• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلوک شدن اکانتهای ایگولد

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
اگه واقعا اینطوره ، پس چرا این گزینه را گذاشتند !!؟؟؟ :eek:
مگه خلند که به کاربر این امکان را بدن که از اکانت های بلاک شده پول بگیره و سپس به این بهانه بلاکش کنند !!! یکم غیر منطقی میباد !

این گزینه ای که می تونیم از حساب بلوک شده ایگولد دریافت کنیم تو کدوم قسمت سایت ایگولده دوستان؟

میشه راهنمایی کنید؟متشکرم

fmsgp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
az inja bebinid :
http://x5.freeshare.us/view/?122fs4522863.gif
Login - > Account Info - > Control panel -> Spends From Blocked Account

سلام آقا محسن هم جواب منو گفتن من یه توضیح کوچیکم بدم همیشه حسابتون رو update کنین با استفاده از روش بالا از block خارج میشه و block کردنم دلایلی داره ممکنه از حابتون استفاده نکرده باشین یا زود به زود update نکرده باشین یا شماره حساب شما گزارش شده باشه به ایگولد دیدین بعد یه مدت حساب سایتهای هایپ بسته میشه چون سودها رو نمیده و گزارش می کنند به ایگولد که کلاهبرداره و موقع ثبت نام اطلاعات درست باید بدین و ip مال خودتون باشه 200 دلار من سر همین ip به هدر رفت چون من هی ip خودمو عوض میکنم و ایگولد فکر کرد میخوام حساب رو هک کنم و حسابو بست تا زنگ بزنم منم که خارجکی نمی دونم .

siasia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای عزیز بیخود وقتتو با ایگولد تلف نکن شرکت ایگولد با ایران دیگه کار نمی کنه منم تا چند روز پیش گیچ بودم و میخواستم در ایگولد حساب باز کنم و شروع به کار کنم که البته هیچکس در این سایت بهم کمک نکرد تا اینکه 1نفر از
دوستام که خارج از کشوره بهش گفتم مشکلمو اونم زنگ زد شرکت ایگولد بهش گفتن ما با ایرانیها دیگه کار کار نمی کنیم و دیگه نمیتونند افتتاح حساب کنند .پس دیگه وقتتون رو هدر ندید هر کیم در این زمینه نظر میده مضخرف میگه
و گناهمون اینه که ایرانی هستیم

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
اقای عزیز بیخود وقتتو با ایگولد تلف نکن شرکت ایگولد با ایران دیگه کار نمی کنه منم تا چند روز پیش گیچ بودم و میخواستم در ایگولد حساب باز کنم و شروع به کار کنم که البته هیچکس در این سایت بهم کمک نکرد تا اینکه 1نفر از
دوستام که خارج از کشوره بهش گفتم مشکلمو اونم زنگ زد شرکت ایگولد بهش گفتن ما با ایرانیها دیگه کار کار نمی کنیم و دیگه نمیتونند افتتاح حساب کنند .پس دیگه وقتتون رو هدر ندید هر کیم در این زمینه نظر میده مضخرف میگه
و گناهمون اینه که ایرانی هستیم

شما احیانآ نصبتی با تنگنا ندارید؟لول

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در مورد ریپورت دادن باید بگم که اگه یه نفر بیاد ریپورت بد بده که نمیان اکانت شما رو بلاک کنند.

موقعی میان با توجه به ریپورت دیگران اکانت رو بلاک میکنن که تعداد ریپورت دهنده زیاد باشه و در ضمن آی پی هاشون هم مختلف باشه.

در هر صورت اگه شما دچار مشکلی در این زمینه نیستی پس اتفاق دیگه ای باعث بلاک شدن اکانت شما میشه.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام به همه

با کمال تا سف با ید به اطلاع شما برسانم سایت ایگولد تقریبا 90% حساب های ایرانی رو فریز کرده و بقیه آنها نیز تا چند روز دیگر فریز می شوند . این اتفاق از ظهر روز جمعه افتاده و این شرکت در پاسخ ایمیل ها و تماس های تلفنی تنها یک عبارت کوتاه گفته که حساب شما به دلیل مخالفت با قوانین ایگود بسته می شود و اطلاعات بعدی بعدا به شما داده خواهد شد
پس من به تمام کسایی که هنوز حسابشون بسته نیست هشدار می دهم هر چه زودتر حسابتونو خالی کنید
این بحث رو می تونید در فروم سایت آقای قاری پیگیری کنید و همچنین در سایت تالک گولد

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
متاسفانه ایگولد قضیه ارسال از اکانتهای بلوکه شده را هم برداشته بعد از قضیه اکانتهای ایرانی. وقتی بلوکه بشی پولت مثل پی پال پریده و به امور خیریه داده میشه.

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
آقایون من یه چیزی بگم و برم پی کارم .
من یه اکانت در ایگولد باز کردم تقریبا 5 الی 6 ماهی هست ولی هنوز هم توش یک سنت هم واریز نکردم
23t06dg.gif
ولی هنوز اکانتم بازه . همین الان که این تاپیکو خوندم رفتم و چکش کردم ولی بسته نشده بود .
راستی شما حسابی دیدید که توش 0$ پول داشته باشه
4.gif

من هم 0$ داشته بيدم:lol:

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب اگه حالا با یک ip از کشور دیگه اکانت باز کنیم و خودمونو از اون کشور معرفی کنیم تکلیف چیه ؟؟؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
خاک تو سر ایگلود . آخه نمیدونم مگه ما ایرانی ها جزام داریم که اینجوری با ما رفتار میکنند !!!

حساب من هم بستند ! ولی من شانسی که آوردم این بود که چند وقت پیش تمام حسابم رو خالی کردم ! هِه هِه !
به من چه اگه اونها میخوان به خیریه کمک کنند از خودشون مایه بزارند . چرا میان حساب ما ایرانی ها رو میبندند.

من الان خواستم برم تو حسابم این رو نوشته بود :

4gyddvk.jpg

آخه یکی نیست به این صاحب ایگلود بگه مردتیکه مگه مریضی که این کار ها رو میکنی ؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
آخه یکی نیست به این صاحب ایگلود بگه مردتیکه مگه مریضی که این کار ها رو میکنی ؟

مریض نیست ! کلاهبرداره .
از آب گل آلود اینها ماهی می گیرن وگرنه بسته شدن حساب بدون اطلاع در هیچ جای دنیا و هیچ قانونی قابل قبول نیست !

بالا