• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلاخره ما هم صاحب يه سايت درست درمون شديم

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من Templatesh رو یه جایی دیدم , اگه از جایی می گیرید فقط کپی رایتش رو زیرش بزنید . ولی خوب فارسیش کردی چو تمپلیت های Jaguar خیلی سخت فارسی می شن . :cool:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از nendoke :
من Templatesh رو یه جایی دیدم , اگه از جایی می گیرید فقط کپی رایتش رو زیرش بزنید . ولی خوب فارسیش کردی چو تمپلیت های Jaguar خیلی سخت فارسی می شن . :cool:
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
پس طراحيش كار كيه؟ ;)

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه به ضرر کسی تموم نمی شه می تونم همین حالا لینکش رو بدم , طراحیش ماله یه پسر جوون و اسپانیایی به اسم مستعار Jaguar هست . :hmm:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از nendoke :
اگه به ضرر کسی تموم نمی شه می تونم همین حالا لینکش رو بدم , طراحیش ماله یه پسر جوون و اسپانیایی به اسم مستعار Jaguar هست . :hmm:
ولي نندوك تو صاحاب اينترنتي نه؟
راستشو بگو :D
خلاصه اينترنت زير دستته
ايول ;)

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از shankimout :
http://www.designlab-studio.com

یکمی از کاراش مونده . نظر بدین :D
ببينم سايت شما با بازي هايي مثل دوم ارتباطي نداره!!

يه دفه صداي انفجار بمب ميزاشتي :blink:

شوخي كردم و خيلي آقايي پسر خوب :happy:

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
من كه نگفتم تمپليت كار خودم بود . خودم دكامپايلش كردم و همه جاشو خودم درست كردم . لينكشو بزار . هركي ميخاد بره دكامپايلش كنه ببينه چه جوري ميشه و بعد اين جوري اديتش كنه . در ضمن اينم بهت بگم كه من خودم يكي از تمپليت نويس هاي TM هستم . ميتوني تو قسمت ممبرز منو پيدا كني . ميدوني كه TM هركس رو به عنوان عضو قبول نميكنه . مثل فورم نيست كه يه ايميل وارد كني و رو يه لينك كليك كني و عضو بشي. :hmm:

خوب من الان 3- 4 ساله دارم كار طراحي ميكنم ولي تا حالا از خودم سايتي نداشتم . دليلش اينه كه من محصلم و انچنان وقت اضافه ندارم و الانم كه دارم يه CMS درست ميكنم ديگه وقت سر خاروندن ندارم . مگه اينكه مايش درس درمون باشه . پس يه سايت سبك كه جنبه معرفي داشته باشه لازم بود كه من نداشتم . خوب وقتي ادم ميتونه كار به اين تميزي رو ظرف 1 هفته درس كنه براي چي بره 6 ماه زحمت بكشه . فلش كار نكردي كه . فكر ميكني مثله پازل و ابجكت هارو كنار هم بچينيم .

كاراي فلش قشنگ و زيبايي هم تا حالا انجام دادم . بچه ها ميدونن ازشون بپرس :wacko:

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من که چیزی نگفتم , راستی شانکی تا با چه اسمی اونجایی , چطور من تو این 4 سالی ندیدمت . :happy:

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من که چیزی نگفتم همون اولش هم گفتم کارت خوب بوده , راستی شانکی تا با چه اسمی اونجایی , چطور من تو این 4 سال ندیدمت . :happy:

بالا