Linear Topography
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 12
- لایکها
- 0
سلام. من یک سیستم مالتی میدیا میخوام ببندم، برای کارم. نرم افزارهایی که استفاده میکنم: Da Vinci Resolve، Cinema 4D، Nuke، After Effects، Premiere، Illustrator، Photoshop و پلاگینهای اینها بعلاوه ی Unity.
در موردش فکر کردم. اول خواستم دوتا 750 ببندم اما دیدم یک 760 به صرفه تره. نظرتون چیه؟ در عین حال یک مادربورد با دوتا PCIe میخوام.
چه CPUـیی پیشهاد میدید؟ من میخوام توی خانواده ی i7 باشه. به نظرتون چه i7 ببندم؟
میخوام سیستم یک SSD داشته باشه. ارزون ترین SSD چنده؟ یک SSD و بقیه ی هاردها اکسترنال. هارد اینترنال نمیبندم تا کیس گرم داغ نشه. شنیدم SSDـها خیلی گرون شدن. خودم SSDـمو قبل گرونیها 150 هزار خریدم. اما بلاخره یکی باید باشه که ارزون باشه.
و دو تا چیز دیگه لازم دارم:
1- یک تبلت خوب. توی ایران تبلت Wacom پیدا میشه؟ واقعا برای کار لازمه.
2- یک calibrator برای تنظیم رنگ. توی ایران کالیبریتور پیدا میشه؟
ممنون. خواهشا پیشنهاد بدید، مخصوصا برای CPU. و اینکه برای SSD، مادربورد باید SATA 3 ساپورت کنه.
ویرایش: نظرتون در مورد یک x5650 چیه؟ نمیخوام سی پی یو قویتر از جی پی یو باشه.
در موردش فکر کردم. اول خواستم دوتا 750 ببندم اما دیدم یک 760 به صرفه تره. نظرتون چیه؟ در عین حال یک مادربورد با دوتا PCIe میخوام.
چه CPUـیی پیشهاد میدید؟ من میخوام توی خانواده ی i7 باشه. به نظرتون چه i7 ببندم؟
میخوام سیستم یک SSD داشته باشه. ارزون ترین SSD چنده؟ یک SSD و بقیه ی هاردها اکسترنال. هارد اینترنال نمیبندم تا کیس گرم داغ نشه. شنیدم SSDـها خیلی گرون شدن. خودم SSDـمو قبل گرونیها 150 هزار خریدم. اما بلاخره یکی باید باشه که ارزون باشه.
و دو تا چیز دیگه لازم دارم:
1- یک تبلت خوب. توی ایران تبلت Wacom پیدا میشه؟ واقعا برای کار لازمه.
2- یک calibrator برای تنظیم رنگ. توی ایران کالیبریتور پیدا میشه؟
ممنون. خواهشا پیشنهاد بدید، مخصوصا برای CPU. و اینکه برای SSD، مادربورد باید SATA 3 ساپورت کنه.
ویرایش: نظرتون در مورد یک x5650 چیه؟ نمیخوام سی پی یو قویتر از جی پی یو باشه.
Last edited: