• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بشتایید تبادل لینک با فروشگاه DVDCloob.ir با رتبه 3 گوگل Page Rank 3 رایگان اتوماتیک

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
خدا رو شکر یک شبه ره صد ساله میسر شد و رتبه 3 گوگل رو دریافت کردیم Page Rank 3 (رنک واقعی است)
از سایت زیر می تونید رتبه سایت یا سایت های مورد نظرتون رو چک کنید:
http://googleprr.com/

جهت تبادل لینک با فروشگاه و سیستم همکاری در فروش DVDCloob.ir از لینک زیر اقدام کنید:
http://dvdcloob.ir/link/links.php

موفق باشید

Last edited:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
سلام،

خودتون میگین یک شبه ره صد ساله طی شده، پس رنکتون Fake هست؟

راستی shopcity.ir متعلق به خودتون هست؟

فکر کنم با یک ترفند رنک این سایت رو به dvdcloob.ir اختصاص دادید، درسته ؟

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام،

خودتون میگین یک شبه ره صد ساله طی شده، پس رنکتون Fake هست؟

راستی shopcity.ir متعلق به خودتون هست؟

فکر کنم با یک ترفند رنک این سایت رو به dvdcloob.ir اختصاص دادید، درسته ؟

نه به خدا fake نیست
یک شبه یعنی داغ داغه گوگل همین امشب رنک رو داده من کاری نکردم به خدا
اصلا من خوشم نمی یاد از الکسا رنک یا گوگل رنک تقلبی
خودم هم تعجبم گوگل چه لطفی در حق ما کرده و رنک سه رو داده البته سایت که تازه تأسیس نبود که فقط رنکش صفر بود شده 3

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
نه به خدا fake نیست
یک شبه یعنی داغ داغه گوگل همین امشب رنک رو داده من کاری نکردم به خدا
اصلا من خوشم نمی یاد از الکسا رنک یا گوگل رنک تقلبی
خودم هم تعجبم گوگل چه لطفی در حق ما کرده و رنک سه رو داده البته سایت که تازه تأسیس نبود که فقط رنکش صفر بود شده 3

انشاا.. که همینطور که میگین باشه، ما که بخیل نیستیم :happy:

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
بنده چک کردم ظاهرا فک هست ، چون از همون شاپ سیتی... ، سیستم های فیک چکر هستش ! میتونید تست کنید البته بعضی هاشون که واقعا الکی کار می کنن.

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
رنک سایت هم ظاهرا فیک هست.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سکرت (توضیحات رو حذف کردم که فردا هر کسی پیدا شد بر نداره این کار و بکنه من که ناخواسته کردم)
از رتبه فیک و تقلبی که خودم اصلا خوشم نمی یاد و باعث بلاک شدن سایت و افت شدید می شه ولی خودم موندم این رنک رو چه طور گرفته شاید هم فیک تلقی بشه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سکرت (توضیحات رو حذف کردم که فردا هر کسی پیدا شد بر نداره این کار و بکنه من که ناخواسته کردم)
از رتبه فیک و تقلبی که خودم اصلا خوشم نمی یاد و باعث بلاک شدن سایت و افت شدید می شه ولی خودم موندم این رنک رو چه طور گرفته شاید هم فیک تلقی بشه
من که چند جا از جمله اینجا
http://www.page-rank-lookup.com/
چک کردم همون 3 بود چرا دوستان میگن تقلبی هست؟ برای اینکه خیلی سریع رنک 3 گرفته؟ این رنک گرفتن گاهی برای بعضی سایتها اتفاق می افته مدیر سایت دستکاری یا تقبلی انجام نداده این رنک بهش داده میشه بعد از یه مدت هم اگر واقعا رنکش 3 یا 2 نبود اون رو 0 کاهش میده
در هر صورت فقط خواستم بگم فعلا که 3 هست و مدیر این فروشگاه تقبلی انجام نداده
موفق باشید

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
چک کردم همون 3 بود چرا دوستان میگن تقلبی هست؟ برای اینکه خیلی سریع رنک 3 گرفته؟ این رنک گرفتن گاهی برای بعضی سایتها اتفاق می افته مدیر سایت دستکاری یا تقبلی انجام نداده این رنک بهش داده میشه بعد از یه مدت هم اگر واقعا رنکش 3 یا 2 نبود اون رو 0 کاهش میده
موفق باشید

بهتره از این سایت استفاده کنید تا متوجه بشین :

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
موفق باشید

دوست عزیز رنک جعلی هم داریم که البته ضرر زیادی داره برای سایتی که این کارو کرده و نه سود.

بهتره از این سایت استفاده کنید تا متوجه بشین :

برای من کار نمیکنه این سایت درضمن میدونم رنک جعلی هم داریم اما به ایشون نمیاد که رنک جعلی بزنه

دوستان محبت دارن می دونید من خودم از چیز جعلی اصلا خوشم نمی یاد و هیچ وقت دنبال رنک و آلکسای fake نبودم
ولی نمی دونم چی شده که رتبه سه گرفته ولی خودم با لینکی که یکی از دوستان داده برای چک کردن رنک تا حدودی پی بردم که شاید اشتباهی سهوا از خودم بوده و همه چیز از یک ریداریرکت اتفاق افتاده ولی توضیحات بیشتر نمی دهم چون واقعا نمی دونم از اون ریدایرکت بوده یا خیر
ولی خودم فکر می کنم به خاطر همین که من سایت رو ریدایرکت کردم (سهواً) اتفاق افتاده ولی من فکر نمی کردم اگه سایت ریدایرکت بشه این اتفاق می افته و گوگل می یاد رنک سه می ده خودم هم تعجبم
با تشکر

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
آقا تبادل لینک اتوماتیک اصلا به درد ما نمی خوره و بیشترین سودا برا سایتی که تبادل لینک اتوماتیکو ارایه می کنه داره چون از سایت ما به سایت اصلی لینک داده میشه در صورتی که اونا از یه صفحه که رنکش صفره دارن لینک میدن یعنی یه نوع کلاه برداری

پ.ن:شرمنده آریوبرزن عزیزم هستیم:دی

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
آقا تبادل لینک اتوماتیک اصلا به درد ما نمی خوره و بیشترین سودا برا سایتی که تبادل لینک اتوماتیکو ارایه می کنه داره چون از سایت ما به سایت اصلی لینک داده میشه در صورتی که اونا از یه صفحه که رنکش صفره دارن لینک میدن یعنی یه نوع کلاه برداری

پ.ن:شرمنده آریوبرزن عزیزم هستیم:دی

دشمنت شرمنده

بالا