بهترين راه براي قراردادن موسيقي در صفحه چيه!؟ مثلا فرض كنيد يكي ميخواد يه وبلاگ صوتي بزنه. يا خلاصه يه چيزي بذاره كه ملت بتونن Play كنن و گوش كنن. يه پليري يا چيزي كه براي همه مرورگرها و همه كاربران اجرا بشه، وجود داره؟ ( مثلا براي فايلهاي .rm )
بله. این روش از نظر من هم بهترینه. ولی مهم تبدیل کردن فایل صوتی به فلشه که دردسر داره واسه تعداد فایل بالا!به نقل از daftarekhaterat :با توجه به اينكه روي اكثر سيستمها فلش نصبه من نظرم اينه كه آهنگ به صورت يه فايل swf توي صفحه قرار داده بشه.
اوه اوه! دمش گرم. فک کنم خود خودشه!به نقل از Ali_ix :فکر کنم روشی که محمد آقا گفتن از همه بهرته ...
البته الان مدلهای زیادی Playerهای تحت وب با فلش ساخته شده که شما میتونید Playlist درست کنی و فایلهای صوتی رو با پسوندهایی مثل MP3 یا Wave باهاشون پخش کنی ...
اين پلاير ها از خروجي XML استفاده ميكنن و ديگه لازم نيست شما هر بار MP3 خودتون رو به SWF تبديل كنيد .به نقل از azemati :اوه اوه! دمش گرم. فک کنم خود خودشه!
همین مساله چندین روزه منو گذاشته سر کار.
علیجان یعنی دیگه لازم نیست فایل صوتی تبدیل بشه به فلش یا یه جورایی بره داخلش!؟ یعنی کافیه که یه جایی فقط آدرس فایل صوتیمون رو بدیم. درسته!؟ اگه اینطوری که کلی دمت گرم، پلیز آدرس یکی دو تا از این پلیرها و البته مجانیهاش رو بده.
بعد اینکه اینها فقط MP3 و Wave قبول میکنن!؟ RM. رو که نمیشناسن!؟
اینجا یک نمونه ساده و نسبتا خوبش هست : http://www.jeroenwijering.com/?item=Flash+MP3+Playerبه نقل از azemati :اوه اوه! دمش گرم. فک کنم خود خودشه!
همین مساله چندین روزه منو گذاشته سر کار.
علیجان یعنی دیگه لازم نیست فایل صوتی تبدیل بشه به فلش یا یه جورایی بره داخلش!؟ یعنی کافیه که یه جایی فقط آدرس فایل صوتیمون رو بدیم. درسته!؟ اگه اینطوری که کلی دمت گرم، پلیز آدرس یکی دو تا از این پلیرها و البته مجانیهاش رو بده.
بعد اینکه اینها فقط MP3 و Wave قبول میکنن!؟ RM. رو که نمیشناسن!؟