• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بنر نوفالو یا فالو؟

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
حتمآ سایتهایی را دیده اید که کد بنرهایشان را برای درج در سایتها و وبلاگها گذاشته اند و به مرور زمان تعداد زیادی وبلاگ ممکنه کد بنر سایت مورد نظر را در وبلاگشون قرار بدهند.
حال جای سوال وجود داره که در سایتمون کد بنرها رو به صورت فالو تعریف کنیم یا نوفالو؟
زیرا بسیاری از وبلاگها بی محتوا و بی مطلب هستند و ربطی هم به موضوع سایت ندارند.
و در مجموع در موتور جستجوی گوگل اثر منفی به سایت مقصد نمیزاره که؟

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
سلام در صورت نیاز به اموزش و چگونه گی قرار گیری لینک های و بنر ها پیعام دهید
لینک ها نوفالو باشن

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
خوب کافیه "rel="nofollow
به لینک اضافه بشه دیگه کار دیگه ای هم مگه نیاز هست؟

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
سلام شما دقیقا سوالت چیه؟ چرا سوالت رو با آیا شروع کردی مثل خط اول پست هایی بود که میخوان یک چیزی آموزش بدن :D
شما یک سایت داری بعد توش تبلیغات گذاشتی چون اون سایت های مقصد سایت های با کیفیتی نیستند میخواین لینک بنر ها رو نوفالو کنید؟ سوالتون همینه؟
بنرها از سیستم های کلیکی هستن؟ (چون فکر میکنم بعضی از سایت های کلیلی اجازه نمیدن کدهای بنر رو ویرایش کنید)

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
شما تمام بنر هات رو no follow قرار بده مگر اینکه بدونی اون سایت یا وبلاگ از رنک خوبی بر خورداره که روی سایتت تاثیر مثبت داشته باشه .
;)

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
سوال به این واضحی چرا برعکس متوجه شدید.کلمه آیا تو جمله من کجاست:)یه بار دیگه با دقت بخونید

webbranding.ir

Registered User
لایک‌ها
139
دوست من پیشنهاد می کنم کمی بنر ها را بزرگ بگیرید و از iFrame استفاده کنید. اینطور بهتر میشه.

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
فالو باشه ، یعنی شما فکر ربات های گوگل اونقدر احمق هستند که به خاطر لینک دادن یک وب دیگه رتبه ی شما رو پایین بیارند؟ نه مطمئن باشید حتی اگر بی ربط ترین موضوع باشه و پایین ترین رتبه هم داشته باشه باز لینک فالو باشه به نفع شماست.
مثل اینه که بگی مثلاً ما میریم 500 تا وبلاگک بی ربط به بیتوته میسازیم و بعد داخلشون به بیتوته لینک فالو میدیم تا رتبه ی بیتوته افت کنه ! آیا اینطوری رتبه ی بیتوته افت میکنه؟ خیر دوست من. مطمئن باشید خیلی خیلی به نفع بیتوته هم هست.

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
من هم فکر میکنم به صورت نوفالو تعریف بشه مطمئن تره.زیرا در این زمینه هدف بیشتر جذب بازدید و برند شدن سایت هست و لزومی نداره پای گوگل و رباطهاش بیاد وسط.چون وبلاگها بیشترشون ربطی به موضوع سایت نداره و این احتمال وجود داره با فالو بودن بنرها مشکلاتی به وجود بیاد اما با نوفالو بودن خیال آدم راحتتره
بازهم منتظر نظر اساتید فن هستیم تا تخصصی تر توضیح دهند

بالا