعات چوبی کار بکنی توی همون املاک هم میشه مشتری رو بیاری !
برای تامین متریال ( بخش خیلی کوچیکی رو معرفی میکنم . اصل کارتون شناسایی اینا ، قیمتاشون و چطوری واسه مشتری به کار بگیری هستش ) :
1 - متریال مربوط به کابینت و کمد دیواری و به صورت کلی مصنوعات چوبی ( واسه اینا آدرس املاک رو میتونی بدی !!!! ) :
* یراق آلات و دستگیره و لولا و ریل و ... که اینا نمایندگی ندارن . شما میری تو مغازه ها واس مشتری خرید میکنی . بخش های تزئینی مثل دستگیره ها رو میتونه خود مشتری بگیره و اگه شما میخوای بگیری میری تو مغازه ها و عکس میفرستی از اونایی که قیمتشون مناسبه و مشتری انتخاب میکنه و شما خرید میکنی . یه سری شرکتای درست حسابی هستن که اونا رو یا باید کاتالوگشون رو داشته باشی یا با دفتر مرکزی اونا در ارتباط باشی . اون شرکتایی که برند هستن و یراق خاص با توجه به کارت نیاز داری
* سمپل ورق و صفحه و ... . اینا سمپل هاشون رایگان ولی همه رو یهو بهت نمیدم یکی دوتا میگیری اگه کارت خوب باشه بقیه رو هم رایگان بهت میدن و اگه فروش نداشته باشی ازت پول میگیرن . هزینه سمپل ها زیر 100 تومن و جزئیه که بازم میگم وقتی کار بکنی بهت رایگان میدن . فرامید ، هایگلس ایرانی ، هایگلس ترک ییلدیز و AGT پایه کارته واسه ورق . پلی گلس و ورق چرم و ... هم هست که براش شروع فقط ببینشون و لازم نیست سمپل داشته باشی . ورق سفید صابونی بدنه که سمپل نداره . فیبر هم همینطور . صفحه های کابینت رو هم باید سمپل بگیری . انواع صفحه رو باید بشناسی و ابعاداشون رو ( یه لب چیه ، دو لب چیه ، چه عرض هایی دارن ، هر شاخه چند متره ، تیکه صفحه بتونی پیدا بکنی ، شرکتی چیه دست ساز چیه ، کورین و ام دی اف چی هستن ، یه سری صفحه جدید اومده چوبه خالصه با روکش رزین اونا چی هستن ، یه سری صفحه هست روکش کورینه مغزش ام دی اف و ...) واسه ممبران هم سمپل روکش و دفترچه اقلام داره که باید از شرکت ها بگیری

2 - متریالی مثل کاغذ دیواری ، لمینت ، قرنیز،اسکوتی ، تاشون ، میت ، دیوارپوش ها ، کامپوزیت و ... :
نظر من اینه دنبال اینا نرو ! به خاطر تحریم ها تنوعش خیلی کمه و همه یا چینی هستن یا ایرانی که قیمتاشون خیلی رقابتیه و سود خوبی نمیکنی و عمده سودت واسه رفت و آمد اندازه گیری و مالیات و عوارض و اجاره دفتر و ... میره و سودی که تهش برات میمونه خنده داره در مقایسه با کابینت ! حتما هم باید دفتر یا مغازه داشته باشی که بهت نمایندگی بدن . کار خوبی که میتونی بکنی واسه اینکه جنست تکمیل باشه ، یه دفتر یا یه مغازه که جنساش جوره پیدا بکن ، اگه مشتری کابینتت خواست ، آدرس بده بره اونجا خودتم برو و بزار مشتری خریدشو بکنه یا از مغازه یا دفتر طرف بعدا میتونی سمپل قرض بکنی واسه مشتری ببری ! نمایندگی هاشم هزینه داره . هر آلبوم کاغذ دیواری شما بگیری حداقل 300 تومن باید بدی . شما اگه حداقل 40 تا آلبوم هم داشته باشی حدود 12 تومن باید فقط ودیه بدی واسه آلبومای کاغذ دیواری و سودی برات نداره . بعضی از آلبوما ودیه تا 1 یا 2 تومن هم دارن ! سمپل های لمینت و کفپوش پی وی سی از 50 تومن شروع میشه تا حداکثر 200 تومن ودیه و تقریبا به آدرس دفتر نیاز نداره ! اینا رو میتونی روی آدرس خونه یا املاک یه 10 تا 15 تا سمپل بگیری . پرده و کامپوزیت و سنگ آنتیک و دیوار پوش هم دنبالش نرو . دیوار پوش واسه واحدهای اداری کاربرد داره . اون یکی ها هم ارزش نداره . یه سری اقلام ریز هم هست مثل قرنیز و اسکوتی و ... که شما سمپل رو باید بگیری ( اگه سمپل لمینت ها رو بگیری )

3 - متریال متفرقه :
تو خونه های عموم مردم کاربرد نداره و اگه بخوای تو زمینه دکوراسیون اداری یا تجاری کار بکنی یا دکوراسیون واحدهای لوکس بالا شهر که عملا کرج وجود نداره حتی تو عظیمیه و جهانشهر و درختی . چندسال اول دنبال این نباش . اقلامی مثل پادری ، ورق های پلی گلس ،

در مورد اکیپ باید بگم که شما کناف کار ، رابیتس کار ، برق کار ، لوله کش و تاسیساتی ، سنگ کار و کاشی کار ، نصاب لمینت و قرنیز ( ابزارها ) ، نصاب کاغذ دیواری و ... رو باید کم کم کامل بکنی . لازم نیست دورتو شلوغ بکنی . کم کم اینا زیاد میشن

واسه کابینت و کمد دیواری و مصنوعات چوبی ، به غیر از متریال ها باید یه کارگاه برش و مونتاژ و پی وی سی داشته باشی ، یه کارگاه سی ان سی واسه کار ممبران و چوب و یا برش های خاص ( چهاردانگه تهران کارگاه های متفرقه هستن و شرکتی هم بخوای کار بکنی شرکتایی مثل آروین وود ، ونگه چوب ، آکس چوب و ... که اصطلاحا بهشون میگن شرکتی ! ) و دوتا اکیپ نصاب کابینت داشته باشی . نصاب رو همون کارگاه بهت میتونه معرفی بکنه . وانت و کارگر هم با کارگاهه . واسه اینا هم هیچ سرمایه ای نمیخواد .

یسری ابزارهم مثل فارسی بر ، کمپرسور باد با شیلنگش ( بهش سری های مختلف میتونی وصل بکنی مثل تیپو ، اسپری رنگ ، دریل و ... ) ، اره چکشی ، دریل و یه جعبه ابزار کامل نیاز داری . البته اون کمپرسور ضروری نیست ولی بقیه ضروریه . حدودا 10 الی 15 تومن سرمایه میتونی به این بخش اختصاص بدی . متر و تخته شاسی و خودکار هم که عملا مصرفیه :)))) ما هر سال شاید 10 تا متر میخریدیم و گم و گور میشد :))

واسه کابینت اگه سوال داشتی بازم بپرس

یه نیم نگاهی هم به بازار مناقصه های نمایشگاهی و غرفه سازی بنداز ! سود خوبی دارن ولی پیش نیازش اینه یه انبار هم داشته باشی و ابزارهات کامل باشه و ترجیحا خودت هم اجرا بلد باشی

پس مشخص شد واسه کار دکوراسیون داخلی چقد سرمایه میخوای . کامپیوتر و گوشی و ماشین هم دوباره توی این کار لازمه . به استهلاک و بنزین هم توجه بکن چون کارشناسی مشتری زیاد داری و زیاد باید بری خونه مشتری واسه اندازه گیری و صحبت .

درمورد سرمایه هم برم ناهار بزنم میام :))
ممنون
خیلی زیاد می نویسی عذاب وجدان می گیرم
کوتاه بنویس
پیشنهادی داری برای ما؟
مثلا ساخت لوازم دکوری مثل لوستر و از این چیزا. یه چیزی که حاشیه سودش به خاطر طرح و کارش زیاد باشه. مثلا روی لوستر خیلی میشه کار کرد.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

خوب حالا سرمایه گذاری

تا اینجا اینطوری شد که سرمایه املاک اگه دوستتون املاک داشته باشه میتونی اونجا کاربکنی و سرمایه ای لازم نداری !

کار دکوراسیون داخلی هم اگه اونطوری که گفتم انجام بدی ( سراغ کاغذ دیواری و دفتر گرفتن نباشی ) ته تهش 20 تومن سرمایه باید بزاری کنار و حداقل هم یه سری ابزارهای ضروری و اون سمپل ها که به 5 تومن نمیرسه . ولی باید ماهی 1 حداقل تبلیغ بکنی . چندتا سایت هم هستش که مثل پونیشا هستن مثل سلام ساختمان و آچاره و .. که خوبن اونا هم . پیج اینستا یه سایت و دیوار و شیپور رو هم فراموش نکن

اما اگه 100 تا سرمایه داشته باشی ، تا الان یه چیزی حدود 80 الی 95 برات میمونه . ماهی 1 هم واسه تبلیغ بزاری کنار واسه 9 ماه متوالی میشه 9 تومن ( یه بخشی از سودت رو هم همیشه به تبلیغات اختصاص بده ) یدونه سایت درست حسابی هم میخوای که اگه خودت همه چیزشو بلد باشی که هیچی ولی اگه بخوای بدی بیرون دیگه 4 تومن برات آب میخوره که با اون 9 تومن میشه 13 تا شما بگو 15 !
پس 65 الی 80 برات میمونه ما فرض میکنیم 70 بمونه
اون 70 رو هم شریکی با چهار یا پنج نفر اگه حتما میخواید تو زمینه ملک سرمایه گذاری بکنید ببرید تو خرید و فروش ملک . چون املاک هم داری راحت ملکای به قیمت رو بخرید و خودتون بازسازیش بکنید و با یک سود منطقی با توجه به منطقه بفروشید . زیاد خرج نکنید ، سر هم بندی هم نکنید ! هم ارزش پولتون حفظ میشه هم سالی حداقل 7 یا 8 درصد سود خالص روی تورم سالیانه میتونید بکنید .

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنون
خیلی زیاد می نویسی عذاب وجدان می گیرم
کوتاه بنویس
پیشنهادی داری برای ما؟
مثلا ساخت لوازم دکوری مثل لوستر و از این چیزا. یه چیزی که حاشیه سودش به خاطر طرح و کارش زیاد باشه. مثلا روی لوستر خیلی میشه کار کرد.
نه داداش عذاب وجدان چیه :))
دکوراسیون رو اونطوری که گفتم شروع بکنید یعنی تخصصی کابینت و مصنوعات چوبی و با یه دفتر که جنس کاغذ دیواری و لمینتش تکمیله همکاری بکنید .
کار املاک هم رهن و اجاره خوبه
کنارش هم همون بازسازی خونه رو انجام بدید با سرمایه خودتون . اگه ملک به قیمت هم زیاد داشتید سرمایه گذار جذب بکنید و برای اونا دلالی بکنید . هم کمسیون رو میبری هم بازسازی و دکورش با خودتونه :)

در مورد ساخت لوازم دکوری مثل لوستر و المان های دکوراتیو یا این اپوکسی ها اطلاعاتی ندارم ولی به شخصه از تولید خوشم نمیاد و دردسر زیاد داره

بالا