• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگترین فروشگاه آنلاین فیلم ، فروش DvD

skydnsstar

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام

بزرگترين فروشگاه آنلاين فيلم "DvDNovin " با افتخار اعلام کند که ما بهترين کيفيت و خدمات را در بين فروشگاههاي عرضه فيلم داريم با بزرگترين آرشيو موجود فيلم در ايران که به بيش از 8000 عنوان ميرسد که همين آرشيو مدام در حال به روز رساني مي باشد.

براي سهولت در سفارشات شما چندين نوع خريد ايجاد شده ، از قبيل:

1. خرد پستي ( تحويل درب منزل و پرداخت هزينه طبق فاکتور به مامور پست ، تحويل 3 الي 7 روز كاري )
2. خريد نقدي ( واريز از طريق کارتهاي خودپرداز و حسابهاي بانکي ، تحويل حداكثر 48 ساعت )
3. خريد با پيک موتوري ( تحويل درب منزل و پرداخت هزينه طبق فاکتور به پيک ، تحويل حداكثر 24 ساعت )

مطمئنا" با يک بار تجربه به ما خواهيد پيوست

با آرزوي موفقيت
-----------------------------
بزرگترين فروشگاه آنلاين فيلم
DvDNovin.net

Last edited:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
آقا موفق باشید

فقط یه چیزی 8000 تا فیلم آرشیو بزرگی هست ولی بزرگترین نیست

بعدم 1400 زیاد نیست !؟

skydnsstar

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز سلام

هر ارزوني بي حكمت نيست به قول شما هر گروني بي حكمت نيست...

1. محصولات ما روي t-gate هست و با سرعت 8 زده ميشه

2. با بهترين كيفيت و بهترين هاي زيرنويس

3. تمامي فيلمها در كاورهاي زد خش قرار ميگيره

4. محصولات در كمترين زمان تحويل ميشه

5. محصولاتي كه با پست ارسال ميشه براي آسيب نديدن دي وي دي ها در پاكتهاي حبابدار قرار ميگيره

6. اگر تعداد سفارشات زياد باشه همه فيلمها كد بندي ميشه و با يك فايل اكسل كه تمامي مشخصات فيلم ها در اون هست ارسال ميشه ، اعم از ژانر فيلم ، كارگردان ، بازيگران ، جوايز اكسار و....

7. اين در حاليست كه تمامي فيلم هاي ارسالي گارانتي تعويض دارن ، يعني اگر شما از كيفيت فيلمي راضي نبوديد بدون هيچ شرطي به صورت كاملا" رايگان براي شما مجدد ارسال خواهد شد

موفق باشيد
DvDNovin.net

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
دوستان سلام

بزرگترين فروشگاه آنلاين فيلم "DvDNovin " با افتخار اعلام کند که ما بهترين کيفيت و خدمات را در بين فروشگاههاي عرضه فيلم داريم با بزرگترين آرشيو موجود فيلم در ايران که به بيش از 8000 عنوان ميرسد که همين آرشيو مدام در حال به روز رساني مي باشد.

براي سهولت در سفارشات شما چندين نوع خريد ايجاد شده ، از قبيل:

1. خرد پستي ( تحويل درب منزل و پرداخت هزينه طبق فاکتور به مامور پست ، تحويل 3 الي 7 روز كاري )
2. خريد نقدي ( واريز از طريق کارتهاي خودپرداز و حسابهاي بانکي ، تحويل حداكثر 48 ساعت )
3. خريد با پيک موتوري ( تحويل درب منزل و پرداخت هزينه طبق فاکتور به پيک ، تحويل حداكثر 24 ساعت )

مطمئنا" با يک بار تجربه به ما خواهيد پيوست

با آرزوي موفقيت
-----------------------------
بزرگترين فروشگاه آنلاين فيلم
DvDNovin.com
می تونید سایت رو اینجا هم معرفی کنید...

http://forum.persia-cms.com/webshop-vf44.html

skydnsstar

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز ممنون از معرفي وبتون ، ولي يه هم ورود بهش مشكل داره انگار

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ساییت باز نمیشه!
فیلمها با کاور هست یا بدون کاور ؟

esool

Registered User
لایک‌ها
6
با سانسور یا بدون سانسور؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

دوست عزيز بدون كاور هستند ولي به درخواست مشتري اضافه خواهد شد.
فکر نمیکنی قیمتت بدون کاور خیلی بالاست
گرچه با کاور هم این قیمت بازم بالاست
توی بازارچه همین فروم تا همین چند وقت پیش کلی آدم داشتن فیلم میفروختن با یک سوم قیمت شما
تا اونجا که من تهیه میکردم ازشون هم روی t-gate میزدن با سرعتهای 6-8 هم کاور ضد خش داشتن و هم توی پاکت حباب دار میذاشتن
گارانتی هم که بیشترشون داشتن
الانم با اینکه میدونم خودتون میدونی که کجا کوچ کردن و شایدم خودتونم یکی از اعضای همونجا باشید

skydnsstar

Registered User
لایک‌ها
0
فکر نمیکنی قیمتت بدون کاور خیلی بالاست
گرچه با کاور هم این قیمت بازم بالاست
توی بازارچه همین فروم تا همین چند وقت پیش کلی آدم داشتن فیلم میفروختن با یک سوم قیمت شما
تا اونجا که من تهیه میکردم ازشون هم روی t-gate میزدن با سرعتهای 6-8 هم کاور ضد خش داشتن و هم توی پاکت حباب دار میذاشتن
گارانتی هم که بیشترشون داشتن
الانم با اینکه میدونم خودتون میدونی که کجا کوچ کردن و شایدم خودتونم یکی از اعضای همونجا باشید

با سلام

اينكه شما بدون اطلاعات بگيد "شایدم خودتونم یکی از اعضای همونجا باشی" به نظر من اصلا" حرف صحيحي نيست و ميشد بيشتر روي اين حرف فكر كرد.

هر كس هر محصولي رو ميتونه هر قيمتي كه داره عرضه كنه ، يه موضوعي هست كه ميگن حرف تا عمل فاصله بسيار دارد ، ولي ما عمل كرديم كه الان داريم حرفش رو ميزنيم.

موفق و پيروز باشيد

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
1400 خیلی زیاده معمولا تو اینترنت از 1000 بیشتر نمیشه هنوز تو discuss.moverios.com پونصد تومن هم میدند من خودم از tmcf.blogfa.com خرید میکنم راضی هستم:)

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
شما نسبت به سایتهایی که 2000 یا 2500 به بالا میدن خیلی هم ارزون میفروشید ولی این که دلیل نمیشه
انشاالله فروش خوبی داشته باشید

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گرونه! 1000 بدون کاور بدین من مشتری میشم. اگه نه از همون سایتی که میخرم میگیرم

skydnsstar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

والا نميدونم چرا همه ميگن گرونه..!!!

ولي از نظر كاري بسيار تضمين شدس...

skydnsstar

Registered User
لایک‌ها
0
گرونه! 1000 بدون کاور بدین من مشتری میشم. اگه نه از همون سایتی که میخرم میگیرم

1400 خیلی زیاده معمولا تو اینترنت از 1000 بیشتر نمیشه هنوز تو discuss.moverios.com پونصد تومن هم میدند من خودم از tmcf.blogfa.com خرید میکنم راضی هستم
آقا يه مژده بدم ، دوستان تو پي تي خيلي به من لطف داشتنو دارن ، براي همين فقط و فقط ميخوام به بچه هاي اينجا تخفيف بدم و 1200 تومن عرضه كنم ، فقط حتما" توي قسمت پیغام بنويسيد از بچه هاي پرشين تولز كه تخفيف اعمال بشه.

اينم فكر كنم كار جالبي باشه و تونسته باشيم با هم بهتر و بيشتر رفاقت نزديكتري داشته باشيم.

اين هم بگم دوستان چون در سيستم پستي اين طريق سفارش به مشكل ميخوره ( چون سيستم ماركت سنتر همون مبلغ توي سايت رو ثبت ميكنه و طبق فاكتور از شما مبلغ رو ميگيره ) پس فقط ميتونيد از روشها خريد نقدي و خريد با پيك موتوري اين كار رو انجام بدين اينطوري ديگه ثبت فاكتور دست خودمونه و ميتونم فاكتور رو با همين مبلغ ايجاد كنيم.

با تشكر

-------------------------
:wub: آخر فروشگاههای آنلاین فیلم E-Shop :wub:

نزدیک به 9000 عنوان فیلمهای روز هالیوود

:thumbsup: www.DvDNovin.com :thumbsup:

Last edited:

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

والا نميدونم چرا همه ميگن گرونه..!!!

ولي از نظر كاري بسيار تضمين شدس...

یکی از مواری که بچه های اینجا همه میگن گرونه اینه که بیشترشون قبلا و همین الان هم با فروشنده هایی سرو کار دارن و داشتن که زیر 500 تومان ازشون خرید میکردن توی بازارچه همین فروم که اون بازارچه تعطیل شد
وگرنه من خودم به یکی از دوستان گفتم فیلم (از همین چند فیلمه ها که توی هر دی وی دی 6 تا فیلم هست)بهت میدم 600 تومان باور نمیکرد و فکر میکرد فیلمها مشکل داره!چرا چون همین فیلم 600 تومانی رو داشت 1500 تومان به بالا میخرید
پس دلیلش همینه که اینها جایی رو بلدند که ارزون بخرند و اونها این مکان رو هنوز پیدا نکردن:)
پس شما اگه میخوای اینجا فروش داشته باشی باید زیر این قیمتها بدی وگرنه که باید بیرون از اینجا که مشتریها خبری از قیمت ندارن بفروشی
گرچه من تا همین الانم متعجبم که چرا تاپیکتون قفل نشده چون قرار بود دیگه اینجا فیلم بطور رسمی خرید و فروش نشه
نکنه با مدیر اینجا فامیلی؟:cool:

skydnsstar

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از مواری که بچه های اینجا همه میگن گرونه اینه که بیشترشون قبلا و همین الان هم با فروشنده هایی سرو کار دارن و داشتن که زیر 500 تومان ازشون خرید میکردن توی بازارچه همین فروم که اون بازارچه تعطیل شد
وگرنه من خودم به یکی از دوستان گفتم فیلم (از همین چند فیلمه ها که توی هر دی وی دی 6 تا فیلم هست)بهت میدم 600 تومان باور نمیکرد و فکر میکرد فیلمها مشکل داره!چرا چون همین فیلم 600 تومانی رو داشت 1500 تومان به بالا میخرید
پس دلیلش همینه که اینها جایی رو بلدند که ارزون بخرند و اونها این مکان رو هنوز پیدا نکردن:)
پس شما اگه میخوای اینجا فروش داشته باشی باید زیر این قیمتها بدی وگرنه که باید بیرون از اینجا که مشتریها خبری از قیمت ندارن بفروشی
گرچه من تا همین الانم متعجبم که چرا تاپیکتون قفل نشده چون قرار بود دیگه اینجا فیلم بطور رسمی خرید و فروش نشه
نکنه با مدیر اینجا فامیلی؟:cool:

نه ميثم جان اگه فاميل بوديم كه بنرمو ميزاشتم :D

شايد به اين دليل باشه كه من فقط ميخواستم وب رو معرفي كنم ، اينجا به فروش نميرسونم و تا الانم فقط دارم به سوالات دوستان پاسخ ميدم نه فروش.،

اينهايي رو هم كه شما ميگيد باور كن از يكي از همونايي كه ميگي ارزون ميدادن من خواستم باهاش كار كنم شايد باورت نشه بعد از 2ماه 100تا فيلم به من داد كه ديگه گفتم نميخوام و الانم نزديك به 250تومن هم ازش طلبكارم ، من اينطور چيزارو ميگم كه تاثير زيادي دارن ، الان هم سايت مشخصه هم اينكه طرف كجاش معلومه هم آي دي دادم هم ايميل هم تلفن همه ميتونن ارتباط برقرار كنن به راحتي كامل و كار خوب و بموقع به دستشون خواهد رسيد بدون هيچ دخلو تصرفي...

--------------------------

:wub: آخر فروشگاههای آنلاین فیلم E-Shop :wub:

نزدیک به 9000 عنوان فیلمهای روز هالیوود

:thumbsup: www.DvDNovin.com :thumbsup:

Last edited:
بالا