• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگ ترین سگ خانگی جهان با قد1 متر و 11 سانت!! + عکس

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
زئوس نام بزرگ ترین سگ خانگی جهان با قد 44 اینچ یا (1 متر و 11 سانت) از نژاد Dane است.

بزرگ ترین سگ خانگی جهان
زئوس بلندترین سگ خانگی با قد 44 اینچ از میشیگان در ویرایش رکوردهای گینس در سال 2013 عنوان بلندترین سگ زمین را به خود اختصاص داد.

بزرگ ترین سگ خانگی جهان
زئوس رکورد سگ قبلی از نژاد pooch که یک اینچ کوتاه تر بود را شکست و همین باعث شده زئوس قدبلندترین سگ در طول تاریخ شود.

بزرگ ترین سگ خانگی جهان
سیمرغ

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
Great Dane بی خاصیته کلا. همینو یه دوبرمن 60 سانتی میتونه به 6 تیکه مساوی تقسیم کنه

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
Great Dane بی خاصیته کلا. همینو یه دوبرمن 60 سانتی میتونه به 6 تیکه مساوی تقسیم کنه

يه سگ قراره يار و همدم صاحبش باشه طرف که سگ نميگيره ببره مسابقات کشتي گج که شما ميگي بي خاصيته، اينو از کوچيکي داشته حالا که ديده اينقدر بزرگ شده ثبتش کرده

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
منظور من این بود که نسبت به قد و هیکلش (کلا گریت دین ها از سر و قامت بزرگی برخوردار هستند نسبت به بقیه سگ ها ) گیرایی نداره . هوش چندانی هم نداره این سگ

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
واویییلا

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
هر سگی یک سری خصوصیات اخلاقی داره و مناسب کار خاصی هست گریت دین فقط قد و هیکل داره و سگ آروم و مهربونیه ولی برای حفاظت هم سگ خوبی هست یکی از دوستانم یه باغی داشتن کرج یدونه گریت دین مشکی داشتن که یه شب یه کارگر میاد خونشون دزدی کنه این سگ از پشت می پره روی دزده و می زنتش زمین و توی صورتش شروی می کنه به پارس کردن رفیقم می گفت بدبخت یارو از ترس خودشو خیس کرده بود بعد می گفت با بابام هرچی زنجیرشو می کشیدیم زورمون نمی رسید بهش که بیاریمش عقب خلاصه از نظر قدرت بدنی و دفاع کردن خوبه همین که حمله نمی کنه خوبه حتی اگه دزد بیاد خونتون سگت حمله کنه یارو آسیب ببینه می تونه شکایت کنه و دیه بگیره ازت
از نظر قدرت فقط سگ رتووایلر

خدانکنه این سگ حمله کنه به کسی که زنده نمیگذاره طرفو

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
هر سگی یک سری خصوصیات اخلاقی داره و مناسب کار خاصی هست گریت دین فقط قد و هیکل داره و سگ آروم و مهربونیه ولی برای حفاظت هم سگ خوبی هست یکی از دوستانم یه باغی داشتن کرج یدونه گریت دین مشکی داشتن که یه شب یه کارگر میاد خونشون دزدی کنه این سگ از پشت می پره روی دزده و می زنتش زمین و توی صورتش شروی می کنه به پارس کردن رفیقم می گفت بدبخت یارو از ترس خودشو خیس کرده بود بعد می گفت با بابام هرچی زنجیرشو می کشیدیم زورمون نمی رسید بهش که بیاریمش عقب خلاصه از نظر قدرت بدنی و دفاع کردن خوبه همین که حمله نمی کنه خوبه حتی اگه دزد بیاد خونتون سگت حمله کنه یارو آسیب ببینه می تونه شکایت کنه و دیه بگیره ازت
از نظر قدرت فقط سگ رتووایلر

خدانکنه این سگ حمله کنه به کسی که زنده نمیگذاره طرفو

با حرفات موافقم ، من يه ژرمن شيپر دارم و دوستمم يه رتوايلر

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
دلاور من شنیدم پیتبول خععلی خره حتی به صاحبشم حمله میکنه.
درضمن اینکه سگ دزد رو تیکه پاره کنه یا اینکه فقط بهش پارس کنه چیزی که تو کلوپ های آموزش سگ به سگ تعلیم داده میشه.در یوتوب dog traning رو سرچ کنید.

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
دلاور من شنیدم پیتبول خععلی خره حتی به صاحبشم حمله میکنه.
درضمن اینکه سگ دزد رو تیکه پاره کنه یا اینکه فقط بهش پارس کنه چیزی که تو کلوپ های آموزش سگ به سگ تعلیم داده میشه.در یوتوب dog traning رو سرچ کنید.

پیت بول کوچیک ترین گینه رو با قطع دست صاحابش جبران میکنه :D

نگهداریش تو آمریکا جرم محصوب میشه و زندان داره

و فقط مربی های مخصوص یه سری ارگان های خاص میتونن نگهداری و تربیت کنن

یه چیزه دیگه هم هست اینه ک 99% ایرانی ها به همین سگ پیت بول که لوگوی کامیون های MACK هست میگم ماک! یکی نیست بگه بروکی آخه!

c4aqsh559g7kuur6p027.jpg

تو گوگل بنویسید Pitbull Attack کافیه :D

ولی از اون نژاد آمریکایی های خفن ــه سَگ مَصب رفتم آمریکا حتما یه فلیت ووود ب همراه این میگیرم :D

عکسای پست اول رو همش فوتوش کردن! آلت سگ محو شده!

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
پیت بول کوچیک ترین گینه رو با قطع دست صاحابش جبران میکنه :D

نگهداریش تو آمریکا جرم محصوب میشه و زندان داره

و فقط مربی های مخصوص یه سری ارگان های خاص میتونن نگهداری و تربیت کنن

یه چیزه دیگه هم هست اینه ک 99% ایرانی ها به همین سگ پیت بول که لوگوی کامیون های MACK هست میگم ماک! یکی نیست بگه بروکی آخه!

c4aqsh559g7kuur6p027.jpg

تو گوگل بنویسید Pitbull Attack کافیه :D

ولی از اون نژاد آمریکایی های خفن ــه سَگ مَصب رفتم آمریکا حتما یه فلیت ووود ب همراه این میگیرم :D

واقعا نگه داریش تو عمریکا جرمه ؟
نشنیده بودم منبعی هم داری؟

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سگ های خوب به نظر من فقط اینان
ژرمن - دوبرمن - رتووایلر - پیت بول - سراب - تازی البته هر کدوم از نظر هوشی و اخلاق مناسب کار خاصی هستند

PlayMaTe

Registered User
لایک‌ها
126
سگ بازیم عالمی داره ! :lol:

بالا