• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بسته بندی کردن مرسولات پستی برای مشتریان

leo90

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
141
با سلام
دوستان میخواستم بدونم کسانیکه فروشگاه الکترونیکی دارن و مثلا روزی شاید 10 تا سفارش رو بخوان با اداره پست ارسال کنن آیا باید خودشون جعبه , پاکت حباب دار و کارتن مقوایی داشته باشن ؟!
یا وقتی بری اداره پست برای مرسولات پیشتاز خودشون مجانی کارتن میدن ؟!
یعنی خودم میتونم داخل منزل بسته بندی کنم و فقط بدم اونها روش تمبر , مهر و کارای غیره رو انجام بدن ؟!
یا باید جلوی خودشون این کارها رو انجام بدم ؟
ممنون

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
شما اول برو با یه شرکت واسطه پستی قرداد ببند بعد باید نماد بگیری برای فروشگاهت . پاکت ها رو باید بری اداره پست تهیه کنی . بعدشم تو خونه بسته بندی کن و تو همون شرکت واسطه بزن که آماده به ارساله بعد فردایش میان به آدرس خونت یا فروشگاهت تحویل میگرن و تمام چندتا نکته ی ریز رو باید تو بسته بندی رعایت کنی .

leo90

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
141
ممنون از شما , حقیقت اینکه من مشکل نماد و درگاه پرداخت و یا راه اندازی فروشگاه ندارم !
فقط سوالم درباره بسته بندی مرسوله های پستی هستش که باید چه کنم ؟
مسئله این هست که میخوام بدونم از قبل میتونم از اداره پست رایگان پاکت و جعبه مقوایی بگیرم و به نیاز کارم اجناس رو بسته بندی کنم ؟
یا باید برم پول بدم برای پاکت و جعبه مقوایی ؟ قاعدتا فکر کنم پولی باشه , چون مجانی که چیزی نمیدن به آدم :general307:
یا اینکه خودم برم از بازار عمده و به تعداد بالا جعبه و پاکت حبابدار تهیه کنم و خودم پاکت اش رو بدم ؟
میشه پاکت و جعبه رو خودم تهیه کنم و اونها فقط روش مهر و تمبر بزنن ؟
بعد اینکه شرکت های واسطه پستی چی هستن ؟ میشه اسمشون رو بگید یا توضیحی مختصر بدید ؟
ممنون

raibo

Registered User
لایک‌ها
41
فروتل،ایران مارکت سنتر بزرگترین هاشن البته اگر بتونی فروش نقدی داشته باشی و خودت مستقیم پست کنی خیلی بصرفه تره چون علاوه بر هزینه پست یه درصدم میگیرن و ...

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
بسته های تکی رو میبرین پست همونجا بسته بندی میکنن
بسته ها تعداد بالا در روز باشه میتونین پاکت و اقلام بسته بندی رو از خوده اداره پست تهیه کنین و توی خونه بسته بندی کنین و تقریبا هر 3 روز برید اداره پست و برای ارسال بفرستید.

اونهایی که روزی 40 یا 50 تا ارسال دارن نمیصرفه براشون از خونه ببرن اداره پست با این شرکت های واسطه قرارداد میبندن بعد ارسال میکنن بسته هارو...

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
خودشون بسته بندی میکنن ولی میگن حداکثر 7 روزه میره ولی من الان 10 روزه که منتظرم به دست طرف برسه

بالا