سلام
من دوست دارم بفهمی وايرلس يعني چي و كار كني
ببين شما داري با فركانس كار ميكني
يعني بايد بدوني HF,VHF.,UHF,VLF,LFچی هست
شما وقتی یه دستگاه وایرلس رو استفاده می کنی وقتی باند فرکانس رو 2400MHZ می بینی یا 2.4GHZ باید بدونی اصلا قرار هست چی کار بکنی
شما اصول استفاده از فرکانس رو باید بدونی !
بریم سراغ UHF یا ULTRA HIGH FREQUENCY
از باند فرکانس 300مگا هرتز شروع می شه تا 3 گیگا هرتز
پس باند فرکانس شما شامل UHF می شه یعنی 2.4 گیگا هرتز
شکستگی امواج و نفوذ امواج و گذر امواج از موانع یا حرکت سینوسی امواج هر چه به سمت فرکانسهای بالا می رود کمتر است
یعنی شما نمی توانید شکستگی امواج که در فرکانس 390 مگا هرتز داری رو با 2.4 گیکا مقایسه کنی
یا 470 و یا 900 مگا هرتز
من هر مثالی بزنم شاید درکش مشکل باشه ولی یه چیز عمومی مثل موبایل که امکان داره دست شماست و داره کار می کنه و شاید اصلاا واسط اهمیت نداشته باشه که داره تو چه فرکانس کار می کنه !
یه گوشی موبایل تو فرکانس 900 مگا هرتز کار میکنه یعنی طول فرکانس که شکنندگی خوبی داره و می تونه از موانع عبور کنه و همه جا حتی پشت چند ساختمون هم جواب بده
ا بی سیم هایی که نیرو های نظامی استفاده می کنن 470 مگا هرتز که طول فرکاس عالی هست
یا فرکانس 390 مگاهرتز که قربون این طول فرکانس من برم ( حالا واسط میگم چرا برم )
هر چی طول فرکانس می یات پایین شکستگی امواج و قدرت نفوذ اون بیشتر می شه مثلا اگه شما دو تا دستگاه داشته باشی با طول فرکانس 390 مگا می تونی با ارتفاع 10 متر از سطح زمین نصب کنی و 1000 تا ساختموت 10 طبقه هم مانع داشته باشه فاصله تم 15 کیلومتر باشه
ولی عزیزم شما نمی تونی تو فرکانس 2.4 از این پشتک وارو ها بزنی که
این طول فرکانس شکنندگی نداره و واسه ارتباط نقطه به نقطه به صورت دید مستقیم استفاده می شه و ضریب خطای کمتری داره
اخه اگه یه فرکانس به درد بخوری بود که استفاده ازش رو ازاد نمی کرد ن
چرا فقط 2.4 یا 5.8 گیگا فرکانس آزاد هست چرا اجازه نداری تو فرکانس 390 کار کنی
چرا یه تلفن SENAO بی سیم تا می زاره 10 کیلومتر با مانع می زنه و سه سوت می ریزن جمش می کنن
خوب
هر چیزی قانون داره اگه قرار باشه طول فرکانس پایین ازاد می بود که خر تو خر امواج سرطانی بود
یعنی امواجی که به راحتی از مغزت می گذره
حالا تو می خوای چی کارکنی کانورتور بزاری یعنی 2.4 به 900مگ تبدیل کنی ؟ این یک راه
و یا اینکه رادیو رو قوی کنی و DB انتن رو بالا ببری /؟
از انتن های مختلفی می تونی استفاده کنی یکیش مثلا FLAT PANEL ها بهتر واسط جواب می ده و YAGI
رادیو هم 200 میلی وات بزار EZ BRIDGE فک کنم خوب باشه
دنبال درد سر نباش با این قوانین فرکانس فک نکنم لینک خوبی داشته باشی
بای