• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلوتوث در تبلت axtrom axpad v1

karimi2409

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به همگی
دوستان کسی با این تبلت کار کرده؟ AXTROM axpad V1
میگن بلوتوث اکسترنال میشه بهش وصل کرد! ولی من که هر کاری کردم بلوتوثم رو شناسایی نمیکنه!

کسی میتونه کمک کنه؟
پورت USB هم داره!

rezapr2

Registered User
لایک‌ها
248
کی گفته؟؟
نه وصل نمیشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نحوه راه اندازی USB Dongle Modem برای اتصال به اینترنت GPRS تلفن همراه در تبلت Axtrom V1 چگونه است؟

1. قبل از راه اندازی توجه داشته باشید که این تبلت فقط از مودم هایی که در فهرست زیر نام برده شده است پشتیبانی می کند:

HUAWEI: E220, E230, E169G, E160E, E175, E173, W8, E153, E153u6
ALCATEL: AL720
ZTE: MF190, MF110, MF210, AC2736

2. سیم کارت را در USB Dongle Modem قرار داده و به درگاه USB متصل کنید (در تبلت V1 از USB OTG Cable برای اتصال MODEM استفاده نکنید) و سپس تبلت را روشن کنید.

3. وارد تنظیمات اندروید شوید، 3G Network را انتخاب کنید و سپس وارد قسمت Add 3G Network شوید.
4. تنظمیات را مطابق با اپراتور تلفن همراه خود وارد کرده و برروی Connect کلیک کنید. در جدول زیر تنظیمات اپراتورهای ایران را

می توانید مشاهده کنید: (به این نکته توجه داشته باشید که متاسفانه همراه اول دارای تجهیزات BTS قدیمی و همچنین استفاده از تجهیزات شبکه یکسانی نمی باشد، امکان عدم اتصال و یا کندی سرعت با این نوع سیم کارت ها وجود دارد)
http://service.avajang.com/fa/support/faq/tablet/include/usbdongelmodem_tablet.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
رم افزار Bluetooth File Transfer را از این قسمت دانلود کنید.
ابتدا فایل را از حالت فشرده خارج سازید (Unzip) و سپس برروی حافظه MicroSD کپی کرده و نصب نمایید.

karimi2409

Registered User
لایک‌ها
25
رم افزار Bluetooth File Transfer را از این قسمت دانلود کنید.
ابتدا فایل را از حالت فشرده خارج سازید (Unzip) و سپس برروی حافظه MicroSD کپی کرده و نصب نمایید.

آخه مسئاله اینجاست که اصلا بلوتوث توسط تبلت شناسایی نمیشه!

miladmichael91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی هیچ کسی با این تبلت کار نکرده؟
من خودم یکی دارم باید براش دانگل بلوتوث بخری بعد به یوسبیش وصل کنی اگرم میخوای بهش سیمکارت وصل کنی باید دانگل مودم رو بخری اما وقتی بخوای سیمکارت وصل باشه باید بلوتوث رو بکنی اما وقتی میخوای بلوتوث روش باشه بلعکس

بی دلیل نیست که اینقد ارزون. مسه سگ پشیمونم که چرا خریدم. دی وی دی پیلیر میخریدم بهتر بود. همشم هنگ میکنه بازی ها رو هم در هر 100 تا 1 رو اجرا میکنه

پیشنهاد میکنم سری بفروشش تا گرونه تا 1 ماه دیگه میشه 250

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
ارزش خرید ندارهههههه؟

silver123

Registered User
لایک‌ها
12
منم داشتمش از دی جی کالا گرفته بودم! تا مهلت 48 ساعت تستش تموم نشده بود بردم پس دادم!
سرعتش خوب بود ولی صفحه نمایشش غیرقابل تحمل!
توی تبلتای داخل ایران قیمتش خوبه اما با تبلتایی که از چین میتونی سفارس بدی مقایسه کنی دوزار نیمارزه!

hackn82

Registered User
لایک‌ها
12
ولي من سه ماهه كه اين تبلتو خريدم.كاملا ازش راضيم.
مدل بلوتوث چي بود؟

hackn82

Registered User
لایک‌ها
12
من خودم یکی دارم باید براش دانگل بلوتوث بخری بعد به یوسبیش وصل کنی اگرم میخوای بهش سیمکارت وصل کنی باید دانگل مودم رو بخری اما وقتی بخوای سیمکارت وصل باشه باید بلوتوث رو بکنی اما وقتی میخوای بلوتوث روش باشه بلعکس

بی دلیل نیست که اینقد ارزون. مسه سگ پشیمونم که چرا خریدم. دی وی دی پیلیر میخریدم بهتر بود. همشم هنگ میکنه بازی ها رو هم در هر 100 تا 1 رو اجرا میکنه

پیشنهاد میکنم سری بفروشش تا گرونه تا 1 ماه دیگه میشه 250

مدل بلوتوث چي بود دوست عزيز؟

soheilk7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل بلوتوث چي بود دوست عزيز؟

سلام دوست عزیز
این تبلت از تظر من بهترین تبلت تو این قیمت هستش اما متاسفانه از بلوتوس نمیشه استفاده کرد من حتی به آوازنگ زنگ زدم که مطمئن شدم تمام بازی های hd رو هم ساپورت میکنه

بالا