• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین دستور برای کباب مرغ و گوشت

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
چه گوشتی؟
گوساله؟ گوسفند؟ گاو؟ شتر؟ شترمرغ :دی
اینکه کجای گوساله و گوسفند هم مهمه! که گوشتش دیرپز باشه یا زودپز :) حیوون نر یا ماده :)

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
چه گوشتی؟
گوساله؟ گوسفند؟ گاو؟ شتر؟ شترمرغ :دی
اینکه کجای گوساله و گوسفند هم مهمه! که گوشتش دیرپز باشه یا زودپز :) حیوون نر یا ماده :)
بابا انقدر دیگه سخت نگیر
شما هرکدومو میدونم توضیح بده

sama.p

Registered User
لایک‌ها
50
چاشنی زیادی بهش نزن . مثلا کباب ترش انقدر چاشنی داره که مزه گوشت معلوم نیست ...

گوشت باید مغز پخت بشه . اگر شما بادبزن دست بگیری و منقل را شعله ور کنی روی کباب می سوزه در حالی که وسطش خام مونده . ابتدا ذغال را خوب سرخ کنید بعد سیخ ها را بزارید . و از همون لحظه بچرخونید . کمی تامل کنید و باز بچرخونید .

درست مثل فوتبال دستی :D

پس از بادبزن استفاده ؟؟؟
اگر روغن خارج شده از گوشت باعث شعله ور شدن ذغال شد سریع سیخ ها را بردارید و لای نون بزارید تا هم از روغنش استفاده کرده باشید و از سوختن گوشت جلوگیری بشه .
علما فرموده اند در این زمان استفاده از بادبزن بلا مانع می باشد . شعله که تموم شد و ذغال دوباره جون گرفت سیخ ها را مجددا بزارید .

نباید بزاری گوشت خشک بشه . دو بار که لای نون بزاری کافیه .

هیچ وقت با منقل های گازی و یا روی اجاق گاز کباب نپزید . ذغال با تابش های فرو سرخ کباب را میپزه و گاز با شعله ی آتیش . از هر کجا هم خواستی کباب بخری اگر منقلش گازی بود برو یه جای دیگه .

اگر ذغال در دسترس نبود میشه از چوب استفاده کرد به شرط اینکه بزارید کامل بسوزه و به حالت ذغال سرخ شده برسه .

نوش جان

سوالی بود در خدمتم

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
با دستور که کباب نمیشه باید دست به کار بشی منقل و بساط و اینا

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
همه وسایلش مهیاست
خودم درست میکنم
گفتم از تجربیات بقیه هم استفاده کنم شاید بهتر شد
با دستور که کباب نمیشه باید دست به کار بشی منقل و بساط و اینا

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
یکی از آشنا های ما باغ داره که کرایه میده برای عروسی و ...
بعد این باغه خیلی شیکه و کلاس بالاست.
تابستان که میرفتم اونجا با آشپزاشون صحبت کردم کارش هم فقط جوجه کباب بود.
گفت که گوشت ها رو وقتی تیکه تیکه کردی باید با روغن زیتون کاملا ورزشون بدی.اصلا هم نباید بهش زردچوبه بزنی وقتی زردچوبه میزنی سفت و بی مزه میشه.
برای رنگ و طعمش حتما باید از زعفران استفاده بشه.
این 2 تا مورد رو که گفت جوجه کباب هایی که درست میکردم خیلی خیلی خوب میشد.حتی از بهترین رستوران های شهر هم بهتر.
مورد بعدی هم که تجربه چندین ساله منه ، اینه که باید اول زغال 100 درصد آماده بشه بعد سیخ ها رو قرار بدی.
قبلنا یک کبابی توی طاق بستان میرفتیم اسمش حیدری بود.اون به جوجه کباب هاش رب هم میزد(وقت روی منقل تقریبا آماده شده بود)
که البته خوشمزه میشد ولی من استفاه نمیکنم.

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
یکی از آشنا های ما باغ داره که کرایه میده برای عروسی و ...
بعد این باغه خیلی شیکه و کلاس بالاست.
تابستان که میرفتم اونجا با آشپزاشون صحبت کردم کارش هم فقط جوجه کباب بود.
گفت که گوشت ها رو وقتی تیکه تیکه کردی باید با روغن زیتون کاملا ورزشون بدی.اصلا هم نباید بهش زردچوبه بزنی وقتی زردچوبه میزنی سفت و بی مزه میشه.
برای رنگ و طعمش حتما باید از زعفران استفاده بشه.
این 2 تا مورد رو که گفت جوجه کباب هایی که درست میکردم خیلی خیلی خوب میشد.حتی از بهترین رستوران های شهر هم بهتر.
مورد بعدی هم که تجربه چندین ساله منه ، اینه که باید اول زغال 100 درصد آماده بشه بعد سیخ ها رو قرار بدی.
قبلنا یک کبابی توی طاق بستان میرفتیم اسمش حیدری بود.اون به جوجه کباب هاش رب هم میزد(وقت روی منقل تقریبا آماده شده بود)
که البته خوشمزه میشد ولی من استفاه نمیکنم.

وعضگی بچه های کرماشانه خودمان؟!
آقا در مورده همشو امتحان کردمو عااالی اما در مورده روغن زیتون یکم ریسکیه نمیدونم بزنم یا نه روغن زیتون یکم تلخه! بد نمیشه؟
اینم خودم اضافه کنم یه بار با آبلیمو و نمک امتحان کنین پشیمون نمیشید عالیه
=======
آی نگو حیدریییی یاده دنده کباب می افتمم خیلی گرون شده یه ماهه پیش سه نفری رفتیم 90 تومن شد خرجمون:(

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808

وعضگی بچه های کرماشانه خودمان؟!
آقا در مورده همشو امتحان کردمو عااالی اما در مورده روغن زیتون یکم ریسکیه نمیدونم بزنم یا نه روغن زیتون یکم تلخه! بد نمیشه؟
اینم خودم اضافه کنم یه بار با آبلیمو و نمک امتحان کنین پشیمون نمیشید عالیه
=======
آی نگو حیدریییی یاده دنده کباب می افتمم خیلی گرون شده یه ماهه پیش سه نفری رفتیم 90 تومن شد خرجمون:(

چاکرم رفیق
شما امتحان کن اگه بد شد با من
یه چیزی رو هم اضافه کنم.فکر کنم منظورم رو متوجه نشدید
جزء اصلی جوجه کباب آبلیمو و نمک و فلفله.
یک چیز دیگه هم بگم.باید بنا به تجربه چاشنی ها رو به اندازه استفاده کنید که مزه همه حفظ بشه و ادویه ای به اون صورت غالب نباشه.مثلا اینقدر آبلیمو نزنید که دیگه مزه زعفران نداشته باشه.
موفق باشید

new word

Registered User
لایک‌ها
66
سلام برای کباب مرغ اگه میخوای واقعا خوش طعم بشه میتونی
توی ظرف پیاز رو خلال کنی و از ماست ترش +نمک و فلفل سیاه استفاده کنی
و مرغ ها رو یک شب توی ماست و پیاز بخوابونی
اما به جای ماست و پیاز میتونی از ابلیمو +پیاز+زعفرون هم استفاده کنی
بعضیا از کیوی هم استفاده می کنن
--------------------
برای کوبیده بهترین روش اینکه اول پیاز رو چرخ کنی یا رنده بعدش اب پیاز رو دور بریزی و خوده پیاز رو قاطی گوشت کنی نمک و فلفل سیاه هم میزنی به گوشت و میذاری گوشت ها سیخ شده توی یخچال
دوساعت بمونه تا خوب خودشو بگیره
اینکه گوشت جون باشه یا پیر هم مهمه
بهترین روش پخت هم اینکه اول ذغالو رو خوب باد بزنی تا همه شون بگیره بعدش سیخ ها رو که میذاری دیگه بادش نزن تا با حرارت خودش بپزه
خودم گرسنم شد :D

بالا