• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين برنامه براي پارتيشن بندي

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
به نظر شما بهترين برنامه براي پارتيشن بندي چيه؟
چون من يک دفعه با partition magic چند تا پارتيشن ساختم ولي وقتي ويندوز رو عوض کردم همش مثل قبل شد و پارتيشن ها غيب شدن :blink:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از fotocopy :
به نظر شما بهترين برنامه براي پارتيشن بندي چيه؟
چون من يک دفعه با partition magic چند تا پارتيشن ساختم ولي وقتي ويندوز رو عوض کردم همش مثل قبل شد و پارتيشن ها غيب شدن :blink:
من هميشه با اف ديسك كار ميكنم!
ولي يه بار با پارتيشن مجيك -پارتيشن بندي كردم هيچ مشكلي بعد از عوض كردن ويندوز واسم پيش نيومد! حالا نمي دونم مشكل شما كجاست! :blink:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
معمولا پارتيشن مجيك را بهترين برنامه مي دونن و بعد از apply كردن همه ي تغييرات اعمال ميشن نمي دانم چرا مال شما برگشته!!
من خودم از ابزار لينوكس زوزه استفاده مي كنم خيلي عالي و خوبه و راضي هم هستم و تا حالا مشكلي نداشتم ...
ابزارش خيلي گسترده و خوبه.... بديش اينه كه FAt16 نمي توني پارتيشن بندي كني!
درمورد NTFS هم امتحان نكردم...
اتفاقا يك مساله اي پيش آمد كه تصميم گرفتم هيچ وقت با Fdisk كار نكنم! مخصوصا الان قديمي شده و فرمتهاي ext2/3 و ... نمي نشاسه و در ضمن خود XP ابزار اين كارو داره... :)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نظر من Partition Magic هم از FileSystem های بیشتری پشتیبانی می کنه هم آسونتره برای همین تو بین اینجور برنامه ها ترجیحش میدم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
وقتي خواستم يكي از پارتيشن هام رو از لينوكس در بيارم اين اررور رو در اين برنامه گرفتم.
نميدونم چرا تبديل نميكنه به fat32 و اررور ميده.

23l5co

بالا