• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بعداز یه مدت دانلود فایل با internet download manager سرعت دانلود کم میشه!!!

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزمن فایلهامو با برنامه معروف اینترنت دانلود منیجر دانلود میکنمبعضی از فایلارو که دانلود میکنم اولای دانلود سرعت خوبه یعنی همون سرعت اینترنتم هست اما مدتی که میگذره سرعتش خیلی کم میشه که حتی به سرعت تک رقمی کیلوبایت هم میرسهمشکلش چیه؟؟؟این موضوع حتی زمانی که سیستم هیچ کاری هم نمیکنه و فقط در حال دانلود هست صادقهوقتی پنجره دانلود رو میبندم و دانلود رو از سر میگیرم باز سرعتش خوب میشه ولی بازم بعد یکم سرعتش کم میشهممنون

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
جدا از مسأله‌ی پهنای باند و کیفیت اشتراک اینترنتیتون که دست شما نیست!...
تا وقتی که دوستان واردتر بتونن راهنمایی کنن...این دو مسأله‌ی ابتدایی رو هم چک کنید:

۱- [هر چند امکان بعیدیه امّا] روی آیکن اینترنت دانلود منیجر روی تسکبار کلیک راست کنید و ببینید گزینه‌ی Speed Limiter خاموش (turn off) هست یا خیر...

۲- یه نرم‌افزار مدیریت دانلود دیگه مثله FlashGet یا... رو هم تست کنید که معلوم بشه مشکل از خود برنامست یا خیر...

Preceptor

Registered User
لایک‌ها
106
ADSL را خاموش و بعد از حداقل 30 ثانیه دوباره روشن کن. گاهی پر شدن کش باعث اشکالاتی میشود که با اینکار کش خالی میشود.
برنامه پیوست را دانلود و اجرا کن . اگر تنظیماتت بهم خورده باشد این برنامه یکی از برنامه های خوب تنظیمات اتصال است.
تنظیمات Firewall و دیگر برنامه هایت را چک کن که خودت اتفاقی خیلی چیز ها را محدود نکرده باشی. سیستمتون ویروس نداره؟؟؟

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
امکان داره سرعت همون سروری که ازش دانلود میکنید کم باشه.مال منم یه مدتی اینجوری بود از سرورهای خارجی سرعتش کمتر بود از سرورهای داخلی همون سرعت خودم بود.یه فایل از سایتهای داخلی مثل سافتگذر دانلود کنید ببینید سرعتش چجوریه

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
امکان داره سرعت همون سروری که ازش دانلود میکنید کم باشه.مال منم یه مدتی اینجوری بود از سرورهای خارجی سرعتش کمتر بود از سرورهای داخلی همون سرعت خودم بود.یه فایل از سایتهای داخلی مثل سافتگذر دانلود کنید ببینید سرعتش چجوریه

نه سرعتش خوبه
ميگم كه اول كه ميزنم دانلود سرعتش خوبه بعد كم ميشه

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
1-از آخرین نسخه IDM استفاده کنید.
2-موقع دانلود چند فایل رو هم زمان با هم دانلود نکنید،فقط یک فایل رو دانلود کنید.
2-احتمال زیاد مشکل از طرف سرور هستش.

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
هيچكدوم از اينا نيست
فقط اون دوستي ك گفته بود از سايتاي داخلي سرعت بالتره بله من تست كردم سرعت دانلود فايل از سايتاي ايراني هوب بود
من از سايتاي خارجي دانلود ميكنم سرعتم كمه
حالا چاره چيه؟؟؟

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
هيچكدوم از اينا نيست
فقط اون دوستي ك گفته بود از سايتاي داخلي سرعت بالتره بله من تست كردم سرعت دانلود فايل از سايتاي ايراني هوب بود
من از سايتاي خارجي دانلود ميكنم سرعتم كمه
حالا چاره چيه؟؟؟
یه چند روزی صبر کن درست میشه

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
نمیدونم مال من چندروز پیش اینطوری بود حالا درست شده.البته مخابراته دیگه همینجوریه.شما از کجا میگیرید؟

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
هرمزگان - شهر ميناب
الان سرعت دانلودت از سايت خارجي هم خوبه؟؟

بالا