• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگترین مرجع دانلود تمپلیت

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به تمامی دوستان

الان مدت چند ماهی هست که دنبال یه سیستم مدیریتی برای سامان دادن به تمپلیت هایی که خودم طراحی کردم برای کلیه سیستم ها و دیگر تمپلیت هایی که در آرشیوم دارم هستم اما متاسفانه پورتالی که بشه باهاش راحت کار کرد و ویزیتور هم برای استفاده مشکلی نداشته باشه پیدا نکردم البته چند تا سیستم مبتی بر هسته مامبو پیدا کردم که متاسفانه از طریق سایت www.mamboxchange.com تاييد نشده يعني هسته برنامه گويا هنوز باگ داره ژس اينم نميتونست يه گزينه مناسب براي كار باشه :sad:

از اين رو رفتيم دنبال سيستم هاي پولي چندتا پورتال قوي پيدا كردم اما به هر صورت بايد براش يه ماژول مینوشتیم تا كاربران ايراني بتونند از طریق بانک سامان انتقال حساب رو انجام بدند البته این رو متذکر بشم که این فروشگاه بخش بسیار بزرگی برای تمپلیت های رایگان و فارسی شده داره که فکر میکنم از تمپلیت های فروشی هم بیشتره پس دوستان میتونندحالشو ببرند

در هر صورت کلیه کارهای برنامه نویسی انجام شده و در حال تست نهایی سیستم نوشته شده هستیم انشالله تا چند روز آینده افتتاح میشه

حالا چرا این مطلب رو نوشتم میخواست نظر دوستان رو در مورد اینکه سایت بدونم آیا مفید هست و یا کبودش احساس میشه؟ :blink:
لطفا بگید تا توی کار از نظرات شما استفاده کنیم

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
vaghean mofide va man hamin ja az shoma tashakor mikonam

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
مفید که هست اما:
قبول دارم که همه چیز رو نمیشه مجانی در اختیار مردم قرار داد اما باید به این هم توجه کنید که کمتر کسی تو ایران بالای این چیزها پول میده و وقتی هم این تمپلیت ها از شما خریداری شد به احتمال خیلی زیاد مثه تمپ های مانستر در بین مردم پخش میشه !

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
با تشکر از دوستانی که اومدن و نظرشون رو گفتن در مورد فرمایشات farbod_123 عزیز باید عرض کنم که به هر صورت باید از یه جا شروع کرد و هر کاری مشکلات خاص خودش رو داره اما در مورد تمپلیت های فروشی باید بگم واقعا دیزاین این تم ها خیلی قشنگ هست و ارزون تا هر کسی بتونه اون رو خریداری کنه ضمنا تا جایی که سعی دارم دارم سایت رو دو زبانه میکنم تا کاربران خارجی هم هستفاده کنند فقز گیر یه جساب اینترنتی هستم مثل پی پال یا ویزا و مستر کارت نمیدون چطور میبایست این رو تهیه کرد بتونم عالی میشه وگر نه باید از کارت اقوام برای این کار استفاده کنم

با تشکر منتظر نظرات دیگر دوستان هم هستم

بالا