• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلوک شدن اکانتهای ایگولد

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
من با یه شماره حساب یه 5-6 ماهی بود کار میکردم که 1 هفته پیش متوجه شدم Block شده . حالا من سوالم اینه که منی که تو این 5-6 ماه هیچ اکانتی باز نکردم چرا ایگولد باهم اینکارو کرده و اکانت منو بلاک کرده ؟؟؟؟؟؟

آیا راهی هست اکانت رو از بلاک خارج کرد؟
به چه دلایلی ایگولد اکانتی بلاک میکنه؟

الانم رفتم از سایت ایگولد یه دونه جدید باز کردم و میترسم اینم مثل اون بشه و بلاک بشه ، لطفا منو راهنمایی کنید

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ایگلد بلاک کرده؟
من چند ساله استفاده میکنم یه بارم نشده بلاک بشه
صد تا هم همزمان داشته باشی مشکلی نیست.
نکنه میل زدن بهت گفتن بلاک شده؟
اگه جواب مثبته باید بگم اون میل از طرف ایگلد نیست

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ایگلد بلاک کرده؟
من چند ساله استفاده میکنم یه بارم نشده بلاک بشه
صد تا هم همزمان داشته باشی مشکلی نیست.
نکنه میل زدن بهت گفتن بلاک شده؟
اگه جواب مثبته باید بگم اون میل از طرف ایگلد نیست

نه عزیز، ایگولد اکانت منو بلاک کرده
حتی موقعی که کسی میخواد پولی بش بریه میگه این اکانت بلاک شده است شما نمی توانید پولی واریز کنید
حتی پولی که تو اکانت دارم رو به هر اکانتی نمی تونی بدی مگر اینکه اونطرف برای واریز پول از طرف اکانتهای بلاکی Accept کرده باشه
اون میل که میدونم همشون الکین و از طرف ایگلولد نمیاد ولی واقعن اکانت من از جانب ایگولد بسته شده :(

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
فكر كنم ايگولد اكانت هايي كه مدت زادي رو وقتي باهاش كار نكني اتوماتيك بلاكه ميكنه.
من حدود 40دلار يكي دو سال پيش تو اولين حسابم داشتم ولي تا چند ماه اصلا بهش سرنزدم كه ديدم بلاكه شده باهاشون پيگيري كردم جواب درست حسابي نگرفتم ولي گفته بودن كه براي اينكه اكانتتون باز بشه بايد به فلان شماره ما زنگ بزنيدو ... چون به دردسرش نمي ارزيدو من هم انگليسيم زياد جالب نيست بي خيالش شدم اون ايميل ها هم از طرف دوستان بود.
:)

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ببخشید این حرف رو میزنم اما بیشتر نا امیدم کردید چون هنوز نمی دونید چه جوری اکانت بلاک میشه :(
مثلا دیشب یکی دیگه از دلایلش فهمیدم یه پولی از اکانت بلاک شده یکی از دوستان گرفتم بعد دیدم 1 ساعت نشده اکانت منو ایگولد بلاک کرده بعد که پیگیری کردم ایگولد گفت شما قوانین سایت رعایت نکردید نباید از اکانت های بلاک شده پول میگرفتید ........
حالا بازم برای جای سوال گزاشته چون منی که اکانتم بلاک شد ، پولمو ریختم به حساب دوستم یعنی اونم از حساب بلاک شده پول گرفت ولی اون بلاک نشده حالا چه سری این وسط هست ...........

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
راستی یه سوال دیگه
راست میگن ایگولد هم اکانت verified میده ؟؟؟؟؟؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام اکانت معمولا اگر آدرس اشتباهی داده باشی بلوکه میشه. راه حل در قسمت ریپورت ایگولد بهشون ایمیل میزنی و یک شماره اکانت به شما میدن که باید 50 سنت به حسابشون بریزی بعد یک نامه برات پست میکنن که یک شماره فعالسازی داخلش هست این شماره رو بهشون ایمیل میکنی اکانتت فعال میشه. نامه از انگلیس میاد من یکیش رو دارم.

شما هم که گفتی 40 دلار داشتی میتونی به راحتی اکانت فعال کنی.

دوست عزیز این سایتی که توی امضای شما هست ماله خودتون هست؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ببخشید این حرف رو میزنم اما بیشتر نا امیدم کردید چون هنوز نمی دونید چه جوری اکانت بلاک میشه :(
مثلا دیشب یکی دیگه از دلایلش فهمیدم یه پولی از اکانت بلاک شده یکی از دوستان گرفتم بعد دیدم 1 ساعت نشده اکانت منو ایگولد بلاک کرده بعد که پیگیری کردم ایگولد گفت شما قوانین سایت رعایت نکردید نباید از اکانت های بلاک شده پول میگرفتید ........
حالا بازم برای جای سوال گزاشته چون منی که اکانتم بلاک شد ، پولمو ریختم به حساب دوستم یعنی اونم از حساب بلاک شده پول گرفت ولی اون بلاک نشده حالا چه سری این وسط هست ...........
مطمئن باش بعد از 5 سال میدونم چجوری میشه چجوری نمیشه
وقتی بهت میگم که نمیشه در مورد دلیلیه که آوردی و گفتی چند تا اکانتو اینا . ایگلد به این چیزا کاری نداره بلاک شدن فقط واسه استفاده نکردن به مدت 2 هفتس(شاید زمانش تغییر کرده باشه)
شما میگی به این بلاک شدن؟ وقتی با یه کار کوچیک درست میشه؟
چیزی هم به نام اکانت وریفای شده ی ایگلد وجود نداره

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام اکانت معمولا اگر آدرس اشتباهی داده باشی بلوکه میشه. راه حل در قسمت ریپورت ایگولد بهشون ایمیل میزنی و یک شماره اکانت به شما میدن که باید 50 سنت به حسابشون بریزی بعد یک نامه برات پست میکنن که یک شماره فعالسازی داخلش هست این شماره رو بهشون ایمیل میکنی اکانتت فعال میشه. نامه از انگلیس میاد من یکیش رو دارم.

شما هم که گفتی 40 دلار داشتی میتونی به راحتی اکانت فعال کنی.

دوست عزیز این سایتی که توی امضای شما هست ماله خودتون هست؟

خوب ایگولد از کجا میفهمه که آدرس درسته یا غلط
دوم من آدرس شهر و استان درست دادم و حتی zip کد درست اما بازم بلاک میشه
بهشون تماس گرفتم بهم گفتند که قوانین سایت رعایت نکردید ، میگن از یه Ip چند تا حساب باز نکن ((( حالا شما میگد بدون مشکل میشه باز کرد )))
ممنون از بابت راهنمایی اما این report کجاست
در مورد سوال آخرتونم عرض کنم بله ، سایت خودم هست

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
مطمئن باش بعد از 5 سال میدونم چجوری میشه چجوری نمیشه
وقتی بهت میگم که نمیشه در مورد دلیلیه که آوردی و گفتی چند تا اکانتو اینا . ایگلد به این چیزا کاری نداره بلاک شدن فقط واسه استفاده نکردن به مدت 2 هفتس(شاید زمانش تغییر کرده باشه)
شما میگی به این بلاک شدن؟ وقتی با یه کار کوچیک درست میشه؟
چیزی هم به نام اکانت وریفای شده ی ایگلد وجود نداره

دوست عزیز ، اخه مشکل همین جاست، من هم با اکانتم کار میکردم هم اینکه 2-3 روزی 1 بار پول توش میاومد اما بازم بلاک شد ، ای کاش ایگولد برای هر اکانت که بلاک میکرد دلیلشو هم میگفت

این وریفای شده رو هم از یکی از بچه ها شنیده بودم برای خودمم تعجب داشت، الان که گفتید دیگه مطمئن شدم

در ضمن شرمنده اگه خدایی نکرده بی ادبی کردم ، قصد جسارت نداشتم ;)

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام اگر هیچ موردی نیست ممکنه یکی برات abuse report میفرسته و اکانتت بلوکه میشه این احتمالش زیاد هست.

یک سئوال شما از چه اسکریپتی برای سایتت استفاده کردی؟ یه پی ام بده خواستی میتونم برات تبلیغ کنم.

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
موقعی که ریپورت کلاه برداری کسی به ایگولد میرسه اکانت رو بلاک میکنه. یکی از دوستان با این مشکل سر و کار داشتن.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
موقعی که ریپورت کلاه برداری کسی به ایگولد میرسه اکانت رو بلاک میکنه. یکی از دوستان با این مشکل سر و کار داشتن.

حرف دهنتو بفهم
وقتی چیزی نمی دونی بیخود پست الکی نده

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون من یه چیزی بگم و برم پی کارم .
من یه اکانت در ایگولد باز کردم تقریبا 5 الی 6 ماهی هست ولی هنوز هم توش یک سنت هم واریز نکردم
23t06dg.gif
ولی هنوز اکانتم بازه . همین الان که این تاپیکو خوندم رفتم و چکش کردم ولی بسته نشده بود .
راستی شما حسابی دیدید که توش 0$ پول داشته باشه
4.gif

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
من با یه شماره حساب یه 5-6 ماهی بود کار میکردم که 1 هفته پیش متوجه شدم Block شده . حالا من سوالم اینه که منی که تو این 5-6 ماه هیچ اکانتی باز نکردم چرا ایگولد باهم اینکارو کرده و اکانت منو بلاک کرده ؟؟؟؟؟؟

آیا راهی هست اکانت رو از بلاک خارج کرد؟
به چه دلایلی ایگولد اکانتی بلاک میکنه؟

الانم رفتم از سایت ایگولد یه دونه جدید باز کردم و میترسم اینم مثل اون بشه و بلاک بشه ، لطفا منو راهنمایی کنید

وقتی برای مدت زیادی موجودی توی ایگولد نداشته باشید اکانت بلاک میشه. خودتون هم متوجه نمیشید ولی اگه کسی پول بفرست به حسابتون برگشت میخوره میگه این اکانت بلاک شده.

وقتی پول توی اکانت هست نگران بلاک شدنش نباش.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
حرف دهنتو بفهم
وقتی چیزی نمی دونی بیخود پست الکی نده

فکر نکنم دوستمون آقای مصلحی ( کاشان وب ) قصد جسارتی داشته ! حرف ایشان را من هم تایید می کنم .

ایمیل هایی کلاهبرداری که به شما زده میشه که مثلا 5 دلار به این حساب ایگولد بریزید ، 100 دلار جایزه بگیرید اگر به سایت ایگلود ریپورت کنید ، ایگلود اکانت آن طرف را می بنده ! خود من چندین یک از ایمیل ها را به ایگولد ریپورت کردم و به من جواب دادن که اکانت مورد نظر بلاک شد !

من فکر کنم منظور آقای مصلحی این بود که یکی از دلایل بلاک این است که کسی ریپورت کند ! نه اینکه شما کلاهبردارید !!!

گفت شما قوانین سایت رعایت نکردید نباید از اکانت های بلاک شده پول میگرفتید ........

اگه واقعا اینطوره ، پس چرا این گزینه را گذاشتند !!؟؟؟ :eek:
مگه خلند که به کاربر این امکان را بدن که از اکانت های بلاک شده پول بگیره و سپس به این بهانه بلاکش کنند !!! یکم غیر منطقی میباد !

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من این مشکل رو داشتم . داخل حساب 30 دلار موجود بود . اما بلوک شد . برای این بلوک شدن هم هیچ پیام یا اخطاری دریافت نکردم .

البته امکان دریافت از اشتراک های بلوک شده توسط دیگر کاربران هم وجود داره .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
البته امکان دریافت از اشتراک های بلوک شده توسط دیگر کاربران هم وجود داره .

یعنی چی ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
یه تنظیم کوچک داخل اکانتتون که انجام بدید میتونید از اکانت های بلوک شده دریافت داشته باشید .

بالا