• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين مودم اكسترنال

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ميخوام از Wireless در جايي استفاده كنم كه ديد مستقيم نداره. يعني چند تا ساختمون جلو ديد رو گرفته.
برا حل اين مشكل كسي دستگاه خاصي رو سراغ نداره كه نياز به ديد مستقيم نداشته باشه؟

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من دوست دارم بفهمی وايرلس يعني چي و كار كني

ببين شما داري با فركانس كار ميكني

يعني بايد بدوني HF,VHF.,UHF,VLF,LFچی هست

شما وقتی یه دستگاه وایرلس رو استفاده می کنی وقتی باند فرکانس رو 2400MHZ می بینی یا 2.4GHZ باید بدونی اصلا قرار هست چی کار بکنی

شما اصول استفاده از فرکانس رو باید بدونی !

بریم سراغ UHF یا ULTRA HIGH FREQUENCY

از باند فرکانس 300مگا هرتز شروع می شه تا 3 گیگا هرتز

پس باند فرکانس شما شامل UHF می شه یعنی 2.4 گیگا هرتز

شکستگی امواج و نفوذ امواج و گذر امواج از موانع یا حرکت سینوسی امواج هر چه به سمت فرکانسهای بالا می رود کمتر است

یعنی شما نمی توانید شکستگی امواج که در فرکانس 390 مگا هرتز داری رو با 2.4 گیکا مقایسه کنی

یا 470 و یا 900 مگا هرتز

من هر مثالی بزنم شاید درکش مشکل باشه ولی یه چیز عمومی مثل موبایل که امکان داره دست شماست و داره کار می کنه و شاید اصلاا واسط اهمیت نداشته باشه که داره تو چه فرکانس کار می کنه !

یه گوشی موبایل تو فرکانس 900 مگا هرتز کار میکنه یعنی طول فرکانس که شکنندگی خوبی داره و می تونه از موانع عبور کنه و همه جا حتی پشت چند ساختمون هم جواب بده

ا بی سیم هایی که نیرو های نظامی استفاده می کنن 470 مگا هرتز که طول فرکاس عالی هست

یا فرکانس 390 مگاهرتز که قربون این طول فرکانس من برم ( حالا واسط میگم چرا برم )

هر چی طول فرکانس می یات پایین شکستگی امواج و قدرت نفوذ اون بیشتر می شه مثلا اگه شما دو تا دستگاه داشته باشی با طول فرکانس 390 مگا می تونی با ارتفاع 10 متر از سطح زمین نصب کنی و 1000 تا ساختموت 10 طبقه هم مانع داشته باشه فاصله تم 15 کیلومتر باشه

ولی عزیزم شما نمی تونی تو فرکانس 2.4 از این پشتک وارو ها بزنی که

این طول فرکانس شکنندگی نداره و واسه ارتباط نقطه به نقطه به صورت دید مستقیم استفاده می شه و ضریب خطای کمتری داره

اخه اگه یه فرکانس به درد بخوری بود که استفاده ازش رو ازاد نمی کرد ن

چرا فقط 2.4 یا 5.8 گیگا فرکانس آزاد هست چرا اجازه نداری تو فرکانس 390 کار کنی

چرا یه تلفن SENAO بی سیم تا می زاره 10 کیلومتر با مانع می زنه و سه سوت می ریزن جمش می کنن

خوب

هر چیزی قانون داره اگه قرار باشه طول فرکانس پایین ازاد می بود که خر تو خر امواج سرطانی بود

یعنی امواجی که به راحتی از مغزت می گذره

حالا تو می خوای چی کارکنی کانورتور بزاری یعنی 2.4 به 900مگ تبدیل کنی ؟ این یک راه

و یا اینکه رادیو رو قوی کنی و DB انتن رو بالا ببری /؟

از انتن های مختلفی می تونی استفاده کنی یکیش مثلا FLAT PANEL ها بهتر واسط جواب می ده و YAGI

رادیو هم 200 میلی وات بزار EZ BRIDGE فک کنم خوب باشه

دنبال درد سر نباش با این قوانین فرکانس فک نکنم لینک خوبی داشته باشی

بای

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو مطلب يه سري اشكالات بود كه اصلاح شد 1

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از freeuser :
تو مطلب يه سري اشكالات بود كه اصلاح شد 1

آقا خيلي ممنون از توضيحاتتون، من كه استفاده كردم :)

UHF رو كه توضيح داديد، بقيه رو هم اگه يه توضيحي بديد فكر كنم همه استفاده كنن.

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
freeuser
خیلی حال کردم از توضیحاتت اگه وقت کنی یک سری اطلاعات کامل راجبه وایرلس بنویسی و مقالش کنی خیلی جالب می شه

یه سئوال پایینترین فرکانس که بتونه دیتا ردو بدل کنه چقدر ؟ بردش چقدره ؟ و اینکه میگید ممنو عه از کجا پیدات می کنن ؟

دیروز تو ماهوره تبلیغ یه اینترنت وایرلس می کرد با سیستم
که طرف با لپتاپش بدون هیچ آنتنی به اینترنت وصل بود و جالبیش اینجا بود که هر جا می رفت آنتین می داد حتی تو مترو و تو تونل
و سرعتشم نشون داد که 11 مگابیت بود

اگه یه کم توضیح بدی ممنون می شم

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خواهش مي كنم شما لطف داريد .

ياشه به همين زودي .. يه مطلب كامل

موفق باشي

باي

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7

aka

Registered User
لایک‌ها
0
آقای Free User ما هم به شدت منتظر مقاله آموزنده شما هستیم :D
با تشکر !

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از freeuser :
شما بفرماييد ما استفاده كنيم :cool:
در زماني كه هر ديپلمه اي ميدونه كه فركانس فقط يك عدده - كاربرد مكرر عبارت "طول فركانس" نشوندهنده خيلي چيزهاست - بعضي قسمتهاش خيلي جالبه بخصوص آزاد بودن فركانس C Band - S Band و اينكه مجوز فركانس رو بدليل جلوگيري از خرتوخر شدن امواج سرطاني اجباري كردن.
ولي ظاهرا ملت همينطوري ميخوان اينه كه شما هم همينجوري ادامه بده

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
در زماني كه هر ديپلمه اي ميدونه كه فركانس فقط يك عدده - كاربرد مكرر عبارت "طول فركانس" نشوندهنده خيلي چيزهاست - بعضي قسمتهاش خيلي جالبه بخصوص آزاد بودن فركانس C Band - S Band و اينكه مجوز فركانس رو بدليل جلوگيري از خرتوخر شدن امواج سرطاني اجباري كردن.
ولي ظاهرا ملت همينطوري ميخوان اينه كه شما هم همينجوري ادامه بده

من مخالف بحث منطقي نيستم

و دوست دارم شروع كنم و خوب تمومش كنم من اگه اينجا اومدم و جواب يكي از دوستان رو دادم به خاطر اين بود كه ايشون هنوز نمي دونه تو وايرلس مودم نداريم و هنوز فك مي كنه وايرلس بر اساس مودوله و دمودوله كار مي كنه

مي خواستم به هش بفهمونم كه وايرلس فركانس هست و قوانين اون با مودم يا فاكس فرق مي كنه

خوب مطمئن باش شروع مي كنم فقط دنبال يه وقت ميگردم كه بتونم سر بزنم و جواب ها رو بخونم و جواب بدم

بعد از نوشتن جواب شما من تمام تاپيك ها و جواب هاتون رو تو اين فروم خوندم و ديدم تو 500 تا چيزي راجب به وايرلس نداريد و بيشتر وقتتون رو اينجا تو قسمت جك و فيلم سپري مي كنيد اين بود كه زياد جدي نگرفتم .

به هر حال چيزي مي دوني شروع كن من بدم نمي يات كل علمي و تجربي داشته باشم چون 802.11G تاریخ تصویبش جون 2003 هست و الان اوریل 2005 خیلی از دنیا عقب نیستیم پس بد نیست شروع کنیم .

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از freeuser :
من مخالف بحث منطقي نيستم

و دوست دارم شروع كنم و خوب تمومش كنم من اگه اينجا اومدم و جواب يكي از دوستان رو دادم به خاطر اين بود كه ايشون هنوز نمي دونه تو وايرلس مودم نداريم و هنوز فك مي كنه وايرلس بر اساس مودوله و دمودوله كار مي كنه

مي خواستم به هش بفهمونم كه وايرلس فركانس هست و قوانين اون با مودم يا فاكس فرق مي كنه

خوب مطمئن باش شروع مي كنم فقط دنبال يه وقت ميگردم كه بتونم سر بزنم و جواب ها رو بخونم و جواب بدم

بعد از نوشتن جواب شما من تمام تاپيك ها و جواب هاتون رو تو اين فروم خوندم و ديدم تو 500 تا چيزي راجب به وايرلس نداريد و بيشتر وقتتون رو اينجا تو قسمت جك و فيلم سپري مي كنيد اين بود كه زياد جدي نگرفتم .

به هر حال چيزي مي دوني شروع كن من بدم نمي يات كل علمي و تجربي داشته باشم چون 802.11G تاریخ تصویبش جون 2003 هست و الان اوریل 2005 خیلی از دنیا عقب نیستیم پس بد نیست شروع کنیم .
همون اول گفتم منو جدي نگير و كارت رو ادامه بده - جهت اطلاع شما من 8 ساله دارم راديوهاي Spread Spectrum (اگر آواتار شما عكس خودتون باشه اونموقع مدرسه راهنمايي بودين) و تجهيزات HDSL و انتقال ديتا ميفروشم و قوانين اداره فركانس و خيلي چيزهاي ديگه رو هم ميدونم - هرچند كه تابحال تو تاپيك جك مطلبي ننوشتم ولي اگر خواستم بنويسم تو همون تاپيك جك مينويسم تا ملت اونجا بخندن و مردم رو توي تاپيك فيلم فيلمشون ميكنم نه اينجا!
در هر صورت اين انجمن محل اين قبيل صحبتها نيست و منهم ادامه نميدم و بحث فني رو هم با همطراز خودم البته ميكنم ولي باشما نه!
اميدوارم موفق باشيد

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
همون اول گفتم منو جدي نگير و كارت رو ادامه بده - جهت اطلاع شما من 8 ساله دارم راديوهاي Spread Spectrum (اگر آواتار شما عكس خودتون باشه اونموقع مدرسه راهنمايي بودين) و تجهيزات HDSL و انتقال ديتا ميفروشم و قوانين اداره فركانس و خيلي چيزهاي ديگه رو هم ميدونم - هرچند كه تابحال تو تاپيك جك مطلبي ننوشتم ولي اگر خواستم بنويسم تو همون تاپيك جك مينويسم تا ملت اونجا بخندن و مردم رو توي تاپيك فيلم فيلمشون ميكنم نه اينجا!
در هر صورت اين انجمن محل اين قبيل صحبتها نيست و منهم ادامه نميدم و بحث فني رو هم با همطراز خودم البته ميكنم ولي باشما نه!
اميدوارم موفق باشيد

توجه توجه!!!
اينجا برنامه جدل و مناظره مثل بعد از اخبار ساعت 10 و نيم نيست كه كسي بخواهد با كسي بحث (به معني جدل و پوز زني و ...) انجام بده، هركدوم از ما كه اينجا چيزي مينويسيم، چه سوالي داشته باشيم كه بخواهيم جوابش را بگيريم چه احساس كنيم خرده تجربه اي داريم كه به كار دوستي ميخوره، فقط دارم سعي ميكنيم كه بصورتي دوستانه در يك جمع، كمي با هم رشد كنيم!(رشدي از جنس اينترنتي!)

پس بياييد اگر احساس ميكنيم(و اگر احيانا اين احساس ما واقعيت داشته باشه!) تجربه بيشتري داريم، اون را در اختيار بقيه بذاريم نه اينكه از اون چماق بسازيم و با اون ديگران رو از نظر دادن منع كنيم.

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم با آقاي علي زمان موافقم. بيايين بحث رو دوستانه ادامه بديم تا امثال بنده استفاده كنن نه شاهد كل كل كردن با همديگه!! اگه موافقين ادامه بديم! :)

aka

Registered User
لایک‌ها
0
حیف نیست کسایی که علم تجربه خوبی دارن با این بحثا وجهشون رو خراب کنند ؟!

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا اصلا این تاپیک رو بیخیال شید یه تاپیک جدید بزنید به عنوان قواعد و مثال مربوط به وایرلس و بعد اونو منگنه کنید بنداز اول این قسمت شبکه و هی توش مطلب اضافه کنید
اخه این تاپیک بهترین مودم عنوان خوبی برای این کار نیست

بالا