• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بنظرتون دوباره کنکور بدم؟؟

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
سلام دوستان بنظرتون دوباره کنکور بدم با توجه به اینکه الان 24 سالمه و میخوام یه رشته ای قبول بشم که خدمت نداشته باشه و اشتغالش تضمینی باشه اما اکثرا شرایط سنی دارن تا 22 یا 23 سال چیکار کنم ؟؟؟

الان دارم کارشناسی میخونم ولی رشته ای که نه علاقه دارم نه امید

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
سلام.
چی میخونی الان ؟ چه کارایی دوست داری ؟ و چه رشته ای میخوای بری ؟
منظور از خدمت اینه که بخوای مجدد کارشناسی یا ارشد بخونی بهت گیر سربازی بدن ؟ اشتغال هیچی تو این مملکت تضمینی نیست مگر بعضی کارایی که نیازی به چیزی نداره.

Last edited:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
عجججججججججججججججججججججججججججججججججججججججب . نه مرد حسابی چه میکنی با زندگیت ؟ برو سر یه کار فنی ول کن این دانشگاه لعنتی رو

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
سلام.
چی میخونی الان ؟ چه کارایی دوست داری ؟ و چه رشته ای میخوای بری ؟
منظور از خدمت اینه که بخوای مجدد کارشناسی یا ارشد بخونی بهت گیر سربازی بدن ؟ اشتغال هیچی تو این مملکت تضمینی نیست مگر بعضی کارایی که نیازی به چیزی نداره.
الان کارشناسی اقتصاد میخونم ترم 6 هستم ولی نه علاقه به ادامه دارم نه امیدی به شغلش در ضمن واقعا چیزی نمیفهمم

منظورم از خدمت اینه که یه رشته هایی مثل تربیت معلم یا پزشکی یا ... اینا سربازی ندارن بجای سربازی تعهد میدی مثلا فلان سال خدمت کنی و شغلشونم تضمینی هستش

عجججججججججججججججججججججججججججججججججججججججب . نه مرد حسابی چه میکنی با زندگیت ؟ برو سر یه کار فنی ول کن این دانشگاه لعنتی رو

چرا دوست عزیز ؟؟ موفقیت اکثرا از راه دانشگاه و درس البته با انتخاب درست به دست میاد منتها من اون موقع ( 4 یا 5 سال پیش ) شعور نداشتم چه چیکار کنم چه رشته ای برم هیچکسی نبود راهنماییم کنه ولی الان تازه فهمیدم چی به چیه دنیا دست کیه :(

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
جا داره یه نکته ای بگم که من اون سالی که کنکور دادم با فقط 2 ماه درس خوندن بدون هیچ امکاناتی مث قلم چی و اینا تونستم از بین 250 هزارتا داوطلب 9 هزار بشم الان با تجربه بیشترم و علاقه بیشتر و وقت بیشتر اطمینان دارم میتونم بیام زیر 1000:( فقط مشکلم اینه که سن و سالم بیشتر شده و رشته هایی که بدرد بخور و تضمینی هستن دارای شرایط سنی خاصی هستن:(

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اگر به رشته ات علاقه نداری، حتما دوباره امتحان بده... اما اول مطمئن بشو که به رشته جدید علاقه داری و فقط بخاطر شرایط شغلیش نمیخوای بخونی. چون شرایط شغلی آینده رو نمیشه پیش بینی کرد

پ.ن: پزشکی، سربازی داره عزیز. پس اینهمه پزشک وظیفه که توی پادگان ها و نیروی انتظامی هستن، از کجا اومدن

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
مهمتر این میخوای ول کنی بری دنبال چی، چون اگر دروس عمومی هم برات تطبیق بخوره ۳ سال یا ۳ سال نیم حداقل باز باید بخونی + گیر سربازی هم هستی.
به نظرم هر چی میخوای بخونی برو ارشد دنبالش چون کمتره زمانش و لازم نیست از پایه بخونی تو دانشگاه. البته من نظر شخصیم اینه تو دانشگاه نهایت لطفشون سرنخ دادن به شماست. فکر نکن الان بقیه عقل کل اومدن بیرون.

پزشکی هم فکر کنم رقابت توش خیلی زیاده و مشکلی که هست شاید دغدغه های فکریت نذاره تمرکز کنی برای رقابت و خوندن. اگر فقط برای سربازی میخوای بری بیخیالش شو.

مثلا اگهی های رشته های ای تی رو میدیدم مثلا شرکت های خصوصی کاری ندارن به سربازیت فقط تخصص میخوان. جاهای دولتی گیر سربازین یا خارج شی از کشور.
کار ازادم که سربازی نمیخواد.

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
اگر به رشته ات علاقه نداری، حتما دوباره امتحان بده... اما اول مطمئن بشو که به رشته جدید علاقه داری و فقط بخاطر شرایط شغلیش نمیخوای بخونی. چون شرایط شغلی آینده رو نمیشه پیش بینی کرد

پ.ن: پزشکی، سربازی داره عزیز. پس اینهمه پزشک وظیفه که توی پادگان ها و نیروی انتظامی هستن، از کجا اومدن
پزشکی منظورم اون دانشکده هایی مث ارتش وغیره بود که زیر نظر سازمان ها هستش تو دفترچه شرایطشون نوشته که بجای خدمت باید تعهد بدی اونجا کار کنی

من فکر میکنم که علاقه تو این کشور دیگه معنایی نداره خودم الان تو این سن نمیدونم به چی علاقه دارم به چی ندارم الان شرایط فرق کرده باید نقد رو بچسبی اینو من نمیگم آمار میگه نگاه به آمار انتخاب رشته ها بکن تو امسال 920 هزار نفر شرکت کننده کنکور بوده 580 هزارتاش تجربی هستن اکثرا برای رشته پرستاری و پزشکی میرن چون کار تضمین شده داره چیزی هم که همیشه تو این کشور زیاده بیماری هستش

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
به صلاح نیست با این سن بخواهید از نو ادامه بدین ! احتمالا با تغییر رشته و در طول تحصیل دچار زدگی یا خستگی یا استرس بشین ! به همبن علت موفقیت شما تضمین شده نیست! کسانی که حوزه تحصیل میکنن نه سربازی دارند ! شغلشون هم تضمین شدس! بهش فکر کن! :)
اونجا هم فکر کردم اونجا هم شرایط سنی داره زیر 22 سال فکر کنم:D

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام دوستان بنظرتون دوباره کنکور بدم با توجه به اینکه الان 24 سالمه و میخوام یه رشته ای قبول بشم که خدمت نداشته باشه و اشتغالش تضمینی باشه اما اکثرا شرایط سنی دارن تا 22 یا 23 سال چیکار کنم ؟؟؟

هر چی میخونی خوبه فقط سریع مدرک بگیر .

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
پزشکی منظورم اون دانشکده هایی مث ارتش وغیره بود که زیر نظر سازمان ها هستش تو دفترچه شرایطشون نوشته که بجای خدمت باید تعهد بدی اونجا کار کنی
بله. اونا شرط سنی دارند... البته شرایطشون هم زیاد جالب نیست. مخصوصا پزشک های ارتش
من فکر میکنم که علاقه تو این کشور دیگه معنایی نداره خودم الان تو این سن نمیدونم به چی علاقه دارم به چی ندارم الان شرایط فرق کرده باید نقد رو بچسبی اینو من نمیگم آمار میگه نگاه به آمار انتخاب رشته ها بکن تو امسال 920 هزار نفر شرکت کننده کنکور بوده 580 هزارتاش تجربی هستن اکثرا برای رشته پرستاری و پزشکی میرن چون کار تضمین شده داره چیزی هم که همیشه تو این کشور زیاده بیماری هستش
آخه همونطور که خودت گفتی، اگر علاقه نداشته باشی، نمیتونی در اون رشته موفق بشی... در همین رشته اقتصاد شما، ایرانی وجود داره که علاقه داشته و الان در امریکا استاد دانشگاهه... در پزشکی هم آدمی هست که علاقه نداشته و الان پیتزافروشی زده یا خواننده شده:D.... هیچ رشته ای اونطور که شما فکر میکنی، نقد نیست. پزشکی رو الان شروع کنی، 7 سال دیگه اولین نتیجه اش رو می بینی. با این حجم پذیرش دانشگاه آزاد و دولتی، 7 سال دیگه خدا میدونه که وضعیت شغلی پزشک های عمومی چطور خواهد بود. پس باید از الان برای تخصص برنامه ریزی بکنی که 4+2 سال دیگه هم به اون 7 سال اضافه میشه.... منظور من این بود که شما الان هنوز جوونی و فرصت تغییر رشته داری. اما دفعه دومی دیگه وجود نداره. هر چی الان انتخاب میکنی باید تا تهش ادامه بدی. 11 سال درس خوندن هم به چیزی بیشتر از انگیزه مالی یا سربازی نرفتن، احتیاج داره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بله. اونا شرط سنی دارند... البته شرایطشون هم زیاد جالب نیست. مخصوصا پزشک های ارتش

آخه همونطور که خودت گفتی، اگر علاقه نداشته باشی، نمیتونی در اون رشته موفق بشی... در همین رشته اقتصاد شما، ایرانی وجود داره که علاقه داشته و الان در امریکا استاد دانشگاهه... در پزشکی هم آدمی هست که علاقه نداشته و الان پیتزافروشی زده یا خواننده شده:D.... هیچ رشته ای اونطور که شما فکر میکنی، نقد نیست. پزشکی رو الان شروع کنی، 7 سال دیگه اولین نتیجه اش رو می بینی. با این حجم پذیرش دانشگاه آزاد و دولتی، 7 سال دیگه خدا میدونه که وضعیت شغلی پزشک های عمومی چطور خواهد بود. پس باید از الان برای تخصص برنامه ریزی بکنی که 4+2 سال دیگه هم به اون 7 سال اضافه میشه.... منظور من این بود که شما الان هنوز جوونی و فرصت تغییر رشته داری. اما دفعه دومی دیگه وجود نداره. هر چی الان انتخاب میکنی باید تا تهش ادامه بدی. 11 سال درس خوندن هم به چیزی بیشتر از انگیزه مالی یا سربازی نرفتن، احتیاج داره

فکر نمیکنید با این وضع موجود بهتره در همین رشته ای که دارن تخصص بگیرن ؟

شوخی که نیست ، تغییر رشته = تمام شدن سنوات = سربازی ...

سربازی 2 ساله ولی یه 6 ماه پس و پیش داره که در اکثر موارد بیشتره ...

+ این فرض وجود داره که امکان قبول شدن شما نباشه ..

از من میشنوی داداش بشین تو همین رشته ای که داری تخصص بگیر

الان تخصص آبیاری گیاهان نعل اسبی شکل هم داشته باشید دیر یا زود براتون کار پیدا میشه امان از اینکه سن بره بالا و تخصص نداشته باشید ..

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
خدمت نداشته باشه؟!!
داری برعکس حرف میزنی
زیر دیپلمه ها خریدن به ریش ما هم خندیدن حالا میخوایی با این چیزا معاف بشی؟!! کاملا برعکس گفتی

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
فکر نمیکنید با این وضع موجود بهتره در همین رشته ای که دارن تخصص بگیرن ؟

شوخی که نیست ، تغییر رشته = تمام شدن سنوات = سربازی ...

سربازی 2 ساله ولی یه 6 ماه پس و پیش داره که در اکثر موارد بیشتره ...

+ این فرض وجود داره که امکان قبول شدن شما نباشه ..

از من میشنوی داداش بشین تو همین رشته ای که داری تخصص بگیر

الان تخصص آبیاری گیاهان نعل اسبی شکل هم داشته باشید دیر یا زود براتون کار پیدا میشه امان از اینکه سن بره بالا و تخصص نداشته باشید ..
من که در جریان جزئیات زندگی ایشون نیستم که نظر قطعی بدم ... فرض رو بر این گذاشتم که اطلاعات داده شده، صحیح باشه... به نظر من اگر به رشته دیگری علاقه داره، ارزش انصراف و تغییر رشته رو داره. اگر در حال حاضر، داشنگاه آزاد بخونه، فکر میکنم میتونه از معافیت تحصیلیش استفاده کنه و در کنکور شرکت کنه و بعد از قبولی از دانشگاه فعلی انصراف بده

prince0fpersia

Registered User
لایک‌ها
37
اگر همه ی هم و غمت سربازی هست ... پس تنبلی رو ببوس بذار روی طاقچه! بشین درسهات رو درست حسابی بخون و برای ارشد همین رشته (و یا چیزای مشابهی شبیه مدیریت) اقدام کن. اتفاقا اقتصاد بسیار رشته ی خوبی هست و از نیازهای اساسی و ضعف های همیشگی مملکت ما بوده نداشتن متخصصش.

ارشدتو که بگیری بعدش میری توی مراکز تحقیقاتی وابسته به **** یا ارتش یا نیروهای مسلح و ... بهت پروژه کسر خدمت میدن. و شما هر یکماه مثلا میری گزارش میدی! درواقع سربازی نمیری اصلا اما کارت خدمتتو میگیری. بهترین روش ممکن همین هست!

اینطوری هم دانش و تخصص پیدا میکنی و هم سربازی نمیری. فقط مشکلت اینجاست که هنوز اقتصاد رو درک نکردی و به نیازمندی به این رشته و خواصش پی نبردی! اما اگر اینو درک کنی به رشته ات علاقه مند میشی و ادامه میدی. معمولا علاقه به یک رشته توی سال آخر کارشناسی و خصوصا توی ارشد رخ میده. چون اونجا بطور کاربردی کم کم کار میکنی باهاش و نتایجشو میبینی. (کار به استثنا و کسایی که برای مدرک رفتن پول دادن دانشگاه شلغم نپه و اصلا کلاس نرفتن و کارشونم چیز دیگه ای هست ندارم)

prince0fpersia

Registered User
لایک‌ها
37
من خودم آمار موثق دارم که خیلی از شرکت های بزرگ اقتصادی (از بانک بگیر تا صندوق های سرمایه گذاری و هلدینگ ها و شرکت های بورسی و شرکت های بازرگانی و صنعتی و خدماتی ) دنبال حسابدار و مدیر مالی و اقتصاد دان هایی میگردن که واقعا حالیشون باشه و بتونن مسائل مالیشون رو مدیریت کنن. و حقوق های خیلی خوبی هم بهشون میدن!
فارق از اینها، یک اقتصاد دان خوب خودش سرمایه گذار هست و اصلا نیازی به کارمندی دیگران نداره. حتی میتونه با سرمایه ۱۰۰ هزار تومن وارد بورس بشه و بعد درصد سوددهیش رو به بابا و مامان خودش نشون بده. بعد سرمایه اونارو بگیره و بهش اضافه کنه! بعد خواهر و برادر و ۴ تا فامیل و آشنا خبر دار میشن و سرمایه هاشون رو میارن. کم کم کل محل و شهر و ... میفهمه و میبینی یه موسسه مالی اعتباری زدی به نام خودت! این مملکتم که بی در و پیکر و الان اینهمه موسسه همینطوری سبز شده دیگه :))

ضمنا بورس فقط یک مثال بود. هرجای دیگه سرمایه گذاری کنی و سود کنی و بقیه ببینن ، کم کم بهت ایمان میارن و پولهای اضافی و حتی غیراضافی رو میدن بهت واسه سرمایه گذاری

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319

به نظر من اقتصاد رشته خوبیه فوق لیسانس رو هم اگر خواستی می تونی MBA بگیری.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
اقتصاد رشته جالبی نیست واقعا. فرصت های کاریش تو بخش خصوصی به شدت کم هست مگر اینکه بخواهی خیلی با دانش باشی که تو شرکت های بزرگ هلدینگی ور دارنت (منظورم اینه تو ارشد رتبه زیر 100 رو کسب کنی :D )

تنها جایی که می مونه بخش دولتی هست که اون هم امید بستن به اینکه بگیرنت کار خیلی پر ریسکی هست.

برای پزشکی شما قبلش باید بری 18 ماه سربازی تا بتونی مجوز شرکت در کنکور سراسری رو بدست بیاری. برای قبولی تو رشته پزشکی هم باید رتبت نهایتا 2000 بشه :general410: سال اول که مطمئنم قبول نمیشی، سال دوم هم تا 90 درصد مطمئنم قبول نمیشی اما شاید اگه از تلاشت کم نکنی سال سوم شانس این رو داشته باشی که پزشکی یا دندون پزشکی پذیرفته بشی. :general601:

من اگه جات بودم واقعا این کار رو می کردم، به شدت درس می خوندم تا رتبه 1 تا 100 اقتصاد رو تو کنکور ارشد به دست بیارم. (حتی با وجود تنفر از این رشته) بعدش بعد از دانش آموختگی از دانشگاه و رفتن به سربازی و بررسی بازار کار، به این نتیجه می رسیدم که اگه اوضاع خوبه بشینم دکتری رو هم بگیرم و اگه بده برم واسه پزشکی بخونم.

من به نظرم بر خلاف همه نظرهای موجود در جامعه که پزشکی رو سخت میدونن، پزشکی تنها یک بار سختی داره و اون هم این هست که بتونی توش قبول شی. بعد از اون با یه آرامش خاطری میری جلو. ولی بقیه رشته ها چی؟ وقتی واردشون میشی ذهنت همش درگیره، اینکه قراره چی به سرت بیاد، با همه این مشغله ذهنی باید به خودت آرامش بدی تا بتونی واسه ارشد بخونی، و تازه بعد از اون هم دکتری که واقعا دمار از روزگار آدم در میاره.

بشین واسه ارشدت بخون :general406:

prince0fpersia

Registered User
لایک‌ها
37
البته تا جایی که من میدونم اگر الان دانشجوی روزانه نباشه (حتی شبانه دولتی باشه مهم نیست) میتونه دوباره کنکور بده و پزشکی قبول بشه. بعدشم معافیت تحصیلیشو منتقل میکنه به این رشته و دانشگاه جدید. اینا مهم نیست. همچنین اگر ارشد بخونه و از دانشگاه سراسری باشه (و یا معدل بالای آزاد و مقاله و اینچیزا داشته باشه ...خلاصه با سواد باشه) میتونه بره درخواست پروژه به جای خدمت بده و اصلا لباس سربازی رو نبنینه!

درباره استرس هم. اتفاقا پزشکی یکی از پر استرس ترین رشته هاست. چون علاوه بر اینکه باید از بین ۵۰۰ و خرده ای هزار نفر (۶۲ درصد کل کنکوریا) جزو ۱۰۰۰ تای اول بشی، تو همون دوره هفت ساله هم کلی کاراموزی و ... دارن. و در نهایت باید یه ازمون تحصص بدن که شاید از آزمون ارشد سایر رشته ها سخت تر باشه چون تعداد متقاضی خیلی زیاد و تعداد پذیرش خیلی کم هست! بعدشم باز فوق تحصص هست. و اخر سر طرح متطق محرومم هست. و بعد از این سالهای طولانی تااااااااااازه بیاد دنبال مطب و اسم در کردن که ۱۰ سال بعدش بلکه یه پزشک معروفی بشه و وضعش توپ بشه (که من حدس میزنم تا اون زمان پزشکی اینقدر اشباع میشه که از درآمد های نجومی خبری نیست)

بالا