• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین اکسچنج که کاربران ایرانی رو قبول میکنه

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
edited.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
حدود ۳ سال هست خودم توش عضو هستم در حال حاضر در اوج تحریم ها هیچ مشکلی با کاربر های ایرانی نداره.
محل اکسچنج در بریتانیا.
ساپورت ۲۴ ساعته حتی در تلگرام.

4.3. Also, we may not make all of the Services available in all markets and jurisdictions, and may restrict or prohibit use of all or a portion of the Services from Restricted Locations, which at this time include Hong Kong, Cuba, Iran, North Korea, Crimea, Sudan, Malaysia, Syria, United States of America [including all U.S.A. territories like Puerto Rico, American Samoa, Guam, Northern Mariana Island, and the US Virgin Islands (St. Croix, St. John and St. Thomas)], Bangladesh, Bolivia, Ecuador, and Kyrgyzstan. The content of the Terms shall not be excluded from the laws of the country or region under which the User belongs. As a result, if he/she does not meet these eligibility requirements, do not use our Services.
و دیگر هیچ!!!

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
تا هفته ی پیش این مورد نبود. مدیریت لطفا این تاپیک رو پاک کن.

Captive

لایک‌ها
16,664
تا هفته ی پیش این مورد نبود. مدیریت لطفا این تاپیک رو پاک کن.

ممنون از شما که واقعیت رو قبول کردید و مثل خیلی ها جبهه نگرفتید... برای پیدا کردن مارکت های معتبر حتما حجم معاملاتش رو هم در نظر بگیرید و حتی اگر ایران رو هم تو لیست داشتن با آی پی ایران نرید، چون اینا همشون منتظر هستند برای هپلی هپو کردن پول های ما ...

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
ممنون از شما که واقعیت رو قبول کردید و مثل خیلی ها جبهه نگرفتید... برای پیدا کردن مارکت های معتبر حتما حجم معاملاتش رو هم در نظر بگیرید و حتی اگر ایران رو هم تو لیست داشتن با آی پی ایران نرید، چون اینا همشون منتظر هستند برای هپلی هپو کردن پول های ما ...
ممنون از شما بابت اطلاع رسانیتون. خودم الان دارم پول هامو میکشم بیرون از این اکسچنج, بنابراین شما الان کجا رو پیشنهاد می کنید؟

Captive

لایک‌ها
16,664
ممنون از شما بابت اطلاع رسانیتون. خودم الان دارم پول هامو میکشم بیرون از این اکسچنج, بنابراین شما الان کجا رو پیشنهاد می کنید؟

دوست عزیز من نمیتونم جایی رو پیشنهاد کنم، چون خدایی نکرده اگر 1% مشکلی ایجاد بشه میگن فلانی معرفی کرد و ما نمیخواستیم بریم اونجا...

در حال حاضر فقط باید یه نفر رو خارج از کشور داشته باشید، حساب واستون وریفای کنه و شما از اینجا با وی پی اس لاگین کنید...

در پایان اگر مجبور شدید تو یکی از این سایت ها ترید کنید، پیشنهاد من اینه که 1. مبالغ بالا دپازیت نکنید، 2.حتما با وی پی اس برید، ( چون با وی پی * هم هویت شما مشخص میشه )

3. تو سایت های درپیت کار نکنید/.

موفق باشید

بالا