• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين و موثرترين راه افزايش بازديد

aminhastam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
آقا ما در طول يک دوره چهار ساله هر کاری که بگيد برای افزايش بازديد کرديم، ولی هيچ کدوم جواب نداد. از ارسال ايميل و PM بگيريد تا عضويت در گروه های تبادل بنر - تبادل لينک با سايت ها و وبلاگ ها - همکاری با گروه های ياهو - قرار دادن کلمات کليدی در سايت و هزار و يک کار ديگه.
در نهايت به يک نتيجه رسيدم:
برای افزايش واقعی بازديد دو را بيشتر وجود نداره:
1) به سايت های پربازديد تبليغ بديد.
2) با سايت هايی، در حد و حدود سايتمون تبادل بنر کنيم. اونم تبادل بنری که تو چشم بازديدکننده باشه. نه اينکه بنرت رو بردارند يه جا بذارند که با ذره بين هم نتونی پيداش کنی.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

هدف من از اين پست اين بود که می خوام همکاری شما رو به راه اندازی يک سيستم تبادل بنر با اعضای محدود جلب کنم. صبر کنيد زود قضاوت نکنيد. اين يکی با نمونه های مشابه اش فرق داره.

((1)) اين سيستم بر خلاف سيستم های مشابه که تعداد نامحدود عضو می گيرند، و بنر شما توی انبوه بنرها گم ميشه و هر از چند ماه يک بار(!) اونم توی يک وبلاگی که خود مدير وبلاگه هم بهش سر نمی زنه نشون داده می شه؛ فرق داره.

((2)) برای مرحله اول حداکثر بيست عضو می گيريم. در ضمن کسانی که می خواهند عضو بشند بايد حداقل روزی 1000 بازديدکننده داشته باشند.

((3)) در ضمن نگران نداشتن فضای کافی در صفحات سايتتون نباشيد، همچنين نگران پايين اومدن سرعت سايتتون نباشيد. فکر اونجاش رو کردم. بنرها در کوچکترين سايز و بعد از اينکه کل سايتتون لود شد، نشون داده می شوند. يه چيزی تو مايه های تبليغات بلاگفا. ولی جذاب تر و کوچکتر و طوری که بازديدکننده واقعاً کليک کنه. در ضمن اصلاً مزاحم ديد بازديدکننده نميشه.

((4)) برای اينکه اين طرح رو اجرا کنيم در مرحله اول نياز به 20 سايت که بالای 1000 بازديد در روز داشته باشند، داريم. اگه شما در روز بالای 1000 بازديد داريد و تمايل داريد در طرح افزایش بازدید شرکت کنيد، فقط اسم سايتتون + تعداد بازديد روزانه خودتون رو همين جا بنويسيد. تا بعداً راجع به سيستمش صحبت کنيم.

((5)) برای اينکه اين طرح اجرا بشه، بايد حدوداً 20 سايت با بازديد بالای 1000 در روز، در اين طرح شرکت کنند. در صورتيکه تعداد سايت های شرکت کننده کم باشه، اين طرح اجرا نميشه.
ولی به نظر من اگر حمايت کنيد، طرح افزايش بازديد نتيجه ميده.
با تشکر از لطف و عنايت شما.

بالا