Rezazzzjjj
Registered User
- نوشتهها
- 1,879
- لایکها
- 219
اگه ممكنه با لینك دانلود
ممنون...
ممنون...
اینکه چندان کاربردی نداره.....من یه Extension دارم که روی فایرفاکس هست و آنلاین + ترجمهی کامل جملات. اگر به کارتون میاد بگید لینکش رو پیدا کنم.
babylon و اینها جز دردسر چیزی برای من نداشتن!
بابا بی خیال دیکشنری ! از این ترنسلیتور گوگل استفاده کنید راحت ! تلفظ هم جدیدا گذاشتن !
translate.google.com
چطور؟:blink: من 99% اوقاتی که به ترجمهی یه کلمه احتیاج پیدا میکنم موقع وبگردی هست، که طبیعتا فایرفاکس هم بازه. و با یک کلیک روی کلمه ترجمه رو میبینم.اینکه چندان کاربردی نداره.....
منظور من کلمه بود نه جمله !
یه دیکشنری که آفلاین باشه بیشتر مد نظره...وگرنه اینگونه پلاگین ها و برنامه ها زیادن....چطور؟:blink: من 99% اوقاتی که به ترجمهی یه کلمه احتیاج پیدا میکنم موقع وبگردی هست، که طبیعتا فایرفاکس هم بازه. و با یک کلیک روی کلمه ترجمه رو میبینم.
یعنی واسه یه معنی بشینی که یه سایت بالا بیاد؟منظور من کلمه بود نه جمله !
جمله رو می شه گفت هیچ ترنسلیتوری نمی تونه درست ترجمه کنه !
من یه Extension دارم که روی فایرفاکس هست و آنلاین + ترجمهی کامل جملات. اگر به کارتون میاد بگید لینکش رو پیدا کنم.
babylon و اینها جز دردسر چیزی برای من نداشتن!
بفرماییدبا اجازه از صاحب تاپيك ، اگه امكانش هست واسه من اين اكستنشن رو بفرست
نظر شماست.یه دیکشنری که آفلاین باشه بیشتر مد نظره...وگرنه اینگونه پلاگین ها و برنامه ها زیادن....
اصلا ربطی به نظر من نداره...شما به من بگو آیا منطقیه که برای یه معنی کلمه به اینترنت وصل بشم؟نظر شماست
اصلا حوصلهی بحث کردن با شما رو ندارم، ولی اینکه 12 روز مونده به ورود به آخرین سال ِدههی اول قرن بیست و یکم شما باید برای هر کاری مدام "به اینترنت وصل بشی" مشکل بنده نیست.اصلا ربطی به نظر من نداره...شما به من بگو آیا منطقیه که برای یه معنی کلمه به اینترنت وصل بشم؟
خب مشکل همین Crack هست دیگه + عذاب وجدان استفاده از Crack :دی(اگه یه کرک درست حسابی مثله کرک من گیر آوردید! که expire نشه)
طبیعتا خیر، ولی تا جایی که میشه سعی میکنم که کارم رو با رایگانترها! راه بندازم که البته یه وقتهایی هم واقعا نمیشه.الان شما همه نرم افزارها رو originalشو داری دیگه؟اگه داری که هیچی...
هر جور مایلید... البته بابیلون نسبت به نرم افزارهای غول(!) adobe و نرم افزارهای 3D رایگان حساب میشه! این کرک من هم در اصل کرک نیست... یه پچ هست که همه دیکشنری ها رو trial نگه میداره!