• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين راه حل براي مشكلات ام.تي. همه وبلاگ را ديليت كردم

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از چند روز قبل وبلاگ به مشكل خورده، و هر چی پست میکردم توی وبلاگ نمی آمد! و ارور 500 میگرفتم. هر بار که میزدم وبلاگ ریبیلد بشود باز هم ارور 500 میداد.
امشب بهترین راه حل را در این دیدم که تمام نوشته های وبلاگ در ام.تی را دیلیت کنم!
همینکار را هم کردم، و تمام نوشته ها را هم از ام.تی و هم در سرور( با کمک اف.تی.پی) دیلیت کردم.
حالا که میزنم روی ریبیلد سایت، این ارور را دریافت میکنم.
[code:1]Writing to '/www/htdocs/sohrabma/weblog/export.txt.new' failed: Opening local file '/www/htdocs/sohrabma/weblog/export.txt.new' failed: Permission denied
[/code:1]
کسی میداند این ارور به چی مربوط هست و چه راه حلی وجود داره برای درست کردن آن؟

experience

Guest
لایک‌ها
4
اين ارور حل شد. اگر كسي مي دونه چرا بعد از وارد كردن مطلب در هنگام ربيلد ، چرا ربيلد نمي كنه و يك ارور گنده 500 مي ده بياد وسط.
جالب توجه است كه اين ارور در وبلاگ هاي ديگر در همان سيستم ام تي ديده نمي شه فقط در وبلاگي كه مطالب خاصي دارد بوجود مي آد.
يعني مطالب را اگر از آنجا به وبلاگ ديگه اي هم ايمپورت بكنيم همان بلا بر سر وبلاگ جديد هم مي آيد !!
من فكر مي كنم در يكي از مطالب آقا سهراب بد و بيراهي به ام تي گفته حالا هر جا مي ره خرش رو گرفته : )

بايد دونه دونه مطالب رو پاك كرد و ديد كي اين لكه ننگ ( ارور 500 ) شرش كم مي شه.

نكته آخر ( اصلا فكر نكنيد ما فكرمون به پرميشن فايل هاي پرل و سي جي آي نرسيده كه همشون قابليت execute دراند )

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
با توضيحاتي كه دادي:

جالب توجه است كه اين ارور در وبلاگ هاي ديگر در همان سيستم ام تي ديده نمي شه فقط در وبلاگي كه مطالب خاصي دارد بوجود مي آد. يعني مطالب را اگر از آنجا به وبلاگ ديگه اي هم ايمپورت بكنيم همان بلا بر سر وبلاگ جديد هم مي آيد !!

من ديگه سراغ هيچ احتمال ديگه اي نميرم، ميتوني يه نسخه از فايل اكسپورتش رو بدي ببينيم؟ مثلا ايميل بزني؟

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
با توضيحاتي كه دادي:

جالب توجه است كه اين ارور در وبلاگ هاي ديگر در همان سيستم ام تي ديده نمي شه فقط در وبلاگي كه مطالب خاصي دارد بوجود مي آد. يعني مطالب را اگر از آنجا به وبلاگ ديگه اي هم ايمپورت بكنيم همان بلا بر سر وبلاگ جديد هم مي آيد !!

من ديگه سراغ هيچ احتمال ديگه اي نميرم، ميتوني يه نسخه از فايل اكسپورتش رو بدي ببينيم؟ مثلا ايميل بزني؟
عابر پياده جان
اين را بايد آقاي دكتر كه موضوع را نوشتند برايت بفرستند! من اگر ميدانستم چي هست حتما ايميل ميكردم. ولي اين دوستمون حتما اين پيغامت را همين امروز و فردا خواهد ديد.

experience

Guest
لایک‌ها
4
عابر جان برات مي فرستم. ظاهرا كه مشكلي نداره ، يعني من تو ام تي لوكال ايمپورت كردم همچين مشكلي بوجود نيامد. ولي در ام تي كه روي سرور هست ( حتي با يك ام تي جديد كه آپلود كردم ) باز مشكل بوجود مياد.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من فکر ميکنم اون اشکال ريبيلد مربوط به هوستي هست که ازش استفاده ميکني و اما دليل:

اون فايل export رو من روي شاه کليد و پرشن تولز هر دو تست کردم و بدون هيچ مشکلي import شد و بعد هم به طور کامل rebuild کردم و اما يه دونه اکانت قديمي روي netfirms داشتم مال اون سرور قديميشون که محدوديتي براي دسترسي هاي غير پولي نبسته بودن روي اون تست کردم و در موقع rebuild ارشيوهاي individual خطا ميداد default رو از چهل تا از توي mt.cfg گذاشتم روي 20 تا و اين مشکل حل شد يعني سرور منابع کافي تخصيص نميداد و در واقع rebuld شدن 40 تا item در يک زمان بار زيادي براي سرور اون ها بود ولي 20 مناسب بود منتها آرشيو ماهانه همچنان مشکل داشت.. ضمنا مقدار item هاي که براي rebuild ارشيو ماهانه پردازش ميشه ده برابر تعداد individual هاست.. يعني 20 که در mt.cfg تنظيم ميشه براي ماهانه ميشه 200 تا و براي هفتگي ميشه 100 تا چون اونجا پنج برابر هست و نه ده برابر.. منتها netfirms از اول تا آخر با ارشيو ماهانه مشکل داشت حتا براي تست نهايي از توي mt.cfg گذاشتم روي 0.1 که براي ماهانه بشه 1 ولي بازم گير زد!!!

خب اين قضيه رو بايد به دو بخش تقسيم کرد بخش اولش rebuild نشدن ارشيو تکي روي حالت 40 تايي هست که اينو ميشه با گذاشتن روي 20 حل کرد و روي يک هوست شلوغ اين طبيعي هست البته اگر روي پرشن و شاه کليد باشه کار به اينجاها نميکشه.. ولي بخش دوم رو ديگه نمي دونم به نظر من يک اشکال جدي با هوست وجود داره چون هرچي فشار رو روي سرور کمتر ميکنيم باز هم امکان ريبيلد براي ارشيو ماهانه نيست حتا براي يک ايتم هم امکانش نيست.. حالا اين به استفاده از ديتابيس برکلي مربوطه؟ فکر نميکنم.. به پلت فورم netfirms مربوطه ؟ (freeBSD) اينم نمي دونم.. اگر بنويسي از چه هوستي استفاده ميکني، بهتر ميتونيم نتيجه کلي بگيريم..

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
ولي بخش دوم رو ديگه نمي دونم به نظر من يک اشکال جدي با هوست وجود داره چون هرچي فشار رو روي سرور کمتر ميکنيم باز هم امکان ريبيلد براي ارشيو ماهانه نيست حتا براي يک ايتم هم امکانش نيست.. حالا اين به استفاده از ديتابيس برکلي مربوطه؟ فکر نميکنم.. به پلت فورم netfirms مربوطه ؟ (freeBSD) اينم نمي دونم.. اگر بنويسي از چه هوستي استفاده ميکني، بهتر ميتونيم نتيجه کلي بگيريم..
عابر پياده
من از حرفهايي كه نوشته بوديد سر در نياوردم! فقط در مورد آخرين جمله ات كه گفتي از چه هوستي استفاده ميكنم. بايد عرض كنم كه اين روهم نميدونم! البته اگر دقيق بگي چه چيز را بايد بدانم. ميتوان ايميل بزنم و مشخصات بگيرم.
به اين خاطر كه احتمال ميداديم اين مشكل كنوني از سرور باشد. من يك ايميل فرستادم و در جواب آنها گفته بودند كه اين يك اررور شناخته شده در ام.تي. هست. و وقتي ميخواد ريبيلد بكند توي بعضي از قسمتها گيرپاش ميكنه! به هرحال بگو منظورت از هوست چي هست . تا اگر اين دوستمون نمیدونست، من از سرور بپرسم.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يه ازمايشي بكنيد.. از داخل mt.cfg مقدار EntriesPerRebuild رو روي 20 بگذاريد و # رو از پشتش حذف كنيد ببينيد باز هم اين مشكل هست يا نه ؟ ضمنا اون هوست شما بيخود گفته كه اين يك اشكال رايج در ام تي هست.. با ازمايش و خطا ببين اگر مقدار EntriesPerRebuild رو چند بگذاري ديگه خطا نميده؟ اگر لازم شد از 20 بيا پايين تر..

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
يه ازمايشي بكنيد.. از داخل mt.cfg مقدار EntriesPerRebuild رو روي 20 بگذاريد و # رو از پشتش حذف كنيد ببينيد باز هم اين مشكل هست يا نه ؟ ضمنا اون هوست شما بيخود گفته كه اين يك اشكال رايج در ام تي هست.. با ازمايش و خطا ببين اگر مقدار EntriesPerRebuild رو چند بگذاري ديگه خطا نميده؟ اگر لازم شد از 20 بيا پايين تر..
عابر جان ممنون از راهنمائيت.
من كه وارد نيستم و بايد صبر كنم تا اين رفيقمون اينكار را انجام بده!
البته آن تنظيمي كه نوشتي را من در فايل انجام دادم و 20 را به جاي 40 گذاشتم. ولي اين بنده خدا بايد بياد و نوشته ها را از بلاگر به ام.تي منتقل بكند. خود من هيچ آشنايي با اينكار ندارم.
در مورد اينكه گفته بودي آن يارو كه هاست را به من فروخته چرت و پرت ميگه هم بايد عرض كنم كه ممكنه! و شايد چون علت را نفهميده اينرا گفته. ولي خودم خيلي بعيد ميدان كه ايراد از سرور باشد!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اميدوارم مشكلت حل شه.. نتيجه نهايي رو اينجا بنويسيد كه يك تجربه جمعي بشه براي هممون .. البته اگر مي تونستي هوست رو از پرشن ميخريدي فكر كنم حتا برات ارزون تر هم درميومد..

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
اميدوارم مشكلت حل شه.. نتيجه نهايي رو اينجا بنويسيد كه يك تجربه جمعي بشه براي هممون .. البته اگر مي تونستي هوست رو از پرشن ميخريدي فكر كنم حتا برات ارزون تر هم درميومد..
عابر جان
هنوز من اين دوستمون را نديدم و چيزي ازش نشنيدم! اگر مشكل حل شد. حتما نتيجه را خودم و يا اين دوستمون خواهد نوشت.
راستي شما جايي را سراغ نداري كه راهنمايي كرده باشد چگونه ميشود آرشيو را از بلاگر به ام.تي منتقل كرد؟
اگر سراغ داشتي لطفا آدرسش را اينجا بنويس. شايد تا اين دوستمون برگرده، خودم توانستم کمی بهش ور بروم!

experience

Guest
لایک‌ها
4
در مورد راهنمايي عابر عزيز من هم در مراحل آزمون خطا همين فكر را مي كردم كه مشكل از حجم فايل ها و پراسس روي سرور هنگام ربيلد هست براي همين اين كار را در ام تي جديدي كه نصب كردم انجام دادم و از 40 به 20 تغيير دادم. حتي توليد فايل تمپ هنگام پست مطلب را هم برداشتم تا اگر مشكل از اونه حل بشه ولي همچنان مشكل هست.
يك سوال . در netfirms هم ارور 500 مياد ؟ موقعي مشكل در ربيلد ؟ يا ارور ديگه اي.
اي ارور ظاهر ش كه مي گه به عمليات اجراي فايلي كه الان درگير هست مربوط مي شه. ولي حتي فايل هاي ايندكس را هم نمي تونه ربيلد كنه !
نكته جالب ديگه اين هست كه عمليات ربيلد فايل ايندكس و اينديويجوال توسط ورود كامنت جديد انجام ميشه. يعني اگر بشه كامنت گذاشت براي مطلب، ربيلد ( البته نه كامل ) انجام ميشه.

با توجه به اين شرايط من هم به نظريه " اشكال از سرور " بيشتر نزديك مي شم. اين ارور خيلي احمقانه است .

experience

Guest
لایک‌ها
4
آقا كس ديگه اي نمي خواد به اين بحث كمك كنه. يك مشكل واقعا عجيب هست كه از طرفي نگران كننده هم هست چون به نحوي مستقيما به مطالب پست شده در ام تي بر مي گرده .
به نظر شما اشكال از سرور هست يا از امي تي يا از چيز ديگه اي ؟
با اين توصيف كه در هنگام بروز مشكل حتي ايندكس را هم نمي تواند ربيلد بكنه. يعني زماني كه حجم باري هم روي سرور نيست.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من دير رسيدم به اينجا به نظر من به سرور ربط داره.. البته من فرض ميكنم ام تي درست و بي نقص نصب شده.. من فكر ميكنم توي اجراي اپليكيشن هاي پرل يه عيب و ايرادي هست و در واقع اون سرور از cgi كامل پشتباني نمي كنه!

experience

Guest
لایک‌ها
4
عابر عزيز با توجه به بحث هاي گذشته اين يكم غير منطقي هست كه براي اجرا و انجام يك وبلاگ مشكل وجود نداشته باشه ولي براي يكي ديگه در همون ام تي و همون سرور مشكل پيش بياد.
نمي دونم ربط اين ها رو چجوري مي شه پيدا كرد.
بهترين راه احتمالا همون تعويض سرور بايد باشه !

بالا