• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بنسای

به نام خدا سلام نظر شما در مورد بنسای چیست ؟

• نباید گیاه را یک عمر آزار داد

Votes: 0 0.0%
  • فقط بنسای شمشاد

• فقط بنسای کاج

• Total voters
    9

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
بسم الله الرحمن الرحیم , بنده چند سال هست که توانستم در محیط باز بنسای طبیعی نگاهداری کنم همانند بنسای بید مجنون و...
عکس این بنسای رو به ترتیب از روبرو و پشت و بالا میگذارم اما به زودی پنجاه هزار به فروش میره به این بنسای ناربد هم میگویند نارنیا هم هست شمشاد و هر گیاهی که تقریبا فکرش رو کنید میشه تبدیل به بنسای کرد اگر میخواهید خودتان بنسای طبیعی تهیه کنید بی شک باید سالها از یک گیاه نگاهداری کنید و... بقیه توضیحات رو با سوالات شما مطرح میکنم متشکرم...
http://www.img4up.com/up2/18474851700532938781.jpg
http://www.img4up.com/up2/41185097384340747817.jpg
http://www.img4up.com/up2/78666638569219029727.jpg
بنده سعی میکنم به علاقه مندان بنسای مورد علاقه شان را معرفی کنم برای خرید و نگاهداری و... متشکرم.... http://forum.persiantools.com/t244889.html#post4534482

farzan981

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
من هم خيلي وقته دنبال بوسناي هستم ولي اوني كه ميخوام رو پيدا نكردم شما ميدونيد اسم بونساهاي كه برگشون قرمزه چيه و اصلا گير مياد؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چیکارش می کنن گیاهو که این طوری کوچولو میشه؟!

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
کمبود مواد غذایی + هرس کردن شدید ریشه ها و ساقه ها (کلی دردسر داره و باید بلد باشید)
در واقع به دلیل کمبود امکانات کوچولو می مونه

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
من هم خيلي وقته دنبال بوسناي هستم ولي اوني كه ميخوام رو پيدا نكردم شما ميدونيد اسم بونساهاي كه برگشون قرمزه چيه و اصلا گير مياد؟
به نام خدا سلام بر شما متشکرم اولا بنده متخصص بنسای نیستم بماند , اما بنسایهای برگ قرمز معروف به برگ پاییزی همان گیاهان زینتی فضای بازی بزگر هستند که به صورت بنسای پروش مصنوعی دادند , که انواع مختلف و بعذا گران قیمتی هم دارد ... شما خودتون میتونید یک نهال گل زینتی فضای باز را از هر گل فروشی که در محل شما بود تهیه کنید و آن را بصورت بنسای در فضای باز , نگاهداری کنید و اون رو به نسل بعدی خود هدیه بدهید و... اسم شان معمولا تراریوم هست, اگر شما توانایی پرداخت چند صد هزار تومان بابت بنسای را دارید با بنده هماهنگ کنید , اگر نه باید در این راه تجربه کنید و بنسای ارزون بخرید و نگاهداری کنید مثل نمونه ای که بنده برای فروش گذاشتم , گفتم که خودتون هم همون گیاه مورد نظرتون رو به صورت نهال و خیلی ارزون قیمت مثلا ده یا بیست هزار تومان تهیه میکنید و سالیان سال به صورت بنسای نگاهداری میکنید که توضیحات فراوانی دارد به شرطی عرض میکنم که در این راه قدم بردارید متشکرم.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85

به نام خدا سلام بر شما متشکرم.
ریشه گیاه رو حصر و حرص میکنند و به آن غذا میدهند و نگاهداری میکنند یعنی بنسای مصنوعی درست میکنند , یا برای در آمد زایی شرایطی را فراهم میکنند که گیاه در عرض یکسال به نحوی رشد کند که در فضای معمولی چند سال طول میکشد بخاطر همین سن او درست هست و بنسای طبیعی بحث اش جدا است که در صورت سوال دوستان عرض میکنم متشکرم.

aqua1

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
بنسای من 1 ماه هست که خشک شده بدلیل کم آبی یا زیاد آب دادن همه برگهاش ریخت
اما هر روز بهش آّب میدم

حالا امیدی به احیاش هست یا رفته؟

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
بنسای من 1 ماه هست که خشک شده بدلیل کم آبی یا زیاد آب دادن همه برگهاش ریخت
اما هر روز بهش آّب میدم

حالا امیدی به احیاش هست یا رفته؟
به نام خدا سلام بر شما , بنسای شما به احتمال خیلی زیاد بخاطر زیاد آب دادن این چنین شد , خیر امیدی به آن نیست بدون شک ریشه اش هم خشک شده .
برای اینکه اطمینان پیدا کنید , یا از خاک در بیارید سریعا ریشه را بشورید اگر ریشه ی پر پشت داشت و خشک نشده بود امید است , قبل از آب دادن اینکار را کنید , یا مدتی در اثر نور شدید آفتاب قرار بدهید اگر جوانه نزد از بین رفته . بنسای خیلی حساس هست و از هر جایی نباید خریداری کنید . و حتما باید از فروشنده اطمینان بگیرید و آموزش ببینید و اگر بعد از انتقال به منزل رشد آن را با چشم ندیدید حتما باید به وضعیت آن رسیدگی کنید و...
بنده به شما پیشنهاد می دهم خودتان هر گیاهی , فرق نمی کنه در محیط آزاد که خطری هم نداشته باشد به لحاظ پرت شدن و افتادن شروع به ساخت بنسای طبیعی کنید از این نظر خیالتان همیشه جمع است که سالهای سال هیچ اتفاقی برایش نمی افتد و... متشکرم.

بالا