• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین اسکریپت برای نیازمندی و آگهی

aslani606

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگر ممکنه بگید بهترین اسکریپت برای یک سایت نیازمندی آگهی چیه لینک دانلود هم بدید
اگر مجانی باشه که خیلی عالیه
از نظر ظاهری زیاد مهم نیست
فقط مطالب خوب ایندکس بشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
phpiran بد نیست
می تونی از اینجا http://www.p30vel.ir دانلود کنی چند مورد

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
تاپیک برای 2 سال پیشه :D

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
هر اسکرپیتی نصب می کنین فقط ایستگاه رایگان رو نصب نکنین چون وقت تلف کردنه. حیفه حتی 1 دقیقه وقت که صرف نصب کردن این اسکریپت بشه

• Like
Reactions: cup

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
هر اسکرپیتی نصب می کنین فقط ایستگاه رایگان رو نصب نکنین چون وقت تلف کردنه. حیفه حتی 1 دقیقه وقت که صرف نصب کردن این اسکریپت بشه

گویا خاطره بد دارید ؟!:)

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
دوست عزيز به هيچ عنوان وقت با ارزش خودتون رو صرف اينگونه سايتها نكنيد . به هيچ وجه جواب نواهيد گرفت . در اويل كه بايستي رايگان بدهيد و حتي به نظر من رايگان دادن هم گره از كاري باز نميكنه . درسته درآمد سرشار ايستگاه و پيام سرا همه رو مجذوب ميكنه ولي يك جستجويي در اينترنت انجام دهيد خواهيد ديد كه چقدر اينگونه سايتها زياد هستند .... و همچنين اين سيستم پوليش هم از 180 هزار تومان داريم تا 700 هزار تومان .

دور اين كار رو يك خط بزرگ بكشيد . حالا اگه ميخوائيد خودتون تجربه كنيد و به اين نتيجه اي كه عرض كردم برسيد راه باز است .

رضا اردلان

Registered User
لایک‌ها
43
اسکریپت سایت ضابط رو من چک کردم خیلی روون و خوبه . به نظر من به قیمتش و خدماتی که میده می ارزه . zabet.ir

دوستان اسکریپت سایتی مثل ایران ماشین یا نیازها رو از کجا میشه گیر آورد ؟
www.iranmashin.com

ممنون و موفق باشید

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

رضا اردلان

Registered User
لایک‌ها
43
اسکریپت سایت ضابط رو من چک کردم خیلی روون و خوبه . به نظر من به قیمتش و خدماتی که میده می ارزه . zabet.ir

دوستان اسکریپت سایتی مثل ایران ماشین یا نیازها رو از کجا میشه گیر آورد ؟
www.iranmashin.com

ممنون و موفق باشید

beh_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می توانید اسکریپت نیازمندی ضابط را بررسی کنید.
هم دمو و هم لینک نمونه سایت ها هست
http://www.zabet.ir/zabet-classified-v2.html

:rolleyes:[/QUOنطر من در مورد اگهی زابط اینه - درسته کل هزینه را مشتری می ده ولی داره ضابط را تبلیغ می کنه 0 کل صفحات با نام ضابط شروع و با نام ضابط تمام میشه :)D ندید بدید )
و فکر کنم امنیتش هم پایینه - این موصوع هم که خود سازندش هک می کنه به گفته خریداران این اسکریپ هم منطقی است که به بهانه های امنیت و ... مبلغی را هر از گاه از مشتری ها می گیره - بهتره از خریدارانش سوال کنید هر اسکریپی که می خواهید بخرید - ولی ایستگاه بهترین نسخه است و ارزش پول دادن داره

misaf

Registered User
لایک‌ها
27

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
من میتونم براتون با وردپرس یک سایت تبلیغاتی عالی بزنم با کلی امکانات اینم سایت خودم
www.iranbazargan.com

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوست عزيز به هيچ عنوان وقت با ارزش خودتون رو صرف اينگونه سايتها نكنيد . به هيچ وجه جواب نواهيد گرفت . در اويل كه بايستي رايگان بدهيد و حتي به نظر من رايگان دادن هم گره از كاري باز نميكنه . درسته درآمد سرشار ايستگاه و پيام سرا همه رو مجذوب ميكنه ولي يك جستجويي در اينترنت انجام دهيد خواهيد ديد كه چقدر اينگونه سايتها زياد هستند .... و همچنين اين سيستم پوليش هم از 180 هزار تومان داريم تا 700 هزار تومان .

دور اين كار رو يك خط بزرگ بكشيد . حالا اگه ميخوائيد خودتون تجربه كنيد و به اين نتيجه اي كه عرض كردم برسيد راه باز است .

باایشون کاملا موافق هستم
هیچکس دیگه از این کارها یعنی برای ساختن اینگونه سایت ها نمیکنه.چون دیگه با وجود ایستگاه یا نیاز 98 یا پیام سرا و .... دیگه کسی به اگهی دادن در سایت شما فکرنمیکنه.... .
منهم یه مدتی خیلی علاقه داشتم به ایجاد این سایت ها ولی بجز ضرر چیزی ندارن.

RaboSystem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این هم یک سیستم جدید با امکانات و ظاهر متفاوت : Rabo System - سیستم مدیریت آگهی و نیازمندی رابو

هیچکس دیگه از این کارها یعنی برای ساختن اینگونه سایت ها نمیکنه.چون دیگه با وجود ایستگاه یا نیاز 98 یا پیام سرا و .... دیگه کسی به اگهی دادن در سایت شما فکرنمیکنه.... .
منهم یه مدتی خیلی علاقه داشتم به ایجاد این سایت ها ولی بجز ضرر چیزی ندارن.
در مورد صحبت دوستان باید بگم شاید به نوعی حرفتون درسته اما بدونید هر سایتی بدون برنامه ریزی از قبل جواب نمیده نه فقط سایت آگهی
سایت های آگهی می تونند بدون تبلیغات هنگفت بازدید خوبی بگیرند و به موفقیت برسند
برای مثال زدن سایت های نیازمندی تخصصی برای یک شهر یا برای یک موضوع می تونه راه حل مناسبی برای موفقیت تو این زمینه باشه

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
طراحی حرفه ای انواع سایت
طراحي وب سايت ، طراحي گرافيکي ، عکاسي حرفه اي ، برند سازي ، نرم افزار هاي اندرويد | طراحي وب سايت و شبکه اجتماعي ، طراحي گرافيکي ، عکاسي حرف

09154041054

Last edited:
بالا