• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین افزونه سئو وردپرس

سئو ناب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بهترین پلاگین سئو وردپرس چیست:
در این پست آموزشی قصد دارم در مورد 2 افزونه سئو برتر وردپرس صحبت کنم یعنی پلاگین Yoast SEO وAll in One SEO Pack .

تاریخ ایجاد افزونه و نام ایجاد کننده افزونه:
All in One SEO Pack در سال 2007 توسط Michael Torbert و Steve Mortiboy ساخته شدند این پلاگین سئو در آن زمان بیشترین دانلود و کاربرد را داشته و اما افزونه سئو Yoast در سال 2010 توسط Joost de Valk ایجاد شد از آن به بعد این افزونه رقیبی اصلی برای All in One SEO Pack به شمار می رفت.

هر دو افزونه بسیاری عالی هستند و شرایطی را ایجاد میکنند که میتواند به بهینه سازی و سئو سایت ما کمک کننده باشد ابا این حال من قصد دارم در این پست آموزشی در مورد تفاوت این دو صحبت کنم :
اولین نکته در هر پلاگین راحتی نصب و سادگی در استفاده می باشد

Yoast SEO دارای آموزش های زیادی برای نصب می باشد این افزونه دارای تیم پشتیبانی قوی می باشد با دانلود این افزونه و نصب آن به راحتی میتوانید وارد ادمین آن شوید و تغییرات را اعمال کنید
All in One SEO Pack نیز دارای محیط نصبی آسان می باشد این افزونه سئو برای هر دکمه ی شرح مختصر را ارائه میدهد تا کاربر بتواند به راحتی با این ابزار کار کندبا نصب این افزونه یک منو ایجاد میشود که میتواند با استفاده از هر کدام از ایتم های منو تغییرات مورد نیاز را اعمال فرمایید.

هر دو افزونه سعی بر آن دارند تا محیطی را ایجاد کنند تا کاربران بتوانند به راحتی با آن کار کنند اما به نظر می رسد در این امر Yoast بهتر توانسته است عمل کند و از رقیب خود پیشی بگیرد.

ابزار برای اعمال سئو:
در Yoast درست در زیر پست های یک جعبه به چشم میخورد که یک آنالیز کامل را برای متن ایجاد شده ارائه میدهد این باکس به شما پیشنهاد میکند برای بهتر شدن سئو مواردی را به پست اضافه کنید مانند تگ های هدر و تصاویر و........

All in One SEO Pack تنها دارای یک سری باکس می باشد که دارای یک علامت سوال برای هر باکس می باشد که با استفاده از این علامت می توانید یک مختصر اطلاعات در مورد آن باکس به دست آورید

با این حال، ما احساس می کنیم که در تحلیل محتوا، تمرکز در کلمه کلیدی و..... Yoast بهتر عمل می کند

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
بهترینش همون All in One SEO Pack هست اون یکی بدرد نمیخوره

بالا