• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بـــــهترین پی تی سی جهان

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان به جرات میتونم بگم سایتی که امروز معرفی میکنم بهترین و عالی ترین سایت واسه دوستان کلیکرمون هست
با بالاترین میزان درآمد و بالاترین رنج کلیک زیر مجموعه های اجاره ای این سایت رو به بهترین و عالی ترین سایت تبدیل کرده در ضمن پرداخت ها آنی هستش و در عرض چند ثانیه پول به جساب Perfect Moneyتون ارسال میشه به همه توصیه میشه توی سایت ثبت نام و کار کنند چون واقعا سایت فوق العاده ای واسه کلیکه..
البته روش های مختلفی جز کلیک کردن واسه درآمد داره مثه بازی شیر یا خط و کسب درآمد از طریق ثبت نام و ...

در ضمن دوستانی که زیر مجموعه من میشن برای برنامه ریزی بلند مدت و درآمد روزی 5تا10دلار کمکشون میکنم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شما با چندتا زیرمجموعه به این درآمد رسیدی؟
یا اگه بدون زیرمجموعه بوده با چندروز فعالیت؟ نگه کلیکاش چندیه؟

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
من روزای اول که بدون زیر مجموعه و صفر شروع کردم حدودا روزی 20سنت درآمدم بود تا الان که با مدیریت زیرمجموعه اجاره ای هام که حدودا 200تا میشه روزی حدود 2تا 2.20 درآمد دارم خوبیش اینه که درآمد تون صابت و میزان کلیک زیر مجوعه های اجاره ای واقعا عالیه..من حدود 30روز هست که توی این سایت فعالیت میکنم و نزدیک 7و8تا کلیک یک سنتی و چند تا نیم سنتی داره
شما با چندتا زیرمجموعه به این درآمد رسیدی؟
یا اگه بدون زیرمجموعه بوده با چندروز فعالیت؟ نگه کلیکاش چندیه؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
من روزای اول که بدون زیر مجموعه و صفر شروع کردم حدودا روزی 20سنت درآمدم بود تا الان که با مدیریت زیرمجموعه اجاره ای هام که حدودا 200تا میشه روزی حدود 2تا 2.20 درآمد دارم خوبیش اینه که درآمد تون صابت و میزان کلیک زیر مجوعه های اجاره ای واقعا عالیه..من حدود 30روز هست که توی این سایت فعالیت میکنم و نزدیک 7و8تا کلیک یک سنتی و چند تا نیم سنتی داره

تشکر از توضیحاتتون بنده هم ثبت نام میکنم ضرر که نداره :)

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
اگر 10 دلار سرمایه گذاری کنیم اونوقت درمادمون چقدر میشه ؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
از اینترنت نامحدود استفاده میکنید؟
اجاره زیرمجموعه هاش ماهی چنده؟
معمولا میانگین کلیکشون چندتاس؟

ارسال شده با مشت و لگد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بدون زیر مجموعه و درحالت عادی چند روز طول میکشه به 1 دلار برسیم؟

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
عضو شدم با همین نام کاربری ;)

benima

Registered User
لایک‌ها
64
اگر 10 دلار سرمایه گذاری کنیم اونوقت درمادمون چقدر میشه ؟
نهایتش بعد 30 روز اگر خیلی خوب بخای فک کنی 15 دلار

بدون زیر مجموعه و درحالت عادی چند روز طول میکشه به 1 دلار برسیم؟

روزی 40 سنت نهایت اگر 30 روز بزنی سر ماه میشه 1 دلار و خورده ای
نه این سایت بلکه بهترین و بهترین تر از همین دست سایتها دوستان هیچی نصیبتون نمیکنه و اصا ارزش یک دقیقه وقت گذاشتنم نداره
من تو تاپیکهای دیگه هم گفتم نگا به تیتر پست نندازید همه اینها حرفه
اونی که تاپیک زده فقط از شما استفاده میکنه واسه اینکه زیرمجموعه اش بشید و اون راحت درامد دربیاره
وگرنه بره خود استارتر تاپیک بدون زیر مجموعه مستقیم تو این جور سایتها سرمایه گذاری کنه ببینم چقدر ماهی میتونه دربیاره
گول تیتر هیچ تاپیکی رو نخورید من بعد از ساها فعالیت تو سایتهای درامد خارجی فقط توصیه میکنم تسک بزنید که درامد نسبتا خیلی خیل بهتره
و اون بسگی به خود شخص داره هر چی بیشتر تسک بزنی بیشتر درمیاری
نه اینکه یه عده بیان فقط بخاطر جیب خودشون ملت رو بزارند سر کار تا اخر یارو هر روز کلیک کنه اخرش یه دلار دربیاره
هر وقت خود استارتر تونست با برنامه ریزی که میگه و ارایه سند ثابت کنه که روزی 5 دلار نه زیاد دربیاره که همش حرفه اونوقت اونم با تحقیق برید و کار کنید پیشنهاد میکنم هیچ وقت یه دلارم سرمایه نذارید واسه این سایتها

spiral

Registered User
لایک‌ها
347

نه این سایت بلکه بهترین و بهترین تر از همین دست سایتها دوستان هیچی نصیبتون نمیکنه و اصا ارزش یک دقیقه وقت گذاشتنم نداره
اونی که تاپیک زده فقط از شما استفاده میکنه واسه اینکه زیرمجموعه اش بشید و اون راحت درامد دربیاره
وگرنه بره خود استارتر تاپیک بدون زیر مجموعه مستقیم تو این جور سایتها سرمایه گذاری کنه ببینم چقدر ماهی میتونه دربیاره
گول تیتر هیچ تاپیکی رو نخورید من بعد از ساها فعالیت تو سایتهای درامد خارجی فقط توصیه میکنم تسک بزنید که درامد نسبتا خیلی خیل بهتره
نه اینکه یه عده بیان فقط بخاطر جیب خودشون ملت رو بزارند سر کار تا اخر یارو هر روز کلیک کنه اخرش یه دلار دربیاره
هر وقت خود استارتر تونست با برنامه ریزی که میگه و ارایه سند ثابت کنه که روزی 5 دلار نه زیاد دربیاره که همش حرفه اونوقت اونم با تحقیق برید و کار کنید پیشنهاد میکنم هیچ وقت یه دلارم سرمایه نذارید واسه این سایتها

روزی 40 سنت سر ماه 12 دلار میشه نه 1 دلار

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
مثل پرفکت مانی باید بدون وی پی ان باشی ؟

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
نه اینترنتم نامحدود نیست اتفاقا همین امشب شارژ کردم لول ببین 50تازیر مجموعش ده تومن از 3زیر مجموعه شروع میشه برو به بالا میانگین فوق العاده عالیه
از اینترنت نامحدود استفاده میکنید؟
اجاره زیرمجموعه هاش ماهی چنده؟
معمولا میانگین کلیکشون چندتاس؟

ارسال شده با مشت و لگد

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
عزیز دلم همه مثه شما نیستن جنس بخرن بفروشن والا ما پول شمارو نداریم به خداوندیه خدا قسم من تا امروز واسه سود خودم هیچ وقت توی این سایتا تبلیغ نکردم و نمیکنم 10نفرم کسایی بودن که روش های تسک زنی رو یادشون دادم که الان واسه خودشون کسی هستن اینا اصلا واسه گفتن نیست و منم نمیخوام بگم نمیدونم چند ساله تو سایت های کلیکی کار میکنی ولی حتما میدونی سایت های اسکم و غیر اسکم به چه صورت هستن دو اینکه من هیچ کسو تشویق به سرماسه گذاری نکردم از همینجا هم میگم دوستان کلیک کنن و زیر مجموعه بخرن من با سند به شما نشون میدم که روزی همین الان من بالای 5دلار از سه سایت معروف پی تی سی درآمد دارم و اینم مدیون برنامه ریزی درستم هستم نه سرمایه گذاری خلاصه عزیز ما پول شمارو نداریم بزنیم تو کار خرید و قروش سخت افزار عزیزم من به همین مقدار پول هم محتاجم و واسم بسه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
یعنی بدون زیر مجموعه و ارتقا میتونیم ماهی 12 دلار دربیاریم؟تایید میشه این مبلغ؟

بالا