• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين راه براي قراردادن موسيقي در صفحه!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
بهترين راه براي قراردادن موسيقي در صفحه چيه!؟ مثلا فرض كنيد يكي مي‌خواد يه وبلاگ صوتي بزنه. يا خلاصه يه چيزي بذاره كه ملت بتونن Play كنن و گوش كنن. يه پليري يا چيزي كه براي همه مرورگر‌ها و همه كاربران اجرا بشه، وجود داره؟ ( مثلا براي فايل‌هاي .rm )

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
فکر کنم روشی که محمد آقا گفتن از همه بهرته ...

البته الان مدلهای زیادی Playerهای تحت وب با فلش ساخته شده که شما میتونید Playlist درست کنی و فایلهای صوتی رو با پسوندهایی مثل MP3 یا Wave باهاشون پخش کنی ... ;)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از daftarekhaterat :
با توجه به اينكه روي اكثر سيستمها فلش نصبه من نظرم اينه كه آهنگ به صورت يه فايل swf توي صفحه قرار داده بشه.
بله. این روش از نظر من هم بهترینه. ولی مهم تبدیل کردن فایل صوتی به فلشه که دردسر داره واسه تعداد فایل بالا!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از Ali_ix :
فکر کنم روشی که محمد آقا گفتن از همه بهرته ...

البته الان مدلهای زیادی Playerهای تحت وب با فلش ساخته شده که شما میتونید Playlist درست کنی و فایلهای صوتی رو با پسوندهایی مثل MP3 یا Wave باهاشون پخش کنی ... ;)
اوه اوه! دمش گرم. فک کنم خود خودشه!

همین مساله چندین روزه منو گذاشته سر کار.

علی‌جان یعنی دیگه لازم نیست فایل صوتی تبدیل بشه به فلش یا یه جورایی بره داخلش!؟ یعنی کافیه که یه جایی فقط آدرس فایل صوتیمون رو بدیم. درسته!؟ اگه اینطوری که کلی دمت گرم، پلیز آدرس یکی دو تا از این پلیر‌ها و البته مجانی‌هاش رو بده.

بعد اینکه این‌ها فقط MP3 و Wave قبول می‌کنن!؟ RM. رو که نمی‌شناسن!؟

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از azemati :

علی‌جان یعنی دیگه لازم نیست فایل صوتی تبدیل بشه به فلش یا یه جورایی بره داخلش!؟ یعنی کافیه که یه جایی فقط آدرس فایل صوتیمون رو بدیم. درسته!؟ اگه اینطوری که کلی دمت گرم، پلیز آدرس یکی دو تا از این پلیر‌ها و البته مجانی‌هاش رو بده.

اين پلاير ها از خروجي XML استفاده ميكنن و ديگه لازم نيست شما هر بار MP3 خودتون رو به SWF تبديل كنيد .

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از azemati :

اینجا یک نمونه ساده و نسبتا خوبش هست : http://www.jeroenwijering.com/?item=Flash+MP3+Player

پلاگینها و اسکریپتهای دیگه ای هم برای حرفه ای تر کردن داره ... ;)

بازم هست و قبلا دیده بودم لینکشونو پیدا کردم میزارم اینجا .

در مورد فایلهای .rm هم فکر نکنم اینها کار بکنه .. چون اون باید حتما روی سرور Stream بشه و از این طراف با RealPlayer پخش بشه ... شایدم راهه دیگه ای داشته باشه و من نمیدونم ;)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آهان. كلي دمت گرم و مرسي.

اگه بازم چيزي پيدا كردي بگو! ممنون :)

بالا