• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهبود سطح زبان انگلیسی شما

Dragoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از زحمات بی دریغ شما کمال تشکر رو دارم...و این کار شما شایسته ستایش بسیار هست. اما تا اونجایی که من میدونم همین سایت script فایل های صوتی خودش رو همن همراه با فایل صوتی میده برای مثال:
http://www.eslpod.com/website/show_podcast.php?issue_id=8091548
لذا بنظر من همون هم کپی هست نه یک کار ابتکاری و استخراجی
.....

سلام.

من به شما توصيه مي كنم محض رضاي خدا و يكبار هم كه شده پست اول اين تاپيك را مطالعه كنيد.

آنجا نوشته شده:

فایل صوتی و بخش اول متن هر پادکست به صورت رایگان از طریق سایت eslpod قابل دسترس است اما برای دریافت متن بخش دوم هر پادکست باید حدود 2 دلار پرداخت کنید.

ما برای رفاه حال شما عزیزان و کمک به یادگیری شما، متن بخش دوم هر پاد کست را از فایل صوتی آن استخراج کرده و متن کامل هر پادکست به همراه لینک دریافت فایل صوتی آن و توضیحات لازم را به صورت رایگان در پست های مختلف این بخش در اختیار شما کاربران محترم قرار می دهیم.

موفق باشيد!​

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98

سلام.

من به شما توصيه مي كنم محض رضاي خدا و يكبار هم كه شده پست اول اين تاپيك را مطالعه كنيد.

آنجا نوشته شده:

فایل صوتی و بخش اول متن هر پادکست به صورت رایگان از طریق سایت eslpod قابل دسترس است اما برای دریافت متن بخش دوم هر پادکست باید حدود 2 دلار پرداخت کنید.

ما برای رفاه حال شما عزیزان و کمک به یادگیری شما، متن بخش دوم هر پاد کست را از فایل صوتی آن استخراج کرده و متن کامل هر پادکست به همراه لینک دریافت فایل صوتی آن و توضیحات لازم را به صورت رایگان در پست های مختلف این بخش در اختیار شما کاربران محترم قرار می دهیم.

موفق باشيد!​
آخه والا من شماره های 217-212-169-534-525 رو گرفتم و همش بنظر کامله البته من script یکی دوتاش رو بیشتر چک نکردم که کامل بود....
در این مورد اطلاع دقیقی ندارم که همش کامل هست یا فقط چندتاییش..صرفا بنا به اونهایی که دیدم گفتم....

نمیدونم والا شاید واقعا همینطوره که شما میگین..بهرحال بازم ممنون از زحماتی که میکشین.

بنذه به نوبه خودم کمال تشکر و قدردانی رو دارم..:)

Dragoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اینکه این موضوع با استقبال دوستان مواجه شده بسیار خوشحالم و بخاطر اینکه نتوانستم به علت مشغله زیاد این موضوع را ادامه بدهم پوزش می طلبم.

شما عزیزان می توانید از این آدرس ادامه پادکست ها را دریافت کنید و به پادکست های دیگری نیز در زمینه یادگیری زبان دسترسی پیدا کنید.

motarjemonline.com/forum/forumdisplay.php?45

جا دارد از مسئولین سایت مترجم آنلاین هم به خاطر ارائه متن این پادکست ها تشکر کنم.

از دوستان نیز تقاضا دارم برای استفاده دیگران، این موضوع را فعال نگه دارند.

با سپاس فراوان و آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان!
Dragoman​

بالا