• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين اسکريپت يا پرتال يا ... که سريع ايندکس مي شه و در گوگل رتبه بالا مي ياره چيه؟

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
دنبال يه اسکريپت يا cms و پرتال و فروم و ... هستم که تا چيزي رو داخلش وارد کرديم به راحتي در گوگل ماندگار بشه و در ديتابيس هاي اون بمونه
و هميشه در گوگل در رأس باشه
چنين چيزي هست يا تجربه اي که دوستان دارند رو هم مفيد فايده خواهد بود
با تشکر

behbood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز، WinCMS.Net Pro قابل داونلوئد رايگان از www.netpro.ir كاملاً براي موتور هاي جستجو بهينه بوده و داراي نقشه سايت گوگل اتوماتيك است. حتماً امتحان كن ولي يادت باشه كه از طريق Google Webmasters پيگيري كني چون تا سايت شما وارد ايندكس گوگل بشه زمان مي بره ولي همينكه وارد شد مي فهمين قدرت اين سيستم مديريت محتواي ايراني كه رايگان و چند زبانه هستش از نظر اصول SEO چقدره!

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
دوست عزيز، WinCMS.Net Pro قابل داونلوئد رايگان از www.netpro.ir كاملاً براي موتور هاي جستجو بهينه بوده و داراي نقشه سايت گوگل اتوماتيك است. حتماً امتحان كن ولي يادت باشه كه از طريق Google Webmasters پيگيري كني چون تا سايت شما وارد ايندكس گوگل بشه زمان مي بره ولي همينكه وارد شد مي فهمين قدرت اين سيستم مديريت محتواي ايراني كه رايگان و چند زبانه هستش از نظر اصول SEO چقدره!

سلام
دانلود کردم ASP تو عمرم نصب نکردم روي هاست لينوکس
اصلا نمي دونم بايد چه طور نصب بکنم
يه راهنمايي بفرمائيد مرحله به مرحله تا نصب کنم روي سرور لينوکس
با تشکر

behbood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ASP نيست ASP.Net 2.0/3.5 هستش كه روي سرور لينوكس نصب نميشه. دات نت مال ويندوزه... براي هاستينگ، بيشتر خرج كنين تا از سيستم هاي حرفه اي دات نت بهره مند شين!

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
من هم با دروپال موافقم
پشتیبانی فارسی خیلی خوبی هم دارند .
اما خب مثلا وردپرس و امثال اون رو هم نباید دست کم گرفت .

بالا