با سلام خدمت همه دوستان عزيز
راستش مي خواستم يه كمكي ازتون بخوام:blush:
والا من تقريبا 3 ماه هست كه سرو كله زدن با هايپ و سورف و دوبلر و... شروع كردم . در ابتدا با 40 دلار سرمايه شروع كردم و سود نسبتا خوبي داشتم ولي ...
...ولي بعد از يه مدت به فكر سود بيشتر افتادم (يه جورايي طمع كردم
) و 300 هزار تومان از پول برادرم رو توي paxmix گذاشتم
ولي از بدشانسي ا=نامردا بعد از 10 روزي كه پولمو رو گذاشتم ، اون ها گذاشتند و رفتند
و همه سرمايه و دارا و ندار ما رو با خوشون بردند :wacko:
و بعد از اون هم كه اميدم به Dornstetten بود كه اون ها هم گذاشتند و رفتند ...:hmm:
خلاصه ما رو از هر چي درآمد اينترنتي و اين ها بيزار كردند . كاري كردند كه ديگه پشت دستمو داغ كنم و سراغ اين كارها نرم
:blush:
حالا تنها اميد من به اين چند تا دوبلر هستش كه لااقل يه بخشي از 400000 تومان ضرر :wacko: خودم رو جبران كنم
و يه خواهشي از همه شما دارم كه بياييد و منتي سر ما بزاريد و توي اين دوبلر توي line 5$ و line 10$عضو بشيد تا منو از اين بد شانسي نجات بديد ...
من فقط4 -5 پله تا بالاي جدول فاصله دارم
بخدا ديگه نمي دونم چي كار كنم
اين هم آدرس اون دوبلر : توسط مدیر ویرایش شد.
لطفا اگه مي شه تو قسمت 5 دلاري و 10 دلاري پولتونو بزاريد:blush:
شرمنده اخلاق ورزشي
قبلا از همه دوستان كمال تشكر را دارم
راستش مي خواستم يه كمكي ازتون بخوام:blush:
والا من تقريبا 3 ماه هست كه سرو كله زدن با هايپ و سورف و دوبلر و... شروع كردم . در ابتدا با 40 دلار سرمايه شروع كردم و سود نسبتا خوبي داشتم ولي ...
...ولي بعد از يه مدت به فكر سود بيشتر افتادم (يه جورايي طمع كردم
و همه سرمايه و دارا و ندار ما رو با خوشون بردند :wacko:
و بعد از اون هم كه اميدم به Dornstetten بود كه اون ها هم گذاشتند و رفتند ...:hmm:
خلاصه ما رو از هر چي درآمد اينترنتي و اين ها بيزار كردند . كاري كردند كه ديگه پشت دستمو داغ كنم و سراغ اين كارها نرم
حالا تنها اميد من به اين چند تا دوبلر هستش كه لااقل يه بخشي از 400000 تومان ضرر :wacko: خودم رو جبران كنم
و يه خواهشي از همه شما دارم كه بياييد و منتي سر ما بزاريد و توي اين دوبلر توي line 5$ و line 10$عضو بشيد تا منو از اين بد شانسي نجات بديد ...
من فقط4 -5 پله تا بالاي جدول فاصله دارم
بخدا ديگه نمي دونم چي كار كنم
اين هم آدرس اون دوبلر : توسط مدیر ویرایش شد.
لطفا اگه مي شه تو قسمت 5 دلاري و 10 دلاري پولتونو بزاريد:blush:
شرمنده اخلاق ورزشي
قبلا از همه دوستان كمال تشكر را دارم