• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلوكه كردن يه شماره

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
چطوري ميشه رو گوشياي نوكيا شماره يه نفر رو بلوك كرد
مثلا اگه اون شماره تماس گرفت بگه "تماس با مشترك موردنظر امكانپذير نميباشد"
البته رو گوشياي سري 60 يه چنين امكاني هست ولي نه به اين صورت

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
منظورت فکر میکنم Black List باشه ... نه ؟

اون کاره همون Reject رو میکنه ! یعنی برای طرف Busy میزنه ... اون کاری که شما میخوای ... باطری و این صحبت هاست !‌:D

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
منظورت فکر میکنم Black List باشه ... نه ؟

اون کاره همون Reject رو میکنه ! یعنی برای طرف Busy میزنه ... اون کاری که شما میخوای ... باطری و این صحبت هاست !‌

آره رو گوشيهاي سري 60 يه نرم افزار بنام black list هست كه همون reject رو انجام ميده
ولي يكي از بچه‌ها ميگه يه كد با * و # هست كه يه شماره رو ميدي و طرف زنگ ميزنه ميگه تماس با مشترك موردنظر امكانپذير نمي‌باشد يا .........

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از amironline :
چطوري ميشه رو گوشياي نوكيا شماره يه نفر رو بلوك كرد
مثلا اگه اون شماره تماس گرفت بگه "تماس با مشترك موردنظر امكانپذير نميباشد"
البته رو گوشياي سري 60 يه چنين امكاني هست ولي نه به اين صورت

اگه بگه " شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد " کارت راه می افته من یه راهی بلدم
البته خیلی راه بی نقصی نیست اما کار راه اندازه

شماره ات رو دایورت می کنی روی یک شماره ایی که در شبکه موجود نمی باشد
نمی دونم 0919 هست یا نه اگر نیست فرضا یه شماره ای با پیش شماره 0919 رو دایورت داشته باش
البته طرفی که زنگ میزنه 2-3 تا بوقه آزاد ( برحسب تنظیم دایورت گوشیت )) می شنوه اما بعدش پیغامه " شماره مورد نظر در شبکه ... " رو می شنوه :blush:
چه جلب ... اما خیلی نامردی اگر با این روش بخوای دختر مردم رو بپیچونی :blush: ( شوخی کردما . ببخشید )

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته این کلک ها دیگه قدیمی شده و لو رفته! :D

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
اگه بگه " شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد " کارت راه می افته من یه راهی بلدم
البته خیلی راه بی نقصی نیست اما کار راه اندازه

شماره ات رو دایورت می کنی روی یک شماره ایی که در شبکه موجود نمی باشد
نمی دونم 0919 هست یا نه اگر نیست فرضا یه شماره ای با پیش شماره 0919 رو دایورت داشته باش
البته طرفی که زنگ میزنه 2-3 تا بوقه آزاد ( برحسب تنظیم دایورت گوشیت )) می شنوه اما بعدش پیغامه " شماره مورد نظر در شبکه ... " رو می شنوه
چه جلب ... اما خیلی نامردی اگر با این روش بخوای دختر مردم رو بپیچونی ( شوخی کردما . ببخشید )

مطمئن باش شما يا هيچ دختر ديگه‌اي قرار نيس پيچونده بشي!؟
ولي اينجوري خوب نيس خيلي تابلو كه دايورت كردي

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از amironline :
مطمئن باش شما يا هيچ دختر ديگه‌اي قرار نيس پيچونده بشي!؟
ولي اينجوري خوب نيس خيلي تابلو كه دايورت كردي

بسته به تنظیمات گوشیت و آی کیو طرفت داره

اگه روی 1 زنگ دایورت بشه ... خیلی نرمال میشه .... حتی اگر شماره کسی که دردسترس نیست رو داری می تونی دایورت کنی رو اوون که پیغام تغییر کنه
روش دیگری هم هست که نمی گم چون خودمم بلد نیستم !!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
روش Divert که خیلی تابلوه ! الان دیگه بچه ها هم میفهمن :D

وقتی شما divert میکنی رو یه شماره ... حالا هر چی که میخواد باشه و هرچی که میخواد بگه ... من که به شما زنگ میزنم ، روی گوشیم مینویسه که الان divert شد !!!

بهترین راه کشیدن باطری گوشی هست ... که سنگین و رنگین ... بدون هیچ پیغام اضافی به طرف ، میگه در دسترس نیست ! :D

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین راه کشیدن باطری گوشی هست ... که سنگین و رنگین ... بدون هیچ پیغام اضافی به طرف ، میگه در دسترس نیست !

مثل اينكه نااميد شدي!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از شايان :
روش Divert که خیلی تابلوه ! الان دیگه بچه ها هم میفهمن :D

وقتی شما divert میکنی رو یه شماره ... حالا هر چی که میخواد باشه و هرچی که میخواد بگه ... من که به شما زنگ میزنم ، روی گوشیم مینویسه که الان divert شد !!!

بهترین راه کشیدن باطری گوشی هست ... که سنگین و رنگین ... بدون هیچ پیغام اضافی به طرف ، میگه در دسترس نیست ! :D

حالا دیگه روشهای منو بچه ها هم می فهمن ؟
یه روش دیگه هم هست البته
همیشه همراهتون یه ظرف زودپز داشته باشید . وقتی زنگ خورد سریع گوشی رو بذارید توی زودپز درشم ببندید . بعیده اونجا آنتن بده مگر اینکه گوشی شایان بنویسه الان من داخل زودپز هستم :happy:

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نمیخواستم بنویسم ولی چکنم که اینکه یه گوشی بنویسه من تو زودپز هستم خیلی جالب بود و گفتم بخاطر این صفایی که اینجا هست منم دو راه آخر رو براتون بنویسم

1) دستگاهی وجود داره بنام آنتن قطع کن که روی گوشی نصب میشه و همون کار زودپز رو انجام میده
2) روش خیلی ساده تری هم هست ، فویل آلومینیم اینروزها همه جا پیدا میشه ، چرا یه ورق کوچیکشو توی جیب نمیذارین؟ هرجا خواستین آنتن نده کافیه گوشیتونو بپیچین لای اون.

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی تا یادم نرفته خدمت دوستان عرض کنم که روی گوشیهای سونی اریکسون دو تا گزینه برای این کار وجود داره ،

1) منوی Settings > گزینه Calls > گزینه Manage Calls > گزینه Restrict Calls > گزینه All Incoming
کل تماسهای ورودی به گوشی صدای بوق اشغال رو خواهند شنید. ولی شما میتونید به دیگران زنگ بزنید

2) منوی Settings > گزینه Calls > گزینه Manage Calls > گزینه Accept Calls > گزینه Only From List
تنها کسانی صدای بوق اشغال رو نمیشنوند (یعنی تماسشون برقرار میشه و گوشی شما زنگ میزنه) که شماره شون توی گوشی ثبت شده باشه. در این حالت هم شما میتونید به دیگران زنگ بزنید

نمیدونم که چنین گزینه هایی توی گوشیهای نوکیا هم هست یا نه ولی اگه گوشیتونو بگردین شاید پیداش بکنین

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از S_Engineer :
راستی تا یادم نرفته خدمت دوستان عرض کنم که روی گوشیهای سونی اریکسون دو تا گزینه برای این کار وجود داره ،

1) منوی Settings > گزینه Calls > گزینه Manage Calls > گزینه Restrict Calls > گزینه All Incoming
کل تماسهای ورودی به گوشی صدای بوق اشغال رو خواهند شنید. ولی شما میتونید به دیگران زنگ بزنید

2) منوی Settings > گزینه Calls > گزینه Manage Calls > گزینه Accept Calls > گزینه Only From List
تنها کسانی صدای بوق اشغال رو نمیشنوند (یعنی تماسشون برقرار میشه و گوشی شما زنگ میزنه) که شماره شون توی گوشی ثبت شده باشه. در این حالت هم شما میتونید به دیگران زنگ بزنید

نمیدونم که چنین گزینه هایی توی گوشیهای نوکیا هم هست یا نه ولی اگه گوشیتونو بگردین شاید پیداش بکنین

این روش دقیقا برعکس برنامه های بلک لیست هست . در گوشیهای نوکیا غیر سیمبین من ندیدم .

PePish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی گوشیهای نوکیا یه قسمت هست به اسمه call barring که این کارو میکنه ولی وقتی می خوای فعالش کنی یه کد 4 رقمی میخواد کسی نمیدونه این کد چنده؟(در ضمن گوشی من 3250)

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه اشتباه نکنم اون گزینه رو باید مخابرات برات فعال کنه . در غیر این صورت همون پسورد گوشیت رو میخواد که جواب نمیده

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه روش دیگه وجود داره برو تو phone setting گزینه network selektion رو انتخاب کن 2 تا گزینه داره اولی اتوماتیک دومی manual
دومی رو انتخاب کن گوشی می گرده search میکنه بعد از چند ثانیه باز 2 تا گزینه می یاد اولی IR-TCI دومیIR VALIACOM دومی ماله تالیا هست انو انتخاب کن حالا request میفرسته بعد No network acces میده حالا اگه بهت زنگ بزنن میگه تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد
در حقیقت تو اپراتور تالیا رو انتخاب کردی و تو شهر هایی که تالیا دارن امکان پذیر هست فقط بعد از این کارا گوشتیتو تا زمانی که میخوای در دسترس نباشی تنظیماتشو بر نگردون یعنی بذار تو همون صفحه operators باشه
امیدوارم به کارت بیاد
اما اگه طرف وارد باشه میگه چرا باطری در آوردی هان هان هان؟؟؟؟؟؟؟؟
:lol: :( :( :( :( :lol:

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از PePish :
توی گوشیهای نوکیا یه قسمت هست به اسمه call barring که این کارو میکنه ولی وقتی می خوای فعالش کنی یه کد 4 رقمی میخواد کسی نمیدونه این کد چنده؟(در ضمن گوشی من 3250)

0000 (چهارتا صفر) رو امتحان کن

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
یکی از دوستای من یه کد داشت البته هر کاری کردم بهم نداد...اما جالب بود هر شماره که زنگ می زد وقتی دکمه قطع یا همون عکس گوشی قرمز رو می زد می گفت شماره در دسترس نیست.جالب بود که شماره رو می دید اگر نمی خواست این کارو می کرد...گوشی روشن بود و می فهمید کی زنگ می زنه گوشی هم نوکیا 3

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
یکی از دوستای من یه کد داشت البته هر کاری کردم بهم نداد...اما جالب بود هر شماره که زنگ می زد وقتی دکمه قطع یا همون عکس گوشی قرمز رو می زد می گفت شماره در دسترس نیست.جالب بود که شماره رو می دید اگر نمی خواست این کارو می کرد...گوشی روشن بود و می فهمید کی زنگ می زنه گوشی هم نوکیا 6680 بود

بالا