• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلک فرای دی Black Friday چی از کجا بگیریم توی این روز طلایی؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
در این روز طلایی پیشنهادتون چیه؟ چی از کجاها میشه گرفت؟
چیزایی که خودم به ذهنم رسید.. دامین..هاست .. و وی پی اس هست...

دیگه چی میشه گرفت؟
چه فروشگاهای درست حسابی توی کشور..
چه اون دسته فروشگاه ها و سرویس دهنده های خارج از کشور که مقدور و به صرفه هست ازشون خرید کنیم..

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
بلک فرای دی چیه دیگه ؟

ما فقط میتونیم بریم یکشنبه بازار تو حلبی آباد ،
یه چیزِ بُنجُل ِ تاناک گیر بیاریم و بزنیم به یه زخمی
623.gif

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
یه موردی هست به طور کلی حالا چه تو این جور تخفیفات چه روزهای عادی،برای خرید یک محصول خیلی سرچ کنید البته اگر از لحاظی قیمتی ارزش داشته باشه یا تعداد خریدتون بالاست،خیلی مواقع پیش اومده فروشگاهی قیمت رو از وارد کننده اصلی هم مناسب تر زده البته باید مواظب کیفیت و اصلات کلا هم باشین،خیلی از این فروشگاه تو لیست ترب و ایمالز هم نیستن و توی صفحه اول سرچ گوگل هم نمیان پیدا کردنشون کمی شانس کمی سمجی و وقت آزاد می خواد بعضا هم توی اینستاگرام فعالن که سرچ اونجا داغونه

پ.ن:دیجی کالا رفته تو باقالیا!!...یعنی هنوز جمعیت زیادی گول تخفیفاش رو می خورن،البته امسال چک نکردم شاید تخفیف خوب زده

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
یکسری بازیا خوب به تخفیف خوردن

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
از ترکیه جنس بخرید بدید پیج های اینستا بیارن تهران 200 تومن هم کارمزد می گیرن

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
امسال نیز به تقلید از فروشگاه‌های غربی شاهد بلک فرایدی (Black Friday) ، حراج جمعه سیاه در آخرین جمعه ماه نوامبر برابر با هفتم آذر ماه هستیم، که در ظاهر فروشگاه‌های آنلاین شرکت‌کننده در این حراج بزرگ روی کالاهایشان تخفیفی سنگین ارائه می‌دهند تا توجه مشتریان را جلب ‌کنند، اما پشت تمام این تبلیغات گسترده تخفیف‌های ویژه و استثنایی آن‌ها ترفندی نهفته است.
یکی از روشهای کلاهبرداری در حراج جمعه سیاه به این صورت است که کالای تبلیغ‌ شده با کالای تحویل ‌شده به خریدار، از نظر کیفیت و مشخصات و همچنین اصالت و جنس کالا متفاوت است.
بسیاری از کالاهایی که در این حراج توسط فروشگاه‌های آنلاین با تخفیفات ویژه تبلیغ می‌شود کالای تقلبی یا بُنجل است و با استفاده از شیوه حراج بلک فرایدی برخی از فروشنده‌ها می‌توانند کالاهای قدیمی خود را به راحتی بفروشند!
توصیه می‌شود کاربران در حراج جمعه سیاه از شبکه‌های اجتماعی به‌صورت مستقیم خرید نکنند، چراکه تضمینی برای ارائه کالا با همان اصالت و کیفیت معرفی‌شده وجود ندارد و تنها از سایت های معتبر و خوش‌نام که دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند، خرید نمایید.

@MihanV
جنس بنجل درجه سه چینی به جای اجناس درجه یک غربی... ;)... :D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من فعلا فقط یه مقدار خنزر پنزر که مدتی بود لازم داشتم، ولی ضروری نبود که برم از سر کوچه بخرم از دیجی کالا سفارش دادم. دیجی کالا و خیلی سایت های دیگه ایرانی برای این که مردم توی این روزها همه چیز رو از خارج نخرن بیارن، حراجی می زنند.

استیم هم طبق معمول هر سال حراج پاییزه اش رو همزمان با Black Friday زده که ممکنه یکی دو تا گیم بگیرم.

یکی دو تا جنس از خارج هم می خواستم سفارش بدم مالتینا بیاره، که هر چی با خودم کلنجار میرم دلم رضا نمیده با این قیمت درخشان دلار! 🤦‍♂️

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
IMG_20211127_174404_512.jpg
🔸حبس قطعی برای اشکان میرآرمندهی مدیرعامل دیوار /عنوان اتهامی او فراهم آوردن موجبات فساد و‌فحشا از طریق جذب زنان تن فروش است... ;)...:D

احتمالا بلک فرایدی، کفش فروشها تخفیف ویژه داشتن... :D

سند اینجا

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به جای اینکه چشمتون به مال دنیا باشه ، بیاید همه با هم گل ریزون و مدیر عامل دیوار رو آزاد بکنیم
150fs127095.gif

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
و اکنون تک تک گیمایی که خریدن تو بلک فرایدی 10دلار الان دارن میفروشن 60دلار

دیجی کالا که رسما کلی کد و گیفت فروش سارق داره و کنسول ملت هم بن میشه و کسی بیضوان ش نیست
bm_2.gif

30تومن بدی پلضتیشن .سرـه 10دلار گیفت بن بشی و هیچ راهکار قانونی هم نداشته باشی چون کشورت اصلا تو باغ نیست و اسم ایران به گوششون نخرده . من که استقبال میکنم از هرکی تو این داستان داره آلت میشه . حقته حقته علی آقا دامادت ـه. گرگ های وال استریت باید ناماز بخونن جلو گرگ های توپخونه و جمهوری

پ ن : این چقدر شبیه من ـه
f_crazyfreezm_2562189.gif

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
مشاهده پیوست 1271305

به عشق وطنم، به هم وطنم فروش میکنم (اینجا)
این سس کذبی بود

ولی تو توییچ و یوتیوب الان اوضاع جوریه که هر چه می می بزرگتر سابسکرایب بیشتر. چون رقابت ایجاد میشه یکی دیگه میاد با هایپر می می :unsure: گویا دیگه سیمان تزریق میکنن

بیزی ها بیشمارند

بالا