به نظر شما چقدر هزینه بردار هست ؟
شما تجربه ای در این زمینه دارید ؟
شرکت هایی که هزینه های میلیونی کردن اسکریپتشون چنگی به دل نمیزه اونوقت برای یه اسکریپت شخصی چقدر باید هزینه کرد!!
اسكريپت حرفه اي + 10 م هزينه بر ميداره
بله من اسكريپت هاي موجود كه براي فروش هست رو ديدم و باهاشون كار كردم و بعد كه نياز هامو برطرف نكرد واگذار كردم
توصيه من اينه كه هيچ موقع اسكريپت كد شده (توي ايران) نخريد چون شما در واقع هيچي نداريد و اگر نياز به تغييري و اصلاحي باشه هيچ كاري از دستتون ساخته نيست
حالا مشكل اينجاست كه در گام نخست بيشتر افراد ميگن بزار با اين اسكريپت شروع كنم (من خودم دو بار اين اشتباه رو مرتكب شدم) بعد اگه كار گرفت يه اختصاصي مي نويسم , خشت اول چون نهد معمار كج تا ثريا مي رود ديوار كج ...
يه مورد ديگه كه به اسكريپت ربط نداره ولي اين هم دوست دارم بگم,اگر نيت شما اينه كه با اين محصولاتي كه الان توي فروشگاه ها مي بينيم كار كنيد,توصيه اكيد ميكنم اين كار رو نكنيد
حتي ممكنه بگيد اين اجناسي كه ساير فروشگاه ها دارند رو اضافه ميكنم و بعد محصولات اختصاصي ميارم (اين اتفاق نميوفته)
اگر اجناس با كيفيت و آبرومند داريد شروع كنيد اگر نه شروع نكنيد (محصولي بزاريد كه خريدار برگرده نه اينكه بار آخرش بشه خريد اينترنتي ميكنه)