• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بعد از 10 روز قطعی نت بین الملل

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
فکر کنم دیر باشه که این موضوع رو بازش کنم ولی بعد از 10 روز بی نت و بی پولی حاصل ازش دیگه دل و دماغی برای ادامه وبمستری ندارم چون احساسم میکنم هیچ امنیت شغلی نداریم هرکی هرکی شده اونی که قدرت بازار رو دست گرفته تعیین میکنه بقیه چیکار کنن درگاهای واسته قوانین درست و غلط خودشون رو دارن ... پوووف ( از بی حوصله گی متن هام عذر میخوام دلیلش نگرانی ایندم و ناراحتی اوضاعه پیش اومدس)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
وضعیت خود وبمستری هم جالب نبود قبل این داستانا نه کسی تبلیغات میخره ازت نه این شرکت های تبلیغاتی پول خوبی میدن به برکت شبکه های اجتماعی هم بیشتر موضاعات وب کاربرشونو از دست دادن . حالا با این وضعیت پیش اومده هم فکر کنم کسی بخواد وارد ویمستری بشه باید بهتر فکر کنه.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
وضعیت خود وبمستری هم جالب نبود قبل این داستانا نه کسی تبلیغات میخره ازت نه این شرکت های تبلیغاتی پول خوبی میدن به برکت شبکه های اجتماعی هم بیشتر موضاعات وب کاربرشونو از دست دادن . حالا با این وضعیت پیش اومده هم فکر کنم کسی بخواد وارد ویمستری بشه باید بهتر فکر کنه.
شبکه های مجازی قطعا رقیب و در اکثر موارد جایگزین سایت هایی شدن که فعالیت محتوایی یا فروشگاهی دارن در نتیجه الان ورود به این دو حوزه با سایت معقول نیست اما سایت های خدماتی تنها نمونه سایت هایی هستند و خواهند بود که هرگز جایگزینی نخواهند داشت پس روی این مدل سایت ها سرمایه گذاری کنید

بالا