• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين نرم افزار جهت مديريت كانكشن هاي اينترنت و ثبت ميزان استفاده از هر كدام چيست؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من تا وقتي كاربر Win98‌ بودم هميشه از برنامه Advanced Dialer براي وصل شدن به اينترنت استفاده مي كردم. چون اين برنامه علاوه بر شماره گيري آسان كانكشن ها، مدت زمان استفاده از هر كانكشن را هم ثبت مي كرد و هميشه آمار ميزان استفاده دستم بود. (لينك دانلود آن را در پايين صفحه مي گذارم)

اما حالا كه از ويندوز اكس پي استفاده مي كنم، اين برنامه هر چند همچنان عملكرد نسبتاً خوبي داره ولي يه ايراد بزرگ توي winXP داره اون هم اين كه اگر براي وصل شدن يا قطع كردن يك كانكشن از روشي غير از گزينه هاي خود برنامه استفاده كنيم، (حتي در حين فعال بودن برنامه) به طور خودكار وضعيت كانكشن ما را تشخيص نداده و زمان را اشتباه محاسبه مي كند.

حالا سوالم اين است كه آيا نرم افزاري هست كه علاوه بر دارا بودن امكانات Advanced Dialer مثل ساخت كانكشن، شماره گيري شماره هاي مختلف كانكشن، نمايش مدت زمان آنلاين بودن كنار ساعت كامپيوتر، ثبت ساعت و تاريخ تمام وصل شدن ها و قطع شدن ها و ميزان استفاده از هر كانكشن و... اين ايرادي را هم كه گفتم نداشته باشد؟

خيلي متشكرم

لينك دانلود Advanced Dialer
(980 كيلوبايت)
Name : beyond
Key : 3C5107

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
دست شما درد نكنه.
اما باهاش حال نكردم.
آخه از خواس مهم Advanced Dialer اين هست كه همواره مدت زمان آنلاين بودنمون رو كنار ساعت كامپيوتر نمايش ميده، اما اين DunManager اين كارو نمي كنه.

لطفاً يكي يه نرم افزار بهتر معرفي كنه.

خيلي ممنون ميشم.

atila720

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا