• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگ‌ترین آهنگسازان موسیقی کلاسیک

aminbabazadeh

Registered User
لایک‌ها
7
بنای یادبود موزارت در وین
27259717647177938936.jpg

بنای یادبود موزارت در وین
موزارت آهنگساز اتریشی، نابغه موسیقی و از بزرگ‌ترین آهنگسازان موسیقی کلاسیک شناخته شده است. او در دوران زندگی خود بیش از ششصد قطعه موسیقی برای اپرا، سمفونی،کنسرتو، مجلسی، سونات، سرناد، و گروه کُرنوشته است. او در سه سالگی شروع به آهنگسازی کرد و در پنج سالگی لقب کودک نابغه را به او دادند. در هفت سالگی اولین سمفونی، و در دوازده سالگی اولین اپرای کامل خود را نوشت. بر خلاف هر آهنگساز دیگری، او در تمام ژانرهای مرسوم در دوران زندگیش، موسیقی تصنیف نمود و در این زمینه از همه برتر بود. موزارت در طول عمرش با مشکلات مادی بسیاری دست به گریبان بود.در سال ۱۷۸۱ وی به همراه کارفرمایش اسقف به وین رفت واما به دلیل محدودیتهایی که اسقف در روش موسیقی موتسارت ایجاد می‌کرد از شغلش استعفا داد. پس از آن به وین، شهر موسیقیدانان، رفت و در آنجا مشغول به کار آزاد شد. او امیدوار بود که در حین انجام کار آزاد موفق به پیداکردن شغلی دائمی‌شود که این آرزو در طول عمرش، هیچ گاه برآورده نشد. او از سال ۱۷۸۴ تا سال ۱۷۸۷ زندگی بسیار مرفهی داشت، و محل زندگی‌اش یک عمارت هفت اتاق خوابهُ بزرگ بود که امروز به موزه‌ای برای بازدید عموم در وین تبدیل شده‌است.

korokam

Registered User
لایک‌ها
12
اگر خودتان یا دوستانتان به موسیقی کلاسیک علاقه دارید تعدادی مجله اورجینال چاپ موسسه BBC Music انگلستان دارم مربوط به سالهای 2012 تا 2013 قیمت هرکدام از این مجله ها 4.99 پوند هست که من هرکدام را 10 هزار تومان تقدیم میکنم لینک فروش و مشخصات مجله ها را هم در زیر براتون قرار دادم:

http://www.sheypoor.com/کتاب-انتشارات/مجلات/مجله-موسیقی-کلاسیک-cd-تراک-bbc-music/a1656285.html

بالا