• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین انتخاب ممکن با بودجه 19.5 میلیون

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
بین دوو سیلو - 206sd v8 - kia rio کدوم رو پیشنهاد میدین؟ دلیل؟ لطفا برام اولویت بندی کنین
هززینه هاشونم واسم ( قطعات و سرویس و ... ) رو هم واسم مقایسه کنید
از لحاظ امنیتی کدوم بهتره؟
از لحاظ فنی و موتوری کدوم یکی ؟
مجموعاً هم بگبن کدوم یکی ؟
در ضمن خیلی بحث هزینه های ماشین واسم مهمه
ممنون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اگر کل پولی که دارید 19.5 هست پراید بخرید به نظرم بهتره.. 206sd هم بخواین با 19.5 بخرید فکر نکنم زیاد ماشین جالبناکی باشه..

am_ete

Registered User
لایک‌ها
82
آقا همین پراید هم بااینکه ازدوره دایناسورها داره سرهم بندی میشه اینجا ومیفروشن،بااین وضعیت تولیدوکیفیت قطعات اصلا ارزون نیست هزینه نگهداریش!!! من خودم به شخصه همین امسال برای هاچبک92با70هزارکارکرد(البته چندماهه خریداری شده) 400هزارتومن هزینه جلوبندیش شدبادستمزداوستاکار که اصلا بنظرم ارزون نیست برای همچین ماشین!!! اگه هزینه نگهداری برات مهمه اصلا سمت سیلو وخانواده پژو نرو ریو هم خوب نیست
البته تولیدات جدید هم واقعا افتضاحه وضعیتشون یجورایی مثل داستان گیرکردن اره میمونه مدل پایین بخری یجور مشکلسازوهزینه برداره صفرکیلومترهم بخری اطوار داره!

hosein_nm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
هیچی نخر!!!

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
داداش یه ماشین پراید مدل بالا بخر حال کن !!!
ماشین مدل گایین دیگه اصطکاک پدرشو دراورده و به خرج افتاده

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
اصلا سراغ ریو نرو، ماشین خوبیه اما قطعاتش کمیاب و خیلی گرونه، بین گزینه هایی که داری من فکر کنم دوو بهتره، اما اگر می تونی صبر کن و پول بیشتری جور کن که انتخاب های بیشتری داشته باشی :rolleyes:

mhdiii

Registered User
لایک‌ها
46
سيلو عاليه
ماشين خارجي ميروني كه سرتاپاش غيرقابل قياس با ماشين هاي اسمبل يا توليد داخله
قطعاتش به فراووني ماشين هاي به روز و داخلي نيست، والبته تا حدودي گرون تره كه به همون اندازه اختلاف قيمت قطعه با ماشين داخلي، از دووم بيشتري برخورداره
اگه براي سواري و ايام جواني ميخواي، بخر، فقط تميزشو بگرد و پيدا كن، از هر كي هم ميخري از دلال نخر
اگه محاسبه فروششو ميكني و درآمدت به كُر وصل نيست، بدون كه فروشش سخته و ممكنه بي حساب و كتاب دقيق بالاتر از قيمت يا پايين تر ازقيمت خريدت بفروشي
درنظرهم بگير كه ماشين10-15سال پيشه و علاوه براستهلاكش كه توي بيمه سالانه هم محاسبه ميشه و گرونترش ميكنه، خيلي راه رفته
اس دي به اين قيمت سرطانه
اگه نداشتن صندوق عقب و.. برات مهم نيست، به نظرم بگرد يه گل تميز بخر. مزايا و معايبشم بماند(هروقت خواستي بپرس ازم)

amijon

Registered User
لایک‌ها
283
داداش خریدن ماشین کلا سلیقه ای هست و اینجا نمیتونی به نتیجه درستی برسی.منم بعد از پراید و پژو 405 و پارس و 206 و سمند کلاً ماشین ایران فرغون و سایپا را گذاشتم کنار و رفتم سراغ خودرو چینی.الانم واقعا راضی هستم.در ضمن من لیفان 520i مدل 91 خریدم.موفق باشید

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
لطفا در انتخاب انجمن دقت کنید! تاپیک منتقل شد.

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
من یه دوو ۸۱ خریدم
ممنون از دوستان بابت راهنمایی

فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
19 خود ماشین