mbf
Registered User
- نوشتهها
- 992
- لایکها
- 7
نمی دونم چه کسی و چرا این تاپیک رو بست
و ممنون از اینکه این تاپیک رو به عنوان تاپیک تکراری معرفی کردین
توی این تاپیک تا جایی که من دیدم همش از ساعت پخش این فیلم توی تلویزیون صحبت شده بود و اینکه خوششون اومده یا نه و از نظر دوبله خوب بوده یا نه
بهرحال من نظرم بشتر بحث روی فلسفه این نظریه در فیلم بود و می خواستم خیلی عمیق تر درباره منظور و علت و علل نوشتن این فیلمنامه بحث کنیم و یک بحث جدی منظورم بود همون طور که گفته بودم
بهرحال فکر کنم تاپیک رو اشتباه در مکان اشتباه زدم
باید در انجمن علم و دانش این تاپیک زده می شد ولی ...
بهرحال نمی دونم چی بگم فقط شاید تشکر کنم از کسی که تاپیک رو بست چون من اون تاپیک رو ندیده بودم
اگر قرار بود این تاپیک مثل اون بشه همون بهتر که بسته شد
این تاپیک رو هم حتی اگر خواستید می تونید بدون دلیل اصلا حذفش کنید شما که این کارا رو خوب بلدید
و ممنون از اینکه این تاپیک رو به عنوان تاپیک تکراری معرفی کردین
توی این تاپیک تا جایی که من دیدم همش از ساعت پخش این فیلم توی تلویزیون صحبت شده بود و اینکه خوششون اومده یا نه و از نظر دوبله خوب بوده یا نه
بهرحال من نظرم بشتر بحث روی فلسفه این نظریه در فیلم بود و می خواستم خیلی عمیق تر درباره منظور و علت و علل نوشتن این فیلمنامه بحث کنیم و یک بحث جدی منظورم بود همون طور که گفته بودم
بهرحال فکر کنم تاپیک رو اشتباه در مکان اشتباه زدم
باید در انجمن علم و دانش این تاپیک زده می شد ولی ...
بهرحال نمی دونم چی بگم فقط شاید تشکر کنم از کسی که تاپیک رو بست چون من اون تاپیک رو ندیده بودم
اگر قرار بود این تاپیک مثل اون بشه همون بهتر که بسته شد
این تاپیک رو هم حتی اگر خواستید می تونید بدون دلیل اصلا حذفش کنید شما که این کارا رو خوب بلدید