shahab1985
Registered User
بهترین دستور برای درست کردن کباب مرغ و گوشت چطوره؟
کسانی که میدونن تجربشونو بگن که ما هم استفاده کنیم
کسانی که میدونن تجربشونو بگن که ما هم استفاده کنیم
بابا انقدر دیگه سخت نگیرچه گوشتی؟
گوساله؟ گوسفند؟ گاو؟ شتر؟ شترمرغ :دی
اینکه کجای گوساله و گوسفند هم مهمه! که گوشتش دیرپز باشه یا زودپزحیوون نر یا ماده
![]()
با دستور که کباب نمیشه باید دست به کار بشی منقل و بساط و اینا
یکی از آشنا های ما باغ داره که کرایه میده برای عروسی و ...
بعد این باغه خیلی شیکه و کلاس بالاست.
تابستان که میرفتم اونجا با آشپزاشون صحبت کردم کارش هم فقط جوجه کباب بود.
گفت که گوشت ها رو وقتی تیکه تیکه کردی باید با روغن زیتون کاملا ورزشون بدی.اصلا هم نباید بهش زردچوبه بزنی وقتی زردچوبه میزنی سفت و بی مزه میشه.
برای رنگ و طعمش حتما باید از زعفران استفاده بشه.
این 2 تا مورد رو که گفت جوجه کباب هایی که درست میکردم خیلی خیلی خوب میشد.حتی از بهترین رستوران های شهر هم بهتر.
مورد بعدی هم که تجربه چندین ساله منه ، اینه که باید اول زغال 100 درصد آماده بشه بعد سیخ ها رو قرار بدی.
قبلنا یک کبابی توی طاق بستان میرفتیم اسمش حیدری بود.اون به جوجه کباب هاش رب هم میزد(وقت روی منقل تقریبا آماده شده بود)
که البته خوشمزه میشد ولی من استفاه نمیکنم.
وعضگی بچه های کرماشانه خودمان؟!
آقا در مورده همشو امتحان کردمو عااالی اما در مورده روغن زیتون یکم ریسکیه نمیدونم بزنم یا نه روغن زیتون یکم تلخه! بد نمیشه؟
اینم خودم اضافه کنم یه بار با آبلیمو و نمک امتحان کنین پشیمون نمیشید عالیه
=======
آی نگو حیدریییی یاده دنده کباب می افتمم خیلی گرون شده یه ماهه پیش سه نفری رفتیم 90 تومن شد خرجمون