• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بنظر شما LG G3 Beat Dual یا S3 Neo?

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان ، حقیقتش چند روزی هست که دارم تحقیق میکنم که یه گوشی خوب با قیمت مناسب بگیرم که آخرش رسیدم به S3 Neo سامسونگ و LG G3 Beat Dual و بدجوری بین انتخاب بین این دو تا گیر کردم .

مزایای که بنظرم S3 داره :
http://www.alldigitall.ir/product/60050/Mobile-Samsung-I9300i---Galaxy-S3-Neo#page=1
تو بحث دوربین بهتر هست ، سی پیو و رم بهتری داره و تراکم پیکسلی بهتری نسبت به G3 beat ، حافظه داخلی 16 گیگ به جای 8 گیگ G3
معایب : ولی ظاهرش یکم به دلم نمیشینه ( هیچکدوم از رنگاش متاسفانه ، البته سیاه رو یکم دوس دارم ) و اینکه سال 2012 معرفی شده و OTG و 4G نداره

مزایایی که G3 beat داره :
http://www.alldigitall.ir/product/70234/Mobile-LG-G3-Beat-Dual-SIM---D724#page=1
ظاهرش رو دوست دارم ، خوش دستی بهتری نسبت به s3 داره به نظرم. و قدیمی هم نیست ، رابط کاربری بهتر از سامسونگی که خسته کنندست
معایب :مزایای اس3 رو نداره و تو موارد ذکر شده ضعیفتره ، همچنین NFC هم نداره ( البته به دردم نمیخوره ) - البته تحقیق نکردم که OTG داره یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنین :) :general601:

Last edited:

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
به دلیل اپدیت بیشتر و زیبایی بیشتر و اینکه جدیدتره جی3 بگیر البته 100 تومن گرانتر است.
هیچ کدام از این دو نه 4g , otg ندارد.
با 900 تومن میتونی دیزایر 816 بگیری که هم otg , 4g دارد

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
سلام دوستان ، حقیقتش چند روزی هست که دارم تحقیق میکنم که یه گوشی خوب با قیمت مناسب بگیرم که آخرش رسیدم به S3 Neo سامسونگ و LG G3 Beat Dual و بدجوری بین انتخاب بین این دو تا گیر کردم .

مزایای که بنظرم S3 داره :
http://www.alldigitall.ir/product/60050/Mobile-Samsung-I9300i---Galaxy-S3-Neo#page=1
تو بحث دوربین بهتر هست ، سی پیو و رم بهتری داره و تراکم پیکسلی بهتری نسبت به G3 beat ، حافظه داخلی 16 گیگ به جای 8 گیگ G3
معایب : ولی ظاهرش یکم به دلم نمیشینه ( هیچکدوم از رنگاش متاسفانه ، البته سیاه رو یکم دوس دارم ) و اینکه سال 2012 معرفی شده و OTG و 4G نداره

مزایایی که G3 beat داره :
http://www.alldigitall.ir/product/70234/Mobile-LG-G3-Beat-Dual-SIM---D724#page=1
ظاهرش رو دوست دارم ، خوش دستی بهتری نسبت به s3 داره به نظرم. و قدیمی هم نیست ، رابط کاربری بهتر از سامسونگی که خسته کنندست
معایب :مزایای اس3 رو نداره و تو موارد ذکر شده ضعیفتره ، همچنین NFC هم نداره ( البته به دردم نمیخوره ) - البته تحقیق نکردم که OTG داره یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنین :) :general601:
تو این رنج قیمت میتونید
S4 یا g2 16gig بخرید یا nexus 5 دنبال گوشیهای فرعی نرید که چیزهای از گوشیه اصلی کم دارن
این همه جی 3 زدند حتی قدرت جی 2 هم نداره خود جی 3 اصلی هم هم قدرت جی 2 هست تغریبا
تو اون گوشی هایی که انتخاب کردید g3 beat بهتر از s3 neo هستش و برای انتخاب بهتر سقف خریدتونو باید مشخص کنید

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
تو این رنج قیمت میتونید
S4 یا g2 16gig بخرید یا nexus 5 دنبال گوشیهای فرعی نرید که چیزهای از گوشیه اصلی کم دارن
این همه جی 3 زدند حتی قدرت جی 2 هم نداره خود جی 3 اصلی هم هم قدرت جی 2 هست تغریبا
تو اون گوشی هایی که انتخاب کردید g3 beat بهتر از s3 neo هستش و برای انتخاب بهتر سقف خریدتونو باید مشخص کنید
نخست ، باتشکر از نظرتون
مطمئنید G3 بهتره ؟
یا منظورتون از لحاظ ظاهری هست؟
سقف خریدم همون 900 تومن هست.

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
به دلیل اپدیت بیشتر و زیبایی بیشتر و اینکه جدیدتره جی3 بگیر البته 100 تومن گرانتر است.
هیچ کدام از این دو نه 4g , otg ندارد.
با 900 تومن میتونی دیزایر 816 بگیری که هم otg , 4g دارد
زیاد رو 4g و otg حساس نیستم ، 4g بخاطر اینکه ایران هنوز سه،چهار سالی طول میکشه 3g رو خوب و قابل ارائه بکنه ، چندسالی کار داریم واسه 4g شدن . او تی جی رو هم یکی ا:.8( دوستان یه راه حلی داده که قابل حل هست .
پس شما هم جی3 رو تایید میکنید.

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
نخست ، باتشکر از نظرتون
مطمئنید G3 بهتره ؟
یا منظورتون از لحاظ ظاهری هست؟
سقف خریدم همون 900 تومن هست.
عزیز کیفیتا د یه حده یخورده با هم تفاوت دارن جی 3 بیت جدید تره و آپدیت ها هم براش به روز تر میاد دوستمون تو کامنت های اولیه به این موضوع اشاره کرد
اما خریدش بصرفه نیست چون با پولش میشه جی 2 سری 16 گیگ رو خرید و 2 برابر کیفیت و قدرت بیشتر رو داره از تمام لحاظ
خودم رام جی 3 زدم بهش الترا اچدی هم فیلمبرداری میکنه

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
زیاد رو 4g و otg حساس نیستم ، 4g بخاطر اینکه ایران هنوز سه،چهار سالی طول میکشه 3g رو خوب و قابل ارائه بکنه ، چندسالی کار داریم واسه 4g شدن . او تی جی رو هم یکی ا:.8( دوستان یه راه حلی داده که قابل حل هست .
پس شما هم جی3 رو تایید میکنید.

داداش مى شه بفرمايد راه حلى كه دوستتون واسه او تى جى گفته چيه؟

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
داداش مى شه بفرمايد راه حلى كه دوستتون واسه او تى جى گفته چيه؟
به جای آن از نرم افزار Kies 3 سامسونگ کن
این نرم افزار برای کارهای زیر به کار میاید آن را روی کامپیوتر خود اینستال کونید
* انتقال عکس و فیلم ها از گوشی به کامپیوتر شما
* به روز رسانی گوشی
هنگامی که شما از طریق یک کابل USB گوشی یا رایانه لوحی خود را به Kiesوصل میکنید ، شما به طور خودکار از هر به روز رسانی (update) نرم افزار ه موجود برای دستگاه خود مطلع میشوید مثل Firmware .
* مدیریت آهنگ های خود با کتابخانه موسیقی Kies
* گذاردن محتوای مهم گوشی از جمله مخاطبین، پیام های متنی ، و غیره بر روی کامپیوتر شما ، بنابراین شما به راحتی می توانید بازیابی محتوا را انجام دهید.
علاوه بر Kies گوشی دارای چند سیستم انتقال داده داخلی دیگر مثل ,Near By Devices , SBeam ,NFC وWiFi Direct میباشد و نرم افزارهای بیسیم دیگر مثل Zapya در بازاره اندروید هم هستند

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
داداش
به نظرم كاربرد otg دقيق متوجه نشديد
اگه گوشى از otg ساپرت كنه مى شه. فلش ممورى هارد اكسترنال كيبورد. حتى اسپيكر به گوشى وصل كرد و استفاده كرد

واقعا otg كاربرديه. دوستتون به نظرم درست راهنمايى نكردن
موفق باشيد

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
داداش
به نظرم كاربرد otg دقيق متوجه نشديد
اگه گوشى از otg ساپرت كنه مى شه. فلش ممورى هارد اكسترنال كيبورد. حتى اسپيكر به گوشى وصل كرد و استفاده كرد

واقعا otg كاربرديه. دوستتون به نظرم درست راهنمايى نكردن
موفق باشيد
اینی که گفتم فقط واسه اتصال به PC هست

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
اینی که گفتم فقط واسه اتصال به PC هست
داداش otg رو نمیشه حل کرد بهترین گوشی otg ساپورت نوت 3 یا s5 هست که usb 3 ساپورت هستند و سرعت انتقالشون با کابل otg که usb 3 باشه بالای 50 مگ است
اون برنامه های مدیریت حافظه موبایل با نرم افزاره که شما ازش صحبت میکنید هیچ ارتباطی با otg نداره
بالاترین نسخه otg هم اسمش mhl2 هست و در خرید گوشی دقت داشته باشید به نام mhl در درگاه usb

arashnitro

Registered User
لایک‌ها
1,224
داداش otg رو نمیشه حل کرد بهترین گوشی otg ساپورت نوت 3 یا s5 هست که usb 3 ساپورت هستند و سرعت انتقالشون با کابل otg که usb 3 باشه بالای 50 مگ است
اون برنامه های مدیریت حافظه موبایل با نرم افزاره که شما ازش صحبت میکنید هیچ ارتباطی با otg نداره
بالاترین نسخه otg هم اسمش mhl2 هست و در خرید گوشی دقت داشته باشید به نام mhl در درگاه usb

فرمایش دوستمون کاملا درسته

arashnitro

Registered User
لایک‌ها
1,224
منم همچین مشکلی دارم اولش بین جی 2 مینی و نئو مردد بودم بعد دوستان گفتن موقع مکالمه جی 2مینی یکی از سیم کارتا از دسترس خارج میشه و یه سری چیزای دیگه که بیخیالش شدم
حالا بین جی 3 بیت و نئو موندم همه میگن neo بگیر البته این همه که میگم تا حالا همشون فقط سامسونگ داشتن

arashnitro

Registered User
لایک‌ها
1,224
عزیز کیفیتا د یه حده یخورده با هم تفاوت دارن جی 3 بیت جدید تره و آپدیت ها هم براش به روز تر میاد دوستمون تو کامنت های اولیه به این موضوع اشاره کرد
اما خریدش بصرفه نیست چون با پولش میشه جی 2 سری 16 گیگ رو خرید و 2 برابر کیفیت و قدرت بیشتر رو داره از تمام لحاظ
خودم رام جی 3 زدم بهش الترا اچدی هم فیلمبرداری میکنه

داداش جی 2چند گرفتی؟
با گارانتی یا بدون گارانتی؟

arashnitro

Registered User
لایک‌ها
1,224
معذرت میخوام پستام زیاد شد

جی 3بیت دوتا سیم کارتش همزمان فعاله؟(برا کارم میخوام که هر دوتا همزمان فعال باشه

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954

arashnitro

Registered User
لایک‌ها
1,224
منم همچین مشکلی دارم اولش بین جی 2 مینی و نئو مردد بودم بعد دوستان گفتن موقع مکالمه جی 2مینی یکی از سیم کارتا از دسترس خارج میشه و یه سری چیزای دیگه که بیخیالش شدم
حالا بین جی 3 بیت و نئو موندم همه میگن neo بگیر البته این همه که میگم تا حالا همشون فقط سامسونگ داشتن

معذرت میخوام پستام زیاد شد

جی 3بیت دوتا سیم کارتش همزمان فعاله؟(برا کارم میخوام که هر دوتا همزمان فعال باشه

اگه اطلاعی دارین اینارم جواب بدین و خانواده ای رو از نگرانی نجات بدین
با تشکر

بالا