• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین اسکریپتهای فروشی

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان

میخواستم بهترین سایتها یا شرکتهایی که این اسکریپتها رو میفروشن کدوم هستند پیشرفته ترین حرفه ای ترین و بهترین در ایران

بهترین اسکریپت تبادل لینک در ایران

بهترین اسکریپت لینک باکس در ایران

بهترین اسکریپت وبلاگ دهی در ایران

بهترین اسکریپت نظر دهی آنلاین به وبلاگها

همه اینها از پیشرفته تیرن امکانات و تکنولوژیها و بهترینها در ایران باشند آیا کسی هیت که اینا رو بفروشه شرکت یا سایت؟

ممنون

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام دوستان

میخواستم بهترین سایتها یا شرکتهایی که این اسکریپتها رو میفروشن کدوم هستند پیشرفته ترین حرفه ای ترین و بهترین در ایران

بهترین اسکریپت تبادل لینک در ایران

بهترین اسکریپت لینک باکس در ایران

بهترین اسکریپت وبلاگ دهی در ایران

بهترین اسکریپت نظر دهی آنلاین به وبلاگها

همه اینها از پیشرفته تیرن امکانات و تکنولوژیها و بهترینها در ایران باشند آیا کسی هیت که اینا رو بفروشه شرکت یا سایت؟

ممنون

اولی php link manager کارتو راه میندازه

دومی linkboxcms مهرداد دیزاین کارتو راه میندازه

وبلاگدهی رو بیخیال شو

چهارمی هم نفهمیدم چی میخوای

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
اولی php link manager کارتو راه میندازه

دومی linkboxcms مهرداد دیزاین کارتو راه میندازه

وبلاگدهی رو بیخیال شو

چهارمی هم نفهمیدم چی میخوای

آقا اینایی رو که داری میگی که من دارم من یه چیز منحصر به فرد میخوام یک چیزی که تک باشه اگر هم نباشه باید بدم طراحی کنن؟
یه طراح حرفه ای و ارزون میخوام مثلا یه اسکریپت تبادل لینک فوق پیشرفته بشه 200 تومن لینک باکس 300 تومن و اسپمر وبلاگ آنلاین مثل بلاگ لیچ ولی اتوماتیک هم 500 تومن کسی هست طراحی کنه؟

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
آقا اینایی رو که داری میگی که من دارم من یه چیز منحصر به فرد میخوام یک چیزی که تک باشه اگر هم نباشه باید بدم طراحی کنن؟
یه طراح حرفه ای و ارزون میخوام مثلا یه اسکریپت تبادل لینک فوق پیشرفته بشه 200 تومن لینک باکس 300 تومن و اسپمر وبلاگ آنلاین مثل بلاگ لیچ ولی اتوماتیک هم 500 تومن کسی هست طراحی کنه؟

چرا نباشه خوبشم هست شما خوب پول بده برات همه چیز درست می کنند !!! :D.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
آقا من مشکلم اینه که به شخص نمیتونم اعتماد کنم باید شرکت باشه میترسم سرم کلاه بزارن اگه اعتمادی کسی بود بهش میدادم طراحی کنه فقط بحث بحث اعتماد سازی هست همین نه که خودش بگه باید چند نفر معتبر هم تاییدش کنند درضمن من قیمت هم میخوام بگیرم یه سیستم تبادل لینک خیلی پیشفرته و اوماتیک و زیبا با سئو خفن لینک باکس اتوماتیک زیبا بسیار پیشرفته با سئو خفن و سیستم اسپمر آنلاین و اتوماتیک با سرعت خفن البته من لیست همه امکانانتی رو که باید داشته باشند رو دارم فقط باید به این نتیجه برسم که طرف که باید به شدت حرفه ای باشه قیمتش مناسب باشه و از همه مهمتر اعتماد سازی بشه و آدم خوب و معتبر یا شرکت معتبر باشه!

خلاصه من بحثم سر طراحه که کی باشه و کارش چطور باشه و چقدر بگیره همین!:)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
بچه ها این همه شرکت بزرگ طراح سایت توی ایران هست من میخوام بدونم بزرگ ترین شرکت و معتبرترین و حرفه ای ترین شرکت در ایران کدوم شرکت هست فقط اسمشو بگین

notexist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
irlance-logo.jpg

انجام پروژه های شما را با کمترین قیمت

گروه برنامه نویسی ایران لنس با بیش از 330 برنامه نویس آمادگی انجام پروژه های شما را با کمترین قیمت و در سریع زمان ممکن دارا میباشد.
بیش از 140 نمونه کار طراحی بر روی سایت موجود است.

در زمینه های :

سئو و بهینه سازی (SEO یا Search Engine Optimization)

طراحی وب سایت

طراحی فروشگاه اینترنتی

طراحی اسکریپت

توسعه وبسایت

توسعه دیتابیس

تبدیل PSD به HTML و CSS

PHP

HTML

MYSQL

ASP.NET

AJAX ( آژاکس)

JQUERY

JAVASCRIPT (جاوا اسکریپت)

#C

++C/C

Delphi

Visual Basic.Net

Visual Basic

هزینه انجام پروژه توافقی میباشد.

وبسایت ---> www.irlance.com
irlance.com

نمونه کار ها ---> www.irlance.com/samples.php?id=all
یاهو ---> [email protected]

تلفن : 02155525033

SainaWeb.Com

Registered User
لایک‌ها
26
آقا من مشکلم اینه که به شخص نمیتونم اعتماد کنم باید شرکت باشه میترسم سرم کلاه بزارن اگه اعتمادی کسی بود بهش میدادم طراحی کنه فقط بحث بحث اعتماد سازی هست همین نه که خودش بگه باید چند نفر معتبر هم تاییدش کنند درضمن من قیمت هم میخوام بگیرم یه سیستم تبادل لینک خیلی پیشفرته و اوماتیک و زیبا با سئو خفن لینک باکس اتوماتیک زیبا بسیار پیشرفته با سئو خفن و سیستم اسپمر آنلاین و اتوماتیک با سرعت خفن البته من لیست همه امکانانتی رو که باید داشته باشند رو دارم فقط باید به این نتیجه برسم که طرف که باید به شدت حرفه ای باشه قیمتش مناسب باشه و از همه مهمتر اعتماد سازی بشه و آدم خوب و معتبر یا شرکت معتبر باشه!

خلاصه من بحثم سر طراحه که کی باشه و کارش چطور باشه و چقدر بگیره همین!:)

سلام . دوست من چیزی که شما میخواید خیلی نوشتنش کار نمیبره . با ایمیل من در تماس باشید . ( امکان مراجعه حضوری به شرکت و عقد قرارداد هم هست ) -- - - - -- » [email protected]

بالا