• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بعد از گذاشتن اسکریپت تبلیغات افت بازدید داشتین ؟

emad0077

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سری از اسکریپت ها هستن مثل ادنگاه و کلیک یاب و یکتا نت و . . . .

کسی بوده که بعد از قرار دادن این اسکریپت ها دچار افت بازدید بشه و مطمئن باشه که ایراد از گذاشتن تبلیغات بوده ؟

حس میکنم از وقتی تبلیغات یکی از این شرکت ها رو توی سایتم قرار دادم روی بازدید هام تاثیر گذاشته و بعضی لینک ها توی گوگل افت کرده .

البته پاپ آپ هم گذاشتم . حالا نمیدونم کدومش مقصره . چون تا قبل از قرار دادن تبلیغات سایتم خیلی عالی بازدید میگرفت و پیشرفت میکرد .

لطفا از پرسیدن سوال آدرس سایتت چیه بپرهیزید :general711:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من کسی نبوده همه این تجربه رو داشتن

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سعی کنید اصلا و ابدا تبلیغات پاپ آپ قرار ندید
بشدت کاربر رو اذیت میکنه و باعث خارج شدن سریعتر اون از سایت میشه و در نتیجه، گوگل تشخیص میده سایت شما کاربر پسند نیست و در نتایج هم سقوط میکنید

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سعی کنید اصلا و ابدا تبلیغات پاپ آپ قرار ندید
بشدت کاربر رو اذیت میکنه و باعث خارج شدن سریعتر اون از سایت میشه و در نتیجه، گوگل تشخیص میده سایت شما کاربر پسند نیست و در نتایج هم سقوط میکنید
واقعا راهی نیست . کلیکی پول نمیده بازار وبمستری هم داغونه کسی نمیاد اجاره کنه بنری چیزی .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
واقعا راهی نیست . کلیکی پول نمیده بازار وبمستری هم داغونه کسی نمیاد اجاره کنه بنری چیزی .
قبول کنید بد جایی تخم گذاشتیم ما وبمسترا ببینید حرف یه روز و دوروز نیستا تا من یادم میاد همین بحث بوده اون زمان سیستم های کلیکی بنری بودن اونا هم خوردن رفتن بعد باکس اومد بعد نمی دونم رنک اومد بعد پاپ اومد و این سیستم های تبلیغاتی جدید و داستان همون داستانه یه عده میان اول خوب پول میدن کلا حتی به اونایی که تقلب کردنم پول میدن و آمار زیاد که جذب کردن بعد میرن از شرکت های بزرگ قرار داد چند صد میلیونی می گیرن و بعدش شروع میشه یه بچه ای که تا دیروز اه در بساط نداشته پول هاستو بده الان چند میلیارد قرار داد تبلیغاتی گرفته پولشم گرفته حالا بهترین راه سود حداکثری چیه اینکه وبمسترا همشون بشن آمارشون تقلب و کلا دک بشن به قولی شرشون رو بکنن فقط اول باید آمار بدن یه مدت از این شرکت ها تصفیه کنه طرف بعد وبمستر کیلویی چنده

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
کاملا موافقم. ولی انقدر ارزش نداره که بخاطرش سایت نابود بشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دیگه وقتی مثلا سایت تفریحی داری راهی نیست واقعا . حالا سایتی باشه روش کار کنی بیشتر بالا بیایی یه چیزی . الان سایت های پاپ اپ یه درصدیشون درست کار میکنن . دیگه این همکاری در فروش ام همرو میندازه تو جیب خودش .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
الان آره فقط پاپ ها هستن که اونا هم یه مدت فعلا این اپ و نصب اون هست اگه اونم بره کلا اینا هم جمع می کنن چون 99 درصد تبلیغ همشون نصب اپلیکشن هست

saman.888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

کسی بوده که بعد از قرار دادن این اسکریپت ها دچار افت بازدید بشه و مطمئن باشه که ایراد از گذاشتن تبلیغات بوده ؟

حس میکنم از وقتی تبلیغات یکی از این شرکت ها رو توی سایتم قرار دادم روی بازدید هام تاثیر گذاشته و بعضی لینک ها توی گوگل افت کرده .

البته پاپ آپ هم گذاشتم . حالا نمیدونم کدومش مقصره . چون تا قبل از قرار دادن تبلیغات سایتم خیلی عالی بازدید میگرفت و پیشرفت میکرد .

بله در حال حاضر به هیچ عنوان از تبلیغات ای فریم نباید استفاده کنید چون گوگل بدون هیچ اطلاعی به شدت جریمه می کنه ! سایت من قبل از عید تازه بازدیدش برگشته بود که کد زرپاپ رو قرار دادم و بازدیدم بعد از بیست روز دوباره به یک چهارم رسید
بهترین سیستم کلیکی خارجی که تا حالا 500 دلار درامد داشتم( هر دو هزار بازدید تقریبا یک دلار) از سایت های کلیکی و مزخرف ایرانی که همشون پولت رو می خورن و کم حساب می کنن خیلی بهتره.لطفا از لینک زیر ثبت نام کنید تا زیر مجموعه ی من بشید.اگر هم سوالی برای دریافت و ... داشتید می تونید از خودم بپرسید و یا به فارسی تیکت بزنید و سریع جواب میدن.
مخصوصا الان که اکثرا با چیز شکن میان بیشتر کلیک می کنن و بیشتر هم حساب می کنه.عالیه!
https://fa.adnow.com/?referral=317779

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
من کد یکی از شرکت ها رو قرار دادم 2 دقیقه طول کشید تا سایت لود بشه

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
باعث کند شدن سرعت سایت میشه.
بهتره روشهای دیگه را برای کسب درآمد از سایتتون در نظر بگیرید.
آمارتون اگر بالا هست پیام بدید من خریدارم. البته بسته به قالب سایتتون و میزان آمارتون داره.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
عذر میخواهم سایت تفریحی که کل مطالب کپی پیست هستش ! ارزشی نداره درواقع که تبلیغات نزاری !

سایت های تخصصی که درامد خودشان را دارند !

سایت های تفریحی هم همین پاپ اپ بزارند ریسک افت بازدید هم به جان بخرند

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
پاپ آپ + تبلیغات کلیکی = مرگ تدریجی یک وبسایت .

بالا